![]() |
|
ej chcecie mojom rial fotke jestem razem z tatom
jak stoimy i sie kompiemy hehehehehehhe coco? albo ja i moje zfiezontka |
pierw trzeba miec wyro xD
|
ej jen tak fogóle to jepiesz kałem kurfa ! i jestes pierdolonym rasistą! o jaki chuj ci chodzi?! zrobiłem ci cos ty cfelu?! myslisz ze jak jestes z Polski B to kurfa ci wszystko mozna?! wy jebance z polski B jestescie cfelami sie jebcie ! polska a to potega ashuauhaha a wy z warszafką to jebane pasożyty, które od nam obciągajom! ssacze pierdolone! chuj fam w dubska
|
ee kurfa nie umiwm dodawac fotkow moje gejuszki nauczcie mnie plaxsjor
? ? k kk k k k kk k?????????? ? ? ? ? |
@ @^^%$ $^@$%&@%$ &$@ ($*)@
Zamknij jape |
ej tede of lumierka sniles mi sie w nocy
|
peja zamknij ryj kurfa!, wy*******aj do jebanych oborników tylko tam sie nadajesz! kurfa twoja mac! nadajesz sie kurwa jedynie do dojenia króF na farmie szadka! soł wiec myslicie ze ja zem jest szadoł wiec kurfa chodź tu do lidzbarka dam ci prace kurwo jebana! bedziesz obciongał mojim krofom!
|
bo co suko yenowa ty kurwa nieogolona cipo mam cie na hita suko
jestes pojebany jak moj pies bo tak samo szczeka gsy go jebiemy hahaha h h h h h h h h? |
no i co powiedzie chcecie hunted od moich wlatcuf br?
polska i brazylija roxor yoyo pozdro alll hajl metal ave szatan i all emos |
haha tede of luminerka
|
ej tata przyszedl do domq niedlugo bede mosial isc bosz kurfa
mnie wkurfia i pojdem na brofara i hwdp podjebie gablote i yoyo za*****e go widelcem co? |
Ciebie się nawet podsumować nie da..
Masz taki płytki umysł, że szkoda gadać.. |
co????????????????????????????
|
Smyku, kurwa twoja mac jebana w dupe wyruchana przez twoją starą, co ty kurwa od*******asz sie pytam?! stara cie nie kocha shadow ze sie za mnie podajesz?! wy*******aj z tego forum !
|
ooo kurfa muwilem ze stary do domu pszyszet mam nadziejke ze teko nie wici teko posta o kurwa mac ; /////// a tak wokule to my expimy razem on mi dusi manasy a ja zaznaczam stforki i robie exurke prawie jak bot nie ???
|
ej ej ty u góry, wiesz co ci powiem?! matka cie nie kocha hahahahahahahahah! ahahahaha ale ci pojechałem chuju ! xD
|
ej tato a marchewke kupiles?
|
Marchewke Sie Pytam Czy Kupiles?!?!???
|
kurwa ! zamknij ryjj psie jebany! i do nauki !! anie w tibie kurwa grasz! jam jest twój stary!
|
kurfa twa mac ! nie wbijesz juz 102 lvla przez tydzien! do nauki shadow psie jebany! kurwa! jak nie to matke doic wy*******aj mi juz!
|
ej kurfa wygralem dzis ajpoda takiego red z kapsle z albertem hahahaha
ajem pro i miszcz pozsro tata he y y y yy y y y y y y y y y y y yA JUZ WIEM I KURFA MAM MOWILA ZEBYS ZROBIL OKLADY Z OGORKOW JAK WORIC Z OBOLALA CIPKA ;/ |
bo my tu kurfa polent i tu sie gra
|
SPAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo cie pochlastam gołym c h u j e m po plecach
|
OKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ej cos mi wypadlo z compa i wyklada tak gumowato co to ??????????????????????????????????????? ej by de waj ::::::::::: siedze se i ogladam filmiki na jutupie hehehe |
poraszka oznacza smierc !?
