Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

NaTA90 04-04-2007 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez polostap (Post 1349884)
Hahaha, Ty koleżanko możesz się mi wypłacać! :D Powiem Ci tyle: Loyalność to dla mnie najważniejsza rzecz zaraz po rodzinie. Nauczyłem się tego w akademii. Niczym nie zastapisz loyalnych kumpli, którzy nie strzela Ci w plecy...

Po 1 kolego jak cos a po 2 nie znamy sie :(

Slide_Aurea 04-04-2007 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slait (Post 1349670)
Wiec nie mow mi glupot o tym ze jestem jakims noobem bo nie mialem zadnych szans. Dostalem UE uhnalem sie potem dostalem drugie UE, 0 szans na przezycie mialem 900 hp o 30 many...

Nie napisałem że jesteś noobem... Każdy by się złożył... zwłaszcza że na Twoim lvlu uhasz się mniej niż Vesz w Ciebie z sd wali... Bez ssa zgon ;p

Niepasuje mi tylko ktoś, kto przypisuje mi dedy.. Od playera nie padłem ani razu... (Licząc grę od 20 lvl+) Tak samo Mark, veszu go nie dziabnął więc skoro Iron nie wie, poco pierdoli??

Hanys_Kce 04-04-2007 14:37

@Losari
Daj filmik jak pada justys plz...

Gz dla Zevsa <brawo>

Slait 04-04-2007 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1350334)
Nie napisałem że jesteś noobem... Każdy by się złożył... zwłaszcza że na Twoim lvlu uhasz się mniej niż Vesz w Ciebie z sd wali... Bez ssa zgon ;p

Niepasuje mi tylko ktoś, kto przypisuje mi dedy.. Od playera nie padłem ani razu... (Licząc grę od 20 lvl+) Tak samo Mark, veszu go nie dziabnął więc skoro Iron nie wie, poco pierdoli??

No to Iron a nie ja ^^

Kolirn 04-04-2007 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1349831)

Lepiej niech mi ktoś powie jak rozwiązać takie równanie

http://images21.fotosik.pl/141/3e7419dd16b2c37e.jpg

http://images21.fotosik.pl/142/234ed22af8c95cc0.jpg

Głowy nie daję że to poprawne rozwiązanie. :)

Chomski_1991 04-04-2007 15:44

Tomus a ty kto na tibii ?:>

ToMuS_Aurea 04-04-2007 16:03

Hero Assasin

Sesef 04-04-2007 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1350422)
http://images21.fotosik.pl/142/234ed22af8c95cc0.jpg

Głowy nie daję że to poprawne rozwiązanie. :)

Dzięki :) i tak na marginesie t > 0 :P

edit:

Tajk se patrze ale tam przy przenoszeniu nie powinno byc
-t^2 - t - 2 = 0 ??

ale i tak x wyjdzie 0 a według założenia z dziedziny x musi być większe od 0 czyli i tak nic mi z tego nie wyjdzie.

Hedrus_Alex 04-04-2007 17:48

Czytam ciagle ten temat wszystkie posty i nie rozumiem jednego. Dlaczego ktos kto nie gra na tym servie i zna sytuacje tylko z filmikow tibiCam wypowiada sie odnosnie wojny?

Ktos wczesniej pisal ze ROM zaprowadzi porzadek na servie. Ja nikogo nie zabijam nie chce sie mieszac do wojny a jednak grac nie moge. Mam hunta od wspanialego gracza jakim jest Gujek Mc'Draid, ktory stwierdzil ze go obrazilem. Powiedzial: "You have hunted because you inssulted me. Payment: 20k Ankrahmun Gujek Mc'Draid" Niby go obrazilem... Czemu ktos kto nie chce brac udzialu w wojnie nie moze sobie po prostu grac? Jestem ciekaw jak bedzie wygladala sytuacja servera jak tak dalej pojdzie. Zostanie tylko ROM and friends nikt wiecej. Kazdy kto wbija lvl 50-60+ ma hunta wiem z doswiadczenia i z rozmow z kumplami.
Wielu ludzi jest zmuszonych zmienic serv dzieki wam allianci...
Zycze powodzenia bo niedlugo zostaniecie na servie tylko Wy. Coraz wiecej h lvli zmienia servy: Deeco, Endrox, Kodek the Kursed...

Odpowiedz zevs czemu ja nie moge grac? Jak zaczeliscie wygrywac z FAGiem to mowiles ze bedzie porzadek i widze ze jest spoko...

Dadi 04-04-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1350733)

edit:

-t^2 - t - 2 = 0 ??

ale i tak x wyjdzie 0 a według założenia z dziedziny x musi być większe od 0 czyli i tak nic mi z tego nie wyjdzie.

Later napisze jak ja to rozkminilem :p, moze nawet mam tak samo ale nie chce mi sie zeszytu sprawdzac xD

Kolirn 04-04-2007 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1350733)

edit:

-t^2 - t - 2 = 0 ??

tej math dzinias a przenieś sobie wszystkie składniki na drugą stronę...

esiok23 04-04-2007 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hedrus_Alex (Post 1350752)
Czytam ciagle ten temat wszystkie posty i nie rozumiem jednego. Dlaczego ktos kto nie gra na tym servie i zna sytuacje tylko z filmikow tibiCam wypowiada sie odnosnie wojny?

