![]() |
|
btw emil za przeproszeniem chuj mnie obchodzi co jest na valorii, bo tu jest obsidia -.^
|
No bywa. Zabolało że Obsidia to troche gorszy serw od Valori? : P Takie jest moje zdanie ale tam już tak mało osób gra że dalej nie ma sensu tego ciągnąć. Kogo się tylko dało to poleciał stamtąd. A ja nie rozumiem czemu niektórzy narzekają na Obsidie. Przecież tu nie ma wogóle PA. A może jestem przyzwyczajony do takiego max że nie zauważam ; )
|
jakby cie tak wyjebali z kilku servow po kolei to bys zmienil zdanie :o mnie jak narazie z servow wyrzucaja lagi >.>
|
ehh te double posty
|
Cytuj:
Zebys tylko tutaj nie doszedl do wladzy :) Ale prawde mowiac PA tutaj jak dla mnie jest mniejsze niz Valoria Xerena.Moje zdanie ;) |
Elitarny .. gdyby "wyjebal" to by nie gral na Obsidii :D
|
Żeby dojść do władzy trzeba naprawde dużo grać i być dobrym dyplomatą. A niestety czasu mi brak. Mimo wszystko nadal jestem na Valorii mile widziany.
|
zapewne nie przez wszystkich jestes tam mile widziany, bo bardzo malo jest ludzi takich, ktorzy umieja robic pa, wyjebywac ludzi z serwera, zachowujac przy tym twarz milych, pomocnych, dobrych i sprawiedliwych
|
Ehh Valoria moj 1 serv :) Mile wspomnienia xD Ale i tak nie to samo co Obsidia ;P
|
i jak w koncu z wojna? ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
taaa... |
Cytuj:
ciag dalszy to ucieczka, negocjacja paymentu i wiadomo... et sie rozpadlo a ng wlasnie stosuje represje wobec polakow . . . |
nic sie nie rozpadlo ;)
Anical The Second Mar 10 2007, 06:14:50 CET Killed at Level 103 by Benek Plaxx and by Yunichi |
widzialem filmik jak padl benek - szczerze mowiac dziwna sprawa, yunichi, majac 15 min pz spieprzyl, a benek z minuta(?) pz padl.
|
Pewnie się podłożył żeby Yunichi mógł uciec rekompensata za akcje z Carlin :>
|
Suv ty i Imhreey juz dlugo niepogracie Mannow PATRZY:mag:
A zegar tyka:swe: Poprostu boisz sie Expic----taka jest prawda---a nie LAGI |
spoko, ty wiesz lepiej
|
Cytuj:
|
Wiesz co ja mialem cos podobnego.Pytam go na hydrach jak dlugo a on 2 lata LEAVE! I gdybym zwlekal z 20 sekund dluzej to bym zostal potraktowany jak @up albo SD :(
Czemu ludzie nie moga byc normalni :p Moze bedzie mial nauczke kiedys. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |
|