|
1
2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tibia.pl - oficjalna fan stronaForum Download Tutorial Kontakt English Jesteś tu: Tibia.pl / Forum Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia > Serwer Luminera Odpowiedz wątku Witaj, Real_Smyku_kumpel_Moon'a. Ostatnia wizyta: Dzisiaj o 22:53 Prywatne wiadomości: Nieprzeczytanych: 0 , Wszystkich 0. Panel Kontrolny Użytkownika Blogi Lista użytkowników Nowe posty Szukaj Szybkie Linki Wyloguj się Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. Przeszukaj forum Pokaż Tematy Pokaż Posty Zaawansowane szukanie Przeszukaj Blogi Zaawansowane szukanie Szybkie Linki Dzisiejsze posty Zaznacz forum jako przeczytane Otwiera Kontakty w Oknie Popup Networking Kontakty i Znajomi Panel kontrolny użytkownika Zmień podpis Edytuj Swoje Info Zmień opcje Różne Prywatne wiadomości Subskrybowane tematy Twój Profil Kto jest online Przejdź do strony... Temat: Serwer Luminera Odpowiedz wątku Zalogowano jako Real_Smyku_kumpel_Moon'a Tytuł: Wiadomość: FontsArialArial BlackArial NarrowBook AntiquaCentury GothicComic Sans MSCourier NewFixedsysFranklin Gothic MediumGaramondGeorgiaImpactLucida ConsoleLucida Sans UnicodeMicrosoft Sans SerifPalatino LinotypeSystemTahomaTimes New RomanTrebuchet MSVerdana Sizes1234567 Cytuj:
Uśmieszki [Więcej] ObrazekDodaj obrazek Ikona posta Możesz wybrać ikonę dla swojej wiadomości z poniższej listy: Bez ikony Dodatkowe opcje Inne opcje Automatycznie zaznaczaj linki w tekście Wyłącz uśmieszki w wiadomości Załącz plik Właściwe rozszerzenia plików: txt Subskrybcja tematuTyp zawiadomienia: Nie subskrybuj Bez powiadomienia e-mail Stałe powiadamianie e-mailem Dzienne powiadamianie e-mailem Cotygodniowe zawiadomienie Oceń temat Jeśli chcesz, możesz ocenić ten temat. Wybierz ocenę 5 : Świetny 4 : Dobry 3 : Średni 2 : Zły 1 : Straszny Przegląd tematu (Najnowsze posty u góry) Dzisiaj 23:17 YoYo^Smyku^Zabojca Cytuj: Oryginalnie napisane przez Real_Smyku_kumpel_Moon'a 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH LOL HAHAHAHAH POGRAM HAHAHAHAH LOLOLOLOL Dzisiaj 23:15 Real_Smyku_kumpel_Moon'a 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH Dzisiaj 23:13 YoYo^Smyku^Zabojca poraszka oznacza smierc !? Dzisiaj 23:13 YoYo^Smyku^Zabojca OKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ej cos mi wypadlo z compa i wyklada tak gumowato co to ??????????????????????????????????????? ej by de waj ::::::::::: siedze se i ogladam filmiki na jutupie hehehe Dzisiaj 23:11 Real_Smyku_kumpel_Moon'a SPAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo cie pochlastam gołym c h u j e m po plecach Dzisiaj 23:11 YoYo^Smyku^Zabojca bo my tu kurfa polent i tu sie gra Dzisiaj 23:09 YoYo^Smyku^Zabojca ej kurfa wygralem dzis ajpoda takiego red z kapsle z albertem hahahaha ajem pro i miszcz pozsro tata he y y y yy y y y y y y y y y y y yA JUZ WIEM I KURFA MAM MOWILA ZEBYS ZROBIL OKLADY Z OGORKOW JAK WORIC Z OBOLALA CIPKA ;/ Dzisiaj 23:09 Real_Smyku_kumpel_Moon'a kurfa twa mac ! nie wbijesz juz 102 lvla przez