![]() |
|
Taifun Padl
Wiem, ze to nie ten swiat, ale chyba warto cos napisac o najwiekszym lvl z Polski.... Nie wiem jak padl ogladam wlasnie filmik
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15576 Troche przykozaczyl Imagram..Wkoncu Vision zabilo najwiekszy lvl w Tibii (nie licze Eternala bo retired) Pozdro |
Cytuj:
przykro mi ze cie rozczaruje ale jak na razie to nie wbiles nawet 1 mag lev na tym charze, skubany nuskei, mialem blizej do advance od niego przed wojna , rzecz w tym ze troche mi sie poginelo, no i ogolnie nei gram :p no coz dist ciagle mam lepszy ;] |
calkiem z innej beczki
czy tylko mi sie zdaje czy taifun ma najgorszy team w calej tibi ... mogli go wyciagnac ze 3 razy ... konda i jego paczka przy jego gildi to masterzy pvp |
Albo mi sie zdaje, albo Galana to najbardziej zacofany swiat pod wzgledem addonow i lvli...Jest jedna rada.. skaczcie wkoncu ta wojne xD
PS. jak chcecie to zmienic to zalatwcie mi 79 Hardended bones i 2 RH;] |
Co do Mlvli to mam pytanie kto na Galanie ma 8 Mlvl <knight ofc>
|
...
HEtna i oen nie wiem czy zazek ma
|
Cytuj:
Mysle, ze nie powinienes sie wypowiadac apropos tego, ile ja wbilem ile Ty... Chociaz to bezsensowna klotnia. Powiedzmy, ze Ty i ja mamy niezly mlvl ;) Aha jesli chodzi o dista to i Ty i Nuskei jeszcze musicie mnie pogonic :D Taifun troche zje*** i jego team rowniez :/ Jednak on sie nie podda(im hope) Pozdro |
Cytuj:
|
u tharrin polegl na dragonie.
|
Cytuj:
pozdro dla wodza tharrina... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Teraz będziecie znowu sie podniecać przez 10 stron kto ma wyższy mlvl.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do kłótni o to kto ile i jak wbił. Sprawa wygląda prosto , Boltina wogóle niewiem po co sie tutaj udziela w temacie "mlv" skoro postać kupił. Co do Nuskei'a , gratulacje :P. |
A jak tam nasza Catrishia:baby: :baby: Jak ci idzie huncenie ludzi za FREE??X( X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |
|