![]() |
|
piaty mozesz gardzic ale bez chara lipa troche :/
btw http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1603994 |
Cytuj:
Byłem z Gujkiem przez pewien czas w gildii i bardzo go polubiłem Mi sie nie kojarzy z "piece of shit" |
@up
To może ten wcześniejszy owner... Edit: Zevs~ vs. Aurea. Kto wygra? ^^ |
Tęsknie za starymi czasami. Mogłem wtedy spokojnie grać bez obaw o hunta za nic. Teraz tylko pacc mi sie marnuje a chcialbym grac. Szkoda ze Gujek to nie Polak bo by sobie poczytal...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wkoncu Piraci sie zbuntuja Oni jeszcze pamietaja czasy gdy ramie w ramie z Fagiem wygrywali wojne o ten server... Nie daje Zevsowi wiecej niz miech od dzisiaj... Piąty~ Wklejaj swoje ss'y na "Only Nerana" Chętnie pooglądamy twoje osiągnięcia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
Jest jeszcze gildia fagu? za ktora dostalem bana za acc sharing na miesiac xD
Wiec, pamietaj, rom tez juz byl NIKIM, a jednak teraz se uzywaja |
Chlopacy znacie jakies dobre antyvirusy do wykrywania keyloggerow :> Avast mi nic nie znalazl ;/
|
Cytuj:
http://www.hijackthis.de/ Huh chyba za dużo napisałem, ale to naprawde jest dobra mieszanka. |
Ja mam polecam pande 2007 z firewallem ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A teraz coś żeby zamknąć morde jednemu z największych noobów tutaj: 16:48 Qwenball Toots [136]: Elom Tika [92]: But , men If i pay Alliance 100% no kill me? Qwenball Toots [136]: we dont kill people who pay 16:48 Qwenball Toots [136]: Elom Tika [92]: And... I must leave ..Fag? |
Ta i on pisal chyba cos o tym ze sie nie podda FaG.....
n/c |
Hhahahaahah and i must leave fag?! O jezu, nie zapłaci i zostanie w FaGu. Komedia :D
|
Name: Elom Tika
Comment: Fast'Molt[*] FIGHT ,FIGHT,FIGHT... ALWAYS Fighting Aliance Group !! Bez komentarza. |
Elom Tika To jest przykład typowego dziecka Tibii :)
a co z zevsem ? nie ma go w romie :o |
Elom prosze Cie nie graj wiecej w tibie. Ta gra Ci szkodzi. Idz lepiej z botami pograj na otsach :((
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |
|