![]() |
|
haha no ja tez jakbym kuropatve widzial :D
|
dajta jakis team i tez nie musze placic za czyszczenie dhq, bo czekac mi sie niechce.
|
Myllion, a ty idziesz w sobote?
|
Kto powiedział, że dużo padam ;o Mar 06 2007, 12:35:27 CET Died at Level 108 by a dragon :cup:, no ale jeden zgon mi się zresetował i już tylko 9 widać huehue :]
|
Cytuj:
|
@up
Nie widze w tym nic strasznego -.- :] @Suv a ty tez z Valorii jestes? Valoria Rox,chyba wroce tam kiedys =D Moze na POI bym sie zalapal :evul: |
nie nie jestem z valorii ;) obsidia to moj w sumie pierwszy serwer.
|
a Suv'xzin czy jakos tak? :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a btw macie lagi ? mi sie jakies ostre zaczely i widze ze nie tylko mi : 20:40 Polathanem [100]: man net dropeed 3 times in 2 min. Wiec czas na mala przerwe z expem :) |
@
Xuso Ty i z normalnym netem padasz:D |
Cytuj:
|
a ja z lagami na wrl expilem i na freezie padlem tylko raz :p ale to zadna przyjemnosc >.> suv'xin nie byl moja pierwsza postacia, ale pierwsza na pacc ktora wbilem ta 50tke, i to tez meczylem przez pol roku prawie, dlatego pisze ze obsidia jest w sumie moim pierwszym serwerem. dostalem maila od cipkow, ze zrobia co moga, bo to nie u mnie a u nich sie cos pierdoli :] na otsie smigam rowno, w sumie to samo na selenie, a jak mam freezy to maja wszyscy bo od serwera sa :p ostatnio na obsidii nawet archin mial lagi, a on to nie pamietam kiedy sie skarzyl ostatnio.
|
Xuso ty tak padasz od kikow chyba bo nie powiesz ze tak dedzisz z braku skilla?
Wogole ci wszyscy ktorzy dadza 80k czy ile tam dorpaz chce za demon helmet quest to sie sfrajerują dajac tyle siana jak sam helm wart 200k a znam przypadki nabycia owego helmu juz po cenie 150k~ A co do lagow, to Obsidia to taki zjebany server pelen noobow i na dodatek nie brak na nim lagow.. |
Suv by nie wbił 60lvla na Valori bo by mu nie dali haha. To serwer dla ludzi z mocnymi nerwami i znajmościami. Takie są fakty.
|
Ja tam nie mam lagów xD. Noo może takie malutkie ostatnio miałem, ale da się wytrzymać :p
|
Cytuj:
Mnie bylo stac tylko na 64 lvl a ze bylem knightem i zbankrutowalem przez takich jak:Zuzun,Ponkey :p to sie przenioslem :] Ale to byly czasy :) A Tobie to wystarczyly tylko znajomosci ;) |
za to gdybys ty nie mial tego usmiechu to nie wbilbys tutaj nawet 50tki :p za duzo gansterow u nas sie porobilo na obsidii. lepiej by poszli smietniki demolowac a nie kozacza -.^ btw haha lukasz ban na forum rofl >.>
|
Chyba za avek ;s
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:45. |
|