![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kup bilet do Szczecina w jedna strone, w druga karetka Cie odwiezie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw Oli'oi w akcji; d http://uk.youtube.com/watch?v=e9xvFKUnMCg |
Elom....kurde wlas na Aurea bo niema kogo bic :(
|
Cytuj:
|
No właśnie duuki to ciota! Ty go odepchnąłeś i uciekłeś i to ty górujesz! _/
8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aff, dobra skończcie ten spam, a akcja, chlopak ma racje, zjebana na maxa, oczywiscie, danke to my internet ;P
Nie moglem go dogonic :P a w trapie nie byłes :P? .. Jak bedziesz sobie to wmawial to moge ci wyslac filmik. |
o ile mi sie dobrze wydaje to na dragach sa przejscia 1 sqm B) a ten noob z którym byłes akurat tam stałB) ale to i tak nie zmienia faktu że dostaniesz wpierdol8o
bez odbioru _/ |
omg duuki zrozum wreszcie że jesteś noobem który myśli że jest fajny bo kupił chara:cup:
|
Elom I Lucky : zazdrościcie mu ?
Raziel : Stary cie Za mało dopieścił w nocy że taki pojebany jesteś ? Down : ALLAH AKBAR |
Na stos z tym niecnym innowiercą! X(
|
_/ DuuKi zajebisty gosc :) nie daj sie duki zastraszyc :)
|
Cytuj:
@Keleris haha... zazdrościć kupionej postaci? za te pieniądze bym sobie kupił 50 win ; ) B)B) |
Cytuj:
@2Up Danke @Elom Aff masz z tym problem, kurde znudzilo mi sie kłocenie z wami, wiec powiem tyle ze nigdy kasy w real na chara nie wydalem, a pozatym kłotnia z tak niedojebanym skurwysynem mnie rozbraja wiec nie dam juz rady. Jak kurwa skonczysz 11 lat to zaczniemy ta rozmowe znowu, opowiem ci o pszczółkach i kwiatuszkach :] [Aff] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ELOM ja nic nie pisalem :d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To mu styka na rozjebanie sobie watroby w miech i zrobienie sobie super wakacjii8o8o8o |
Cytuj:
|
Vladislavus~
May 21 2008, 23:01:08 CEST Killed at Level 130 by Croth Cader wtf? ;p |
Glory Glory Manchester United!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
japcok po prostu zapomniał sobie pod kogo teraz sie podszywa xD
|
Ty masz rozdwojenie jaźni?
|
Cytuj:
|
Raczej pojebanie z po*****eniem :D
|
@up wszyscy juz od dawna o tym wiedza xD
@topic: czyżby czas inmates sie skończył??? welcome pz :D:D |
a to czemu ?!
|
Matut troche orintacji
Cytuj:
|
Matut, a Nata to są dwie różne osoby jakbyś był trochę ogarnięty.
|
Cytuj:
|
sorry chlopaki pochrzanilo mi sie troche za duzo wypilem :))))))))
aczkolwiek kurde moglo by sie juz cos ruszyc na servie a nie inmates kuli ogon pod siebie jak NS ubija ich membersow (poprostu simon zpapral sprawe a teraz nie chce adde podskakiwac) ale moze niedlugo cos sie ruszy:) |
Zauważyliście, że zawsze jak ktoś palnie potężnego babola to tłumaczy się totalnym upojeniem alkoholowym ? 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |
|