![]() |
|
|
u.u wielki kozak palaianius ravioulkan aka doneq tego forum co kazdemu wytycza wszystko dzis padl jak ostatni nub
a co zrobil? zrobil se pzta i padl na nubach (w czasie wojny i gdy nose~ mieli ludzi ofc) i kolejny "miszcz" marcin-bartas tez zrobil to samo tyle ze on nie kozaczy wszedzie gdzie moze tak jak doneq i za to do doneq mam 0 szacunku podobnie jak i fag tyle ze nie kazdy chce to mowic |
Lol. Julia 1 ek na Aurea z 9 mlvl?:D
|
wczoraj chodzilem char`em kumpla i natknalem sie na wczorajsza posiadowe w Veno :evul: ogladalem tez chwile trap bartasa, tak sie zlozylo ze to nagralem:], chcialem powybijac troche noob`ow, ale nikt z nich nie mial white skull`a, a jakbym ja sobie go nabil to poszedlbym na pewna smierc :[ pierwsze 20 minut od razu prosze przewinąć(/przyspieszyc)
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31830 |
Cytuj:
Ja tam nigdy nie widzialem zeby Doneq Kozakowal na tym forum Lol. Dlatego byl jednym z najbardziej respektowanych przezemnie kolesi w starym alliance. :eek: -Flimon |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gogogogogo :D
|
Cytuj:
|
[CHAR]Endrox[/CHAR]
[CHAR]Mariel Zori[/CHAR] [CHAR]Alex Fast Hunter[/CHAR] |
Linglifer, żal chłopaki.
|
4 :(
[CHAR]Linglifer[/CHAR]
niestety 4 :( szkoda |
Powtarza sie to samo co rok temu, te kurwy z kablowki znowu w chuja leca z internetem i na dodatek do pedalow sie jeszcze dodzwonic nie mozna.
|
1 akcja 100 planów...
Zadługo myślimy chłopaki i zaszybko zmieniamy decyzje , dobrze że Speed chociaż tam nie padł bo by była porażka , chętnie bym obejrzał filmik z tej akcji xD bo było troszke śmiesznie , uciekałem góra dół i jeszcze musiałem frytkownice biec wyłączyć xD ! :eek: -Flimon |
Cytuj:
Raksu ja tez mialem lagi pewien czas. W koncu jak do nich dozwonilem sie to wydarlem kape ze mam lagi etc. Kazali mi obserowac niby neta przez tydzien ale jak im powiedzialem ze sie nie wywiozuja z umowy to po odlozeniu sluchawki 10 min i net wrocil do normalnosci. Zrob to samo poprostu te k***y robia co chca i trza z nich jechac raz na jakis czas i jest luzz :D Wczoraj starsza wziela tel z UPC i mam kablowke za free a neta z 1,5 mb na 3 wskoczylo. :) |
Mariel Zori [118]: Do you need
Mariel Zori [118]: premm? no nie wierze... moze odrazu zapytaj czy da ci na blessy? |
Cytuj:
|
To jutro do mnie napisz Sesef i mniej rdy 150k ;]
|
Cytuj:
|
22:33 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rikser. He was killed by Hardkorowy Typ. hehe Mariel i Zekiv :( Sting~~ |
Narazie zacięta walka ;d
|
W plecy, duuuuuużooooo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:23. |
|