![]() |
|
|
@ up
No dawergo big grtz:)) |
Godzinka na tarpits
v-shield 4x v-dust 4x hardened bone ice rapier 3x spike :evul: :evul: :evul: |
@Daw
Ile mf i sd waste? B) tak mnie to ciekawi bo sam chce sie wybrac ^^ |
|
Gz....
Ktory mlev? |
@Daw
Gratz Szkoda, ze potworek tak daleko sie ustawial :evul: nie byloby az takiego waste :D Zreszta nigdy nie wiadomo co z takiego GOSCIA moze wypasc :cup: 1 polak solo demona na Silverze, nigdy bym nie pomyslal, ze bedzie nim Druid :cup: Pozdrawiam |
Tak prawde mowiac to nidz dziwnego ze to Druid i nic dziwnego ze na 53 lev, juz wczesniej solowali ;]
|
Cytuj:
Możliwe :P Jednak myslalem ze jakis Mag to zrobi :) Pozdrawiam Edit Oczywiście na Silverze |
@ftp -.-
Znajac mojego pecha... mam kolejnego hunta za nic... ta silvera naprawde juz mnie wku*wia... 15:18 Actyve [123]: shine = hunted 15:18 Rastaman Shine [56]: what i did?!!!!!!!!! 15:19 Actyve [123]: familly shine hunted kur*y... pierd*lone BRudasy stracilem przez to zajawke... a na dodatek lagi sie znowu zaczely... ale jestem wkur*iony... |
Cytuj:
don't worry wujek rekin pogada ;) dzis chyba dojde do ftp<gadalem z liderem> to sprobuje zalagodzic sprawe i wyjasnic o co chodzi :p |
Heh... pozyjemy, zobaczymy... a ftp powinno sie zniszczyc... toc tam sami najwieksi pa z silvery... bb rox, oni chca wprowadzic pokoj i zlagodzic pa na silverze...
|
@Rekin
Lepiej być w neutralnej gildii... dojdziesz do ftp a tak mi sie wydaje, że długo pokoju na silvie nie będzie, więc załóżmy, że znów będzie wojna :evul: i co wtedy? znając Ciebie, wyjdziesz z gildii.... |
@UP
"Zalagodzic PA na silverce" Hahahaha to zes mnie rozbawil niemoge ...... |
chyba nie czytasz forum tibia.com... >.>
|
Cytuj:
|
No jesli ci tak wesolo to sie smiej dalej ^^
|
Zebys zgadl ze wesolo ;]
|
Cytuj:
ale...nie chcialbym walczyc z khonsu osirisem albo krystalanem...;/ jakos bym sobie poradzil...chociaz byc retired na czas 2miechy<qrwa ostatnio dlugie te wojny:P" tez nie zaciekawie :p |
@Rekin
Znow sie wpakujesz i tyle... @Zuleq Pogadam z Kilalla moze ona cos poradzi Waste: 30 sd, mf nie wiem dokladnie :( Co do PA i ze w bb ich nie ma... n/c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |
|