Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Raul de Azura 25-09-2006 20:04

@Horrigan

w ten piatek jade do wa-wy na weekend wiec w sobote moze na jakies piwo sie wybierzemy?

Cors Ent 25-09-2006 21:27

Grebol nie kumam
kwiatek tobie do tego czy wojna sie zaczyna czy konczy
to i tak nie jest twoja wojna

wogle skad wiesz ze wojna sie konczy? od draza? urba? maja zamiar sie poddac?
nie przyjme ich kapitulacji wiec watpie zeby wojna sie skonczyla

Talib 25-09-2006 21:45

Wezcie w ogole wyloozujcie. Tracicie tyle czasu na tą grę . Omg ciagle sie wyzywacie dajcie se siana i idzcie na piwo ;D B)

Jacyna15 25-09-2006 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Talib (Post 1004160)
Wezcie w ogole wyloozujcie. Tracicie tyle czasu na tą grę . Omg ciagle sie wyzywacie dajcie se siana i idzcie na piwo ;D B)

No kurde widze pierwszą wartą uwagi wypowiedź!! Ja się zgadzam jeżeli ktoś z Zielonej to msg me tutaj albo na tibii :D

Żeby nie był offtopic.Grebol po co tak sie podlizujesz jak Wanted i tak tego nie czytaja :PB)
W sumie to gdyby nie to że Draz z Urbem zaczęli mnie huncić za nic to ta wojna by mnie nie obchodziła.

Pozdrawiam
Jacek

Grebol 25-09-2006 23:33

@Cors

Jakis kwiatek jest :)

Lepiej zrób next kamikaze tak bedzie lepiej wielki strategu ;)

@Jacyna

Komu mam sie podlizac jezeli tego forum wanted nie czyta? Zasatanów sie lekko. Wrecz odwrotnie na jeden post neutrala 10 dofoludów :o

POzdro
Gremb

Horrigan 26-09-2006 00:38

@up
Maciuś z Klanu!

@Raul
Jasne, na forum gildii masz moj nr to sie jakos ustawimy :D

Azureus 26-09-2006 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1004282)
@Cors

Jakis kwiatek jest :)

Lepiej zrób next kamikaze tak bedzie lepiej wielki strategu ;)

@Jacyna

Komu mam sie podlizac jezeli tego forum wanted nie czyta? Zasatanów sie lekko. Wrecz odwrotnie na jeden post neutrala 10 dofoludów :o

POzdro
Gremb

On przynajmiej walczy a nie jest twardy w gebie, na forum krzyczy, a jak przyjdzie co do czego to wyzywa z depo. Zal mi Ciebie chlopie, jeszcze gdybys nie byl takim wielkim dupolizem to moze bylyby z Ciebie ludzie. Teraz to juz nie ma szans.

Pamietaj zeby dobrze lizac ;> Bo Draz i ekipka sie obrazi

Dziub'ek 26-09-2006 10:51

Czy wy zdajecie sobie sprawe co robicie?? Dof opanowal forum i jest to widoczne... pelno besztania na Draza... czlowieka ktory mieszka gdzies w Londynie i przez to jak sie zachowuje ewidentnie wynika ze jest niezrownowaznony psychicznie... ale po co tworzyc jakies smieszne historyjki o nim... po co "bawic" sie jego zdjeciami ?? Skoro mowicie ze macie zycie rl to po co sie tak rzucac na tego goscia... Skoro ma problemy to takie "akcje" nic nie zmienia... to pewnie daje mu dodatkowa przyjemnosc z tego ze ktoregos z was ujebie... zastanowcie sie nad tym czy nie zaczynacie stawac sie przez takie zachowanie podobni do niego. Czy ta gra nie za bardzo w waszych glowach poprzewracala?? Kopcie dalej ludzi ktorzy i tak z wami wygraja bo nie maja niczego poza tibia... super:) Aaaaa... pozdrawiam strategow... :-) jakos nie wychodzi... a moze jeszcze "ludzie corsa" nie ruszyli do ataku :)

fea_umarth 26-09-2006 13:35

ja chce powiedziec tylko jedno
dziubek twoj avatar wymiata:)

Raul de Azura 26-09-2006 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15 (Post 1004209)
No kurde widze pierwszą wartą uwagi wypowiedź!! Ja się zgadzam jeżeli ktoś z Zielonej to msg me tutaj albo na tibii :D

ja jestem codzinnie w zielonej w ekonomiku ;]

Zembol91 26-09-2006 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth (Post 1004515)
ja chce powiedziec tylko jedno
dziubek twoj avatar wymiata:)

ty to zawsze powiesz cos najsmiesznijszego w najmniej odpowiednim momencie ;p ;p ;p

@Jacyna.
do jakiej szkoly masz zamiar isc bo ja za rok sie wybieram do zielonej (technikum tamto elektroniczne) albo tamto liceum na dole ;) chyba ze jakies inne.....
wiec mozna kiedys pojsc na piwo ;p ;)

Jacyna15 26-09-2006 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 1004773)

No to gitas tlyko że ja chodze do LO1 ale można sie jakos zkminić na mieście :P

Pozdrawiam
jacek

Gogo152 26-09-2006 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15 (Post 1004852)
No to gitas tlyko że ja chodze do LO1 ale można sie jakos zkminić na mieście :P

Pozdrawiam
jacek

Chłopaki beda sie stukać pałkami:D

Jacyna15 26-09-2006 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogo152 (Post 1004932)
Chłopaki beda sie stukać pałkami:D

Ale zażuciłeś dowcipem normalnie.... porażka :P

Pozdrawiam
Jacek

Mysliciel 26-09-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15 (Post 1004939)

Pozdrawiam
Jacek

sorki ze sie wtracam :P ale piszcie takie zeczy na priv plz :P
dzieki z gory
pozrdo :P

Gogo152 26-09-2006 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15 (Post 1004939)

Pozdrawiam
Jacek

Hahaha wiesz porażka mowisz? Tlko ze to ty umawiasz sie z chłopakami na forum::baby:

Jacyna15 26-09-2006 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogo152 (Post 1005107)
Hahaha wiesz porażka mowisz? Tlko ze to ty umawiasz sie z chłopakami na forum::baby:

A co ty nie chodzisz z kolegami na piwo?? Nie no z Toba pewnie nikt nie chce chodzic jak tak piszesz do każdego:baby:

pozdrawiam
Jacek

Mysliciel 27-09-2006 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15 (Post 1005126)
A co ty nie chodzisz z kolegami na piwo?? Nie no z Toba pewnie nikt nie chce chodzic jak tak piszesz do każdego:baby:

pozdrawiam
Jacek

Pewnie chodzi ale napisz jeszcze w gazecie ze na piwo idziecie :P nie mozna tego napisac na priv lub zalatwic sobie jego np komurke i zadzwonic ??

XIII 27-09-2006 12:18

A jaki to ma zwiazek z tematem? ^.-

3strony offtopa, opanujcie sie.

Jak ktos chce zobaczyc, co sie ciekawego dzieje na starym serwerze, na ktorym sie gralo kiedys, a nie czytac o tym, kto chodzi do jakiej szkoly albo ze umawiacie sie na bro? who cares, chlopaki?

Melon 27-09-2006 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 1004773)

a ja w lotniq :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53.