![]() |
|
No wiem skile i lvl bardzo wazne "Lvl i skile bic 10 godzin" ale eq tez sie liczy :(
|
zibenix jestes chyba jedyna osoba z cieszyna ktorej wspólczuje haka =/ postaram sie dowiedziec kto to zrobil.
|
eee nieee :/,dobra nieoto mi chodzilo||
Creatorex tez dołonczył do grona shakowanych??:(( Name: Creatorex Sex: male Profession: Elite Knight Level: 19 World: Danubia Residence: Carlin House: Senja Village 11 (Carlin) is paid until Jun 29 2006 Guild membership: Dream Triade of the Powerpuff girls Last login: Jun 20 2006, 21:51:54 CET Account Status: Premium Account |
Wielkie Gratz Dzoshu !!!!
Mam do sprzedania 30 bp uh za 100k. Sporbujcie mnie zlapac w grze lub liscik do venore. |
A po co Ci to 100k?? :> AHAHAHHAHA xD xD
|
@zibenix, przykro mi, ja od dosc dawan nic nie sciagam ;P z nieznanych zrodel
@up (kiroy) Po co mu 100k? pewnie dla mnie na pacc xD |
@ Up
EHEHEHE ;] a mi sie zdaje ze na cos innego :) |
na 2 pacce dla mnie? a btw ma ktos porzyczyc na pacca, oddam paccem bo otrzebuje a nie mam teraz kasy:(
|
@goku
Dziwnym trafem to ty miales 4-5 hax'sów i traciles *cale* eq, a po 2-3 dniach miales nowe przypadek? ;_) @zib malo cie znam, tylko z czesc, ktora mowiles mi pod dp, ale jakos ci nie wspolczuje :confused: #edit przeczytalem co napisal Logest na forum tibia.com to juz mi tera ciebie nie zal ;) |
chce ktos e-plate qpic bo mi zalega w dp -.-
|
Ja chętnie wezme harrus za free oczywiscie xD
|
ups double post <srry> :>
|
@up
LOOOOOL @harrus pacca mi kupic miales kasztanie ! ;P |
Banished: until Jun 28 2006, 11:13:11 CET because of non-English public statement
|
@joksapet
AHAHa hha ha ahA Hha haH aHh hH ah haha a hah ah h na jakiegos porytego gm trafiles, i to za to ze nie chciales mi pacc kupic ! :> |
Cytuj:
co ty pier^olisz, i co dowiesz sie kto zhackowal go, i co bedziesz bic go?... oczywiscie w 10 osob, ludzie jak nie umiecie sie ochronic przed hackami to moz enie grajcie w tibie, jak jedziecie na jakichs lighthackach, z reszta tibia to w ogole lipna gra... |
@Crap
Chyba wytrzymasz jeszcze 7 dni....:)) |
Cytuj:
|
to chyba publiczne forum, to moge pisac commenty, nie?
tyczylo sie harrusa, ze co znajdzie goscia i co bedzie go lal - tibia to tylko gra zreszta to z lighthackiem bylo do ogolu, nie koniecznie do ciebie... i z biciem chodzilo mi o bicie na rl, a nie na tibi... bo ludzie juz groza tym "dojade cie z kumplami na real" huh, inteligentne.. |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |
|