![]() |
|
Poppy i młotek , Irelia i KS-szarża, Lee Sin i wyciekłe pięści węża... Bez tri force ich se nie wyobrażam...
|
Lee sin i tri force to guwno. Poppy i irelia ok.
|
Imho i tak lepiej kupić IE zamiast trinity
IE + PD + Cleaver + blood + zerki + sword of dvine lub LW Ew. Atma + warmog + IE + Blood + zerki + pd - widziałem garena z takim buildem po 49 minucie, niszczył system. xd |
Irelia i Evelyn bez Trinity nie istnieją.
Cytuj:
|
Sęk w tym, że kupując Sheena i Brutalizera po pewnym czasie postać staje się słaba. Brakuje siły, a zanim się złoży Ghostblade'a i Tri Force, to trochę czasu minie.
|
Jeśli zapewniasz sobie farmę, z Sheena dość szybko powinieneś złożyć Trinity (a po drodze jest przecież Phage i Zeal, które słabe nie są). Grając Eve nigdy nie odczuwam robienia się słabszym, wręcz przeciwnie. A Trinity, nawet jeśli przez pewien czas byłbym trochę słabszym, zwieńcza wszystko i daje mocnego kopa. Imo zależy od postaci, ale jest to bardzo silny item.
|
Imo dupny, a na Eve już wolałbym Warmog + Atmas + Ghostblade.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widać nie zrozumiałeś, Yoh używa często podobnych określeń, dodając do tego że on jest pro i to on ma racje, bo on gra z hotszotem i ma 1500 elo :D Orianna instant win w 80 % przypadków na low elo, epicka postać :o I niech ktoś mi teraz powie że to twoje umiejętności się liczą, jeśli chodzi o wychodzenie z elo hell :confused: Orianną nawet jak twój team nafeeduje, to możesz z delikatnym ogarem wykerować grę, czego często nie szło zrobić m.in z 20/3/15 Akali (sprawdzone, bo nawet po wyeliminowaniu carry chogath wbijał pente z Q, a miał tam najmniejszy dmg :P) |
Cytuj:
|
Mam nowego fanboya, jak słodko! :D
|
Cytuj:
To już się nawet ponabijać z kogoś nie można ? Co ty się taki sztywny zrobiłeś ? :| |
|
Poczekam na champ spotlighta, może ją kupie.
|
Przecież ona będzie OP :D
Wychodzi spod ręki tego samego gościa, który stworzył Oriannę. Riven ma pasyw Orianny, świetny do ciągle atakowania jednego targetu. Nie ma sustainu, ja bym ją dał do jungli. Tarcza, stun, blink, ten pasyw - imo szybko wyczyści junglę i będzie miała dobre ganki. Ale wszystko zależy od tego, jak się będzie scallować. Jeśli będzie miała dobry scalling - imo, patrząc na to, ile oferuje, będzie bardzo silna/za silna. |
Cytuj:
po prostu niektóre posty ruszka wydają się być bezsensowne. (tak jak 90% twoich josz) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzisiaj sobie grałem legalnie na topie i full AP eve na midzie zmiażdzyła mojego pro branda z drużyny wtf lol owned trolololo? ._.
|
Cytuj:
btw. wiadomo kiedy będzie reset elo, season 2 albo coś takiego? wbiłem se zajebiście 1403 rating ale dziś zagrałem 3 gry i spadło mi na 1340 prawie się rzuciłem z okna >.> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |
|