![]() |
Widze ze na oficjalnym forum szaleje jakiś dziwny szwedzki (?) forum troll... Hmm być może jest to char do pułapek ala Xandar~.
|
@Up: to sie robi nudne...
Dlaczego Mewtu nazywa Chrisa "traitorem"? wydawało się że byli dobrymi przyjaciółmi... |
Pimol na jaki char Ci te 6k wyslac? Mesejdż <3
|
Loooool
hihihihih Po 3 dniach moich bezskutecznych próbach naprawienia u siebie neta (podlaczanie różnych kabli, kombinowania przy routerze) dzisiaj odłączyłem kabel zasilania od kompa, dmuchnęłem, podłączyłem na nowo i WOalaaa! Taka glupia rzecz a tyle pomogła ;] Nie wiem po co to pisze, ale spróbojcie może to wam coś poprawi w kompie :D Jutro ustny polski 8o , zdaje ktoś z tematu człowiek na dnie piekieł?:P |
Reanimacja metodą usta-wtyczka?
|
Chodze se po rooku a tu taki zonk :
19:10 You see Zobaczymy szmato pier-dolona (Level 1). He has no vocation. |
Cytuj:
|
Diego wcześnie u was zaczynają tą ustną! Z pola dopiero mam 14 temat:
Cytuj:
@up up Jini aktor :D Nie no coś w tym prawdy jest. Szkoda, że nie posłałeś foty twojej z "lat 70" by się uśmiał kolega =P B) |
chciałem zapytac kogos z Uf czy to już koniec wojny czy będą coś jeszcze działać i proszę żeby nie odpisywały mi tu inne osoby tylko ktoś z uf nie chce znowu słuchać rippera itp
thx |
@^
Tak. 10znakuff |
Cytuj:
czy ja wiem ? jescze troche ich pognebimy :P |
Ehh Minkowaty... czytaj uwaznie...
Cytuj:
Cytuj:
|
dzis u mnie ang ustny, podstawowy prosciutki 20/20, czzekamy na matme ;s
|
Speed Speed Speed Speed Speeeeeeeeeeeeeeeeeed
|
Cytuj:
nieznalazleś ironi w mojej wypowiedzi.... "ja i moje pojebane podobizny??" hmm niebede tego komentowac, bo niechce sie znizac do twojego poziomu:baby: :baby: :baby: :baby: jesteś 0B) |
Cytuj:
@Uf pajment pls |
Nie nastepne, to ciagle ten sam, stary, dobry ripper
|
Cytuj:
btw. Żounieszu, wczoraj mi padła kochana neostrada z Liveboxa, a potem nie wiem jakim cudem cały Windows, więc dziś wróciłem do neo~ 512 i XP-ka Home. Więc nie martw się, nie poszedłem na Berlin. Byłem w domku <33 |
@Kiełek - xd
znów kogoś zabijemy w Carlin :D xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |