![]() |
Cytuj:
<3 |
Cytuj:
chyba ze zadzwonisz i ladnie przeprosisz to sie pomysli xDD @Nacpany_Wlodek morda farfoclu |
Cytuj:
Sam zobacz co sobą reprezentujesz... (nie tego ci nie powiem, dojdź do tego samodzielnie.) Jeśli chcesz porozmawiać z Yama.. o pay-mecie to zrób to na priv.. Bo po holere nam twoje błagania i lizanie <peeb>. =/// HGW Cytuj:
Yamahati Ciebie również się to dotyczy. Jeśli masz zamiar pisać w ten sposób to może wejdź na www.domoweprzedszkole.pl tam może znajdziesz jakiś "ziomków" równie dobrze polemizujących. Porozmawiacie na równym poziomie i będzie dobrze. =/ Tu niestety raczej nikt nie ma ochoty wysłuchiwać waszych beznadziejnych postów. Może doszedłeś do jakiegoś sukcesu w Tibi natomiast pamiętaj o tym że tu jest FORUM. Czyli chcąc nie chcąc jesteś tu zwykłem userem - pamiętaj o tym, dorośnijcie do forum! BTW: Nie mam zamiaru z wami polemizować, zapewne teraz pojedziecie po moich rodzicach ale możecie być pewni że będę to miał w .... (no właśnie)!:baby: Mam nadzieje ze, chociaż w jakimś małym procencie dotarła do was moja riposta i będzie trochę mniej waszego SYFU! Respekt:baby: |
Omg na tym forum nie mozna nic poczytac o tym co sie dzieje na serv, tylko ciagle same klutnie, wyzwiska etc...
Ogarnijcie sie !!! Chcialbym chociaz raz zobaczyc z 3 strony postów bez wyzwisk, i przedewszystkim na temat tego co sie dzieje na serv. Czy jest to mozliwe? Pozdrawiam. |
Cytuj:
Kto miał być w sobotę w Rzeszowie i go nie będzie? >>>>>.>>>>> Aewww Pora lulu na 7 do kołchozu :S |
@Dili.
1kk. /Metek. |
Cytuj:
Ah…. Spodziewałem się inteligentniejszej odpowiedzi…. Pomyliłem się - tak jesteś 0! Cytuj:
Tak na marginesie jak masz nadal zaśmiecać forum i strugać formowego bałwana to daj sobie spokój, odpocznij trochę, nie mamy zamiaru tego czytać! Początkowo to było zabawne -te twoje wieśniacki odzywki, ale teraz stało się to już tylko żenujące. Masz racje możesz tu wypisywać cokolwiek tylko chcesz, natomiast to ty robisz z siebie gówniarza pamiętaj o tym. Nikt ci tego nie powie wiec przemyśl to w sobie. Po drugie to grzeczniej dzidziuś, bo małolata nie masz przed sobą. Człowieku zastanów się nad sobą i pójdź po rozum do głowy. |
Cytuj:
pyskiem w dol i nie pyskuj, dzifko. jakbys gral/a to bym [brak szacunku]cie[/brak szacunku] upierdolil, pospolita zdziro ! Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 2, gości: 2) Ajenown, Lisu prv kurfa |
Cytuj:
Cytuj:
"Wymagajcie od siebie, nawet gdyby inni nie wymagali” Jan Paweł II Jesteście warcie siebie reprezentujecie sobą Dno intelektualne. Widzę, że polemizujemy na 2 innych płaszczyznach, ta rozmowa nie ma sensu. Nigdy nie dojdziecie do tego, co mam na myśli, więc juz kończę was naprowadzać. Powodzenia w swoim szarym życiu.:baby: |
@Mistik
Odpuść sobie, bo po co zadzierać z "kowbojami klawiatury" |
Darujcie sobie te komentarze szkoda zasmiecac forum
|
|
@Lorth
Przykro mi przyjacielu, ale mialem racje w tym co powiedzialem na gg. Nie miałem zamiaru pisac/logować się na tym zjebanym forum ale musze, bo irytuje mnie to, iż wchodzisz w dupe tym jeb-a-nym polaczkom >.> Mówiłem "daj sobie luz, oni i tak przejebią a ty jak frajer latasz i payment chcesz" a teraz wchodzisz w pizde bez wazeliny nawet yamie "żal.pl" brzmi zeszłorocznie więc nawet tego nie skomentuje @Vanessa czy jak Ci tam Masz 100% racje, ale jedyne co z nią możesz zrobic to rozje-bać ją sobie o kant dupy - tym neandertalczykom nie wytłumaczysz NICZEGO @yamashit Stfu mr.traitor ;s |
Ej ludzie też trzeba sie powyzywać troche ale bez przesady ;| pomyslcie tez, ze obrazacie innych a to nie jest chyba normalne.
|
Mysle, ze pora zakonczyc ten topic. Od teraz dla kazdego wydarzenia z serwera stworzycie sobie nowy temat. I prosze nie robic kolejnych tematow zbiorczych, w koncu po cos wam to forum zalozylismy.
PS: A temat sobie jeszcze poogladam. Niech nikt nie sadzi, ze komus sie uda uniknac kary za chamstwo i brak kultury. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10. |