![]() |
|
Cytuj:
Nov 13 2006, 17:53:30 CET |
Cytuj:
|
Hhehe nie mogles tego napisac w jednym poscie ?:D
|
Cytuj:
Poprostu napisalem to co mysalem i nie musisz sie tak wkuzac ;] |
Cytuj:
Chodzi mi o błedy ortograficzne... |
....
3 polinteligentow wypowiada sie na jednej stronie. Primo, posty sie edytuje, secundo, EDYTUJCIE POSTY.
Jakbym to w jednym punkcie napisal to by nie skumali Yo! CIekawi mnie jak Lovize padl ^^, szkoda ze LOEM nie ma szans wygrac tej wojny... Chlopaki do roboty, raziel nie graj tyle w tibie, bo nic poza nia nie widzisz i dodatkowo brakuje Ci szkoly. ^^ Dzumior uwierz mi, ze nikt sie nie skuma jjak powiesz jaki masz voc na antice, bo tam jest w brud High lvli ^^ Z racji tego, ze to jest forum odsylam was do dzialu inne i tam RAZIEL napisz o swoich problemach! LOEM traci czlonkow ktorzy sie wyplacaja, placacy - lizacy As* HWL i pozniej lipa, musza sie szybko reorganizowac. |
poznanski rycerzu zamilknij albo zacznij pisac cos sensownego. cos oprocz wiecznego zwracania uwagi innym o to co zle robia. dziekuje
|
;]
Wielka Legenda Jeffrey Kinta <111lev> Powraca na Galane ;D
|
Ehh :P
KK ale silver ma racje za bardzo sie wyzywasz ;p I dzieki za troske co do szkoly :] |
nuskei wbil magic lev 22 i jest teraz drugim palkiem z takim mag lev na galanie. kurna to powinienem byc ja ;)
|
Cytuj:
Character Information Name: Jeffrey Kinta Sex: male Profession: Elite Knight Level: 79 World: Galana Residence: Venore Guild membership: Squeze Bear of the Teddy Bears Last login: Dec 17 2006, 10:40:42 CET ja widze tutaj level 79 a nie 111, a legenda to tez bym go nie nazwal ;p |
Omg Ci kolesie co sie tym zajmuj± banauja mi nawet posty gdy sie z czegos smieje xDDD:baby:
|
hmm co do tego lev to hack ;/ był 111 4 na li¶cie sword ;] Sir-Zemus Pada ;D!! Pozdro wiszyty wiedz Sir Babolek Rumcio Tom-rek ;]
|
Cytuj:
|
Malo zrozumialem z wypowiedz jeffreya :P
A mowili ze to ja zla ortografia :D A tak ogolem fajnie ze nuskei wbil 22mlvl ;] |
Cytuj:
Nareszcie kupilem PaCC i moge w spokoju expic nie martwiac sie, ze padajac strace 1mln wiecej :) Wydarzenia z Galany - Nuskei super best day i 22 mLvL ... Zazek chce przescignac Oena , Rattzor sie wyplacil , Lovize padla po tym jak zabila Dredixa...Brama North West od depo w Venore jednak filmiku nie ma, bo jak stwierdzil Nuskei dzialo sie to wszystko za szybko, by cos nagrac. Poza tym wszystko po staremu,,,Pozdro :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Character Information Name: Dredix Former Names: Cuddlesnooze trudno sobie sprawdzic ? :| no i jeszcze cos dodam od siebie mr Dredix - Banished: until Dec 24 2006, 12:20:53 CET because of excessive unjustified player killing |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |
|