![]() |
|
Vuaevo Bruth
Sex: male Profession Elite Knight Level: 197 1. Vuaevo Bruth Furora online Chyba wbije szybciej niz zwideek..? xD |
Na furora zaden pall nie ma 26mlvl :P
|
Cytuj:
@edit 2. Zwidek Furora online Level: 197 Stawiam na Zwidka ;) |
A ja mam inny typ.
[CHAR]Pogromca potworkuw[/CHAR] A tak na powaznie do Vuaevo Bruth |
a ja caly czas stawiam na Taifuna
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Tyle wtedy się tych frostów zabija, że napewno może spaść dsm albo rh .. chociaż racja to jest waste :) ale nie duże,a co do ryzyka śmierci to 3-4 frosty na klate przy 1,1k hp, które pewnie ledwo zdąrzą dojść, a już będa leżeć. Lecz ryzyko jest ;) |
Cytuj:
|
chyba ze biega za tobą koleś co zbiera loota
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A dlaczego nie jesteś w duskach? :o zbuntowałeś się? Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Up. Wiem wiesz lepiej , Przepraszam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Stracił bp ?
takie koloroweeee??? o jaa alee fajneee xD lisek nie wdawaj sie w dyskusje z tym idiotą -,- |
Cytuj:
Dodam, że tym postem jesteś tak w*****ający jak niebieska kreska na moim pulpicie przez mój pro monitor |
Cytuj:
Po 1 wiem o co chodzi z bp na openke cycu ale tyle ile on kosi siana w jeden dzień to ty nie ogarniasz Po 2 sram na karasia i twoich zajebanych kumpli którzy pomagają Ci tu fajtować na forum bo sprzyjasz tym co popierają twoje posty Po 3 nie jestem lizodupem Po 4 ten twój GURU karaś i całe inshon jak dostaną po piździe w wojnie (chociaż że już dostają) będzie wy*******ać z furory a ty płaszczyzno będziesz mógł mu ponieść walizki z resztą jego syfu Po 5 zmieniam avatar -,- xD Po 6 nie wdaje się z Tobą w dyskusje Slovik może zaproponuj mu już żeby zagrał z Tobą na non-pvp to odpalisz mu p seta he?... pwned nie chce mi sie dyskutować z Tobą dzisiaj.. |
Cytuj:
Cytuj:
@down gz |
01:17 You advanced from Level 197 to Level 198.
Hehe zeby nie bylo ;p |
Jebał Cię pies slovik, żałosne to jest po prostu, gdyby karaś Ci pisał to co khazul to khazul byłby Ok a karaś byłby blee he?..
jooł nyga! buahaahaha |
Cytuj:
bez odbioru bo konwersacja z Tobą to już jest kara @down Morda rusek |
kara to jest to ze sie tu udzielasz :<
|
Slovik jest the best nie ma chuja we wsi na niego..
|
Cytuj:
Dobra co do tego postu , skoro twoja konwersacja jest zbedna ( mimo ze sie w nia wdales) wez zrob to co juz kiedys zapowiedziales i to niejednokrotnie , poprostu wy*******aj z tego forum i sie nie udzielaj wtedy bedzie gitara :) |
Slovik na przyszłość chciałbym Ci życzyć żeby twój tata przestał mylić nocnik z twoim talerzem to może coś z Ciebie będzie :D
|
Cytuj:
P.s gramy w cs'a? |
Cytuj:
@nóbzcandi miało być coś tu na twój temat, ale nie będe sie zniżał do twojego poziomu |
Cytuj:
Twój stary jebacz podkonny, a stara to Cie w dzieciństwie kwasem chyba karmiła że na takiego popierdoleńca wyrosłeś.. dobra nie wdaje sie juz z toba w gadke bo miazdzy mnie twoja ambicja jestes elo ogarniacz i skoncz jestes super bo masz kolegow na galanie joooł.. |
Lisek, dalej nie odpowiedziałeś mi o co Ci chodziło w tym całym poście ze "sprzedawaniem"?
|
<Post kierowany do JechaczNakonny i ELVL>
Po raz kolejny udowdniacie jakimi to pustymi osobami jesteście.. Nawrzucajcie na "starych", piewiedzcie, że ktoś jest "pipa" i myślcie, że jesteście spoko.. żyjcie dalej w tym swoim małym "cudownym" świecie.. Jesteście dorośli[tzn to takie założenie,bo za wszelką cenę chcecie to udowodnic], prawda? To się dziwie, że nie potraficie normalnie rozmawiac tylko się dowartościowywujecie takimi tekstami. taką gadką niczego nie osiąniecie. Naprawdę szkoda mi was.. [nie]pozdrawiam. |
Cytuj:
zgadam sie ze wszystkimi punktami (najbardziej 5 ) i pozwole sobie dodac jeszcze jeden 7. zmien forum \o/ |
pierwszy raz przyznam Slovikowi racje, Lisek i kolega jestescie popierdoleni ;p
|
@JechaczNakonny
Kim Ty jestes na Furorze, ze jestes taki wazny tutaj o/ p.s Lisek dalej miota swoimi postami |
Cytuj:
Jest nikim lize dupe tylko:) |
Cytuj:
i kurrrr... powaznie slovik jestem wstanie ci zaplacic za zmiane forum... badz chociaz nieu dzielanie sie na tym... @zwidek bedzie 1st z 200lvl :D |
hm
ktos tam pisal ze sorc moze 900k/h a na czym to ?:P |
na ogniowych ratach
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |
|