Ktos wczesniej pisal ze ROM zaprowadzi porzadek na servie. Ja nikogo nie zabijam nie chce sie mieszac do wojny a jednak grac nie moge. Mam hunta od wspanialego gracza jakim jest Gujek Mc'Draid, ktory stwierdzil ze go obrazilem. Powiedzial: "You have hunted because you inssulted me. Payment: 20k Ankrahmun Gujek Mc'Draid" Niby go obrazilem... Czemu ktos kto nie chce brac udzialu w wojnie nie moze sobie po prostu grac? Jestem ciekaw jak bedzie wygladala sytuacja servera jak tak dalej pojdzie. Zostanie tylko ROM and friends nikt wiecej. Kazdy kto wbija lvl 50-60+ ma hunta wiem z doswiadczenia i z rozmow z kumplami.
Wielu ludzi jest zmuszonych zmienic serv dzieki wam allianci...
Zycze powodzenia bo niedlugo zostaniecie na servie tylko Wy. Coraz wiecej h lvli zmienia servy: Deeco, Endrox, Kodek the Kursed...

Odpowiedz zevs czemu ja nie moge grac? Jak zaczeliscie wygrywac z FAGiem to mowiles ze bedzie porzadek i widze ze jest spoko...

Dokladnie tez sie z tym zgadzam :| tez mialem hunta za nic za to ze sobie gralem ? chodzi wam o pozyskanie kasy !? to idzcie sobie ja zarobic!! A nie dreczcie innych... bo to nie jest wporzadku... Panowie i Panie Alianci plx odp

Kolirn 04-04-2007 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esiok23 (Post 1350960)
Dokladnie tez sie z tym zgadzam :| tez mialem hunta za nic za to ze sobie gralem ? chodzi wam o pozyskanie kasy !? to idzcie sobie ja zarobic!! A nie dreczcie innych... bo to nie jest wporzadku... Panowie i Panie Alianci plx odp

dobra ale takich płaczących to jest pełno, wygrywał fag płakali przyjaciele romu teraz jest odwrotnie, i jak nadal naiwnie chcesz sądzić że jak sie w war nie mieszasz to jesteś bezpieczny to możesz przestać grać w tibie.

esiok23 04-04-2007 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1350980)
dobra ale takich płaczących to jest pełno, wygrywał fag płakali przyjaciele romu teraz jest odwrotnie, i jak nadal naiwnie chcesz sądzić że jak sie w war nie mieszasz to jesteś bezpieczny to możesz przestać grać w tibie.

LOL nie chodzi mi o to ze Rom wygrywa... Mi to wcale nie przeszkadza... tylko jesli wygrywa to niech zrobi pozadek a nie syf jaki jest w tym momencie... Ja mam przyjaciol po jednej i drugiej stronie... ale jesli ktos sie nie chce mieszac to po co go na sile brac ? Huncenie wszystkich kogo popadnie...idiotyzm.. A moze teraz sie okazuje ze ani Rom ani Fag nie nadaje sie do rzadzenia servem poprostu jeszcze do tego nie dorosli ? Nie wiem, wiem jedno jesli bedzie tak jak jest nikt nie bedzie gral na aurea... A moze czas zeby ktos inny zrobil im konkurencje ktos kto dorusl do takiej funkcji w tibi...

Iron'knight 04-04-2007 20:32

Cytuj:

Tylko tutaj sytuacja jest troche inna. Fag lał przyjaciół Aliantów, a Alianci biją tych którzy nie są Ich przyjaciółmi. Widać róznice.

Hedrus_Alex 04-04-2007 21:02

Cytuj:

za czasow panowania FAG wiecej ludzi gralo, byla mozliwosc wybicia sie jesli byles neutralny a teraz ROM, Svea Riket, Suave... niszcza wszystkich ktorzy wbijaja juz nawet 50 lvl+. Nie da sie po prostu grac. Przyklady neutralnych playerow to np. Mailus nikomu nic nie zrobil a tu prosze dead i za co?? -.-

Greg'Ant 04-04-2007 21:16

Bez dwóch zdań FAG to całkiem inna klasa, expiłeś sobie było lajcik gra sprawiała Ci przyjemność i radoche z wbijanych lvli dużo ludzi na servie można było mile pogadac z polakami szwedami i luzik można było uzyskać pomoc w questach hell~ i reszta chetnie sluzyli pomoca za nie wielka oplata ; ) hehe a teraz idz sobie na quest z zevsem to bedziesz pewnie wracal pzrez swiatynie ...

a te pizdy tylko roz*****aja server oby tak dalej i będa grać sami i z noobami

Kolirn 04-04-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hedrus_Alex (Post 1351167)
za czasow panowania FAG wiecej ludzi gralo, byla mozliwosc wybicia sie jesli byles neutralny a teraz ROM, Svea Riket, Suave... niszcza wszystkich ktorzy wbijaja juz nawet 50 lvl+. Nie da sie po prostu grac. Przyklady neutralnych playerow to np. Mailus nikomu nic nie zrobil a tu prosze dead i za co?? -.-

bo wojna wciąż trwa, a wcześniej rom się oficjalnie poddał - nie na forum ale powiedzieli w tibi że się poddają. poza tym kto nie jest twoim przyjacielem jest twoim potencjalnym wrogiem.

Hedrus_Alex 04-04-2007 21:42

Szczerze? Jako gildie 100 razy bardziej wole FAG bo u nich nie bylo hunta za free. Owszem mialem hunta od Arieswara Sumo ale za to ze ukradl mu ktos loot a ja stalem obok zlodzieja i poszlo na mnie (on chociaz mial powod). Teraz mam hunta od Svea Riket podejrzewam ze nawet jak zaplace to hunted sie nie skonczy bo gujek potrzebuje forsy.

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 04-04-2007 21:44

Gujek to "piece of shit". Totalne zero. Jedyna osoba z moich "wrogów", do której nie mam za grosz szacunku. Gardzę nim jak to tylko możliwe...

I tak coś miłego dla znudzonych: http://poszkole.pl/gry/gry,gra,1643.html
Wciąga jak cholera. Po 4h grania przeszedłem 1/3 ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33.