![]() |
Dobra wes idz sie z kolegami po jajkach pobij, albo idz zrob ss ile to mc odpalasz na pc i pokaz mamie, a na koncu mozesz zwalic konia na 85mlv Victerona.
I WY*******AM Z TEGO JEBANEGO FORUM I TEGO JEBANEGO SERVISU TIBIA.PL, SIEDZA TU SAME PIERDOLONE MURZYNY. arx WYJEBALES SIE JAK ZJEBANY POTWOR !!! HAHAHAHHAHAHA CIOOOTO !!!!8o czookaaaaa piooona :\ MODERATORZY MOZECIE MI OBCIAGNAC diiiiiiiigiiiiiiiii doooooooooongiiiiiiiii "toiowo CIAGNIE LACHE ZAWODOWO" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No widzę że sobie wszystko ładnie wyja¶nili¶cie, chodĽmy na piwko.
|
@zielony misiu
alez owszem, jak dotad jestem. Merus na prezydenta z cymbalkami !! ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja przynajmniej umiem liczyc do pieciu, romus mnie nauczył ; ddd a wy tylko do czterech haha ! :P
|
Wie ktos z was kto to jest Karufo? Za nick jego mainchara zaplace ;)
|
Cytuj:
kthxbye |
Cytuj:
|
MatiStw jeste¶ psem...
Valyrr nie ciesz sie tak, ty też no i oczywi¶cie wódz meravi Macie chłopaki wybór: Do pieca albo do worka ...Worek do pieca flame plx |
Piłe¶ co¶ dzisiaj ???
Nie ??? Uważasz że nie masz powodu ??? To popatrz w lustro... I prosze nie bij :( |
Cytuj:
|
hahahahahah mati i tak jestes psem :p
|
Co tam slychać, durnie?
|
Fidos jak tam we wrocławiu . Slyszalem ze dalej robisz za podnosiciela mydel w barach bo z kaska slabo ale nie martw sie slyszalem ze z tym starzem co ty masz napewno sie kiedys dorobisz . :baby:
|
Witam.
Dzi¶ był bardzo zły dzień dla AB ponieważ przegrałem 3 mecze w FIFE!!!! No ale wczoraj zupełnie odwrotna sytuacja ;]. Nie Andrzejku? Jest mi bardzo smutno pisać tu iż owy Bardolek przestraszył się tego, że zacz±łem pod koniec wbijać bramki i postanowił nie grać dzi¶ więcej :)))))) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:04. |