tydzien! do nauki shadow psie jebany! kurwa! jak nie to matke doic wy*******aj mi juz! Dzisiaj 23:07 Real_Smyku_kumpel_Moon'a kurwa ! zamknij ryjj psie jebany! i do nauki !! anie w tibie kurwa grasz! jam jest twój stary! Dzisiaj 23:05 YoYo^Smyku^Zabojca Marchewke Sie Pytam Czy Kupiles?!?!??? Dzisiaj 23:05 YoYo^Smyku^Zabojca ej tato a marchewke kupiles? Dzisiaj 23:03 Real_Smyku_kumpel_Moon'a ej ej ty u góry, wiesz co ci powiem?! matka cie nie kocha hahahahahahahahah! ahahahaha ale ci pojechałem chuju ! xD Dzisiaj 23:02 YoYo^Smyku^Zabojca ooo kurfa muwilem ze stary do domu pszyszet mam nadziejke ze teko nie wici teko posta o kurwa mac ; /////// a tak wokule to my expimy razem on mi dusi manasy a ja zaznaczam stforki i robie exurke prawie jak bot nie ??? Dzisiaj 23:00 Real_Smyku_kumpel_Moon'a Smyku, kurwa twoja mac jebana w dupe wyruchana przez twoją starą, co ty kurwa od*******asz sie pytam?! stara cie nie kocha shadow ze sie za mnie podajesz?! wy*******aj z tego forum ! Dzisiaj 23:00 YoYo^Smyku^Zabojca co???????????????????????????? Dzisiaj 22:56 Yen Ciebie się nawet podsumować nie da.. Masz taki płytki umysł, że szkoda gadać.. Dzisiaj 22:52 YoYo^Smyku^Zabojca ej tata przyszedl do domq niedlugo bede mosial isc bosz kurfa mnie wkurfia i pojdem na brofara i hwdp podjebie gablote i yoyo za*****e go widelcem co? Dzisiaj 22:51 Robin1337 haha tede of luminerka Dzisiaj 22:47 YoYo^Smyku^Zabojca no i co powiedzie chcecie hunted od moich wlatcuf br? polska i brazylija roxor yoyo pozdro alll hajl metal ave szatan i all emos Dzisiaj 22:46 YoYo^Smyku^Zabojca bo co suko yenowa ty kurwa nieogolona cipo mam cie na hita suko jestes pojebany jak moj pies bo tak samo szczeka gsy go jebiemy hahaha h h h h h h h h? Ten temat ma więcej niż 20 odpowiedzi. Kliknij tutaj by zobaczyć cały temat. Zasady postowania Możesz pisać nowe tematy Możesz pisać odpowiedzi Możesz dodawać załączniki Możesz edytować swoje posty -------------------------------------------------------------------------------- BB Kod jest Włączone Uśmieszki są Włączone [IMG] są Włączone Kody HTML są Wyłączone Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. -- Fluid -- Fixed -- Mobile -- iPhone -- Angielski -- Polski Skontaktuj się z nami - Tibia.pl - Archiwum - Góra Powered by vBulletin 3 -------------------------------------------------------------------------------- Tibia.pl | Powered by iLop Tibia and TibiaMe are tradmarks of CipSoft GmbH, Germany. Remember, that only oficial page is tibia.com. All other pages, including tibia.pl are only fan pages. Przyjaciele: google adsense |
Żal... (10 snaków)
|
OKSAOKSoskaOSKAosaSOK
|
kurwa co to jest przestać tak spamować zacznijcie SS wklejać.
oto mój 80 LvL http://img123.imageshack.us/img123/3464/80lvlxn0.jpg |
48 lvl ;p
http://img131.imageshack.us/img131/1420/48lvlxl4.jpg
http://img131.imageshack.us/img131/1...1a6977973a.jpg 23:14 You advanced from Level 47 to Level 48. 23:14 Leos Lessa [48]: ~~Walbrzych Luminera Team~~ 23:15 Sylfer Knight [80]: POJEBALO CIE XD 2LVL NA DZIEN ^^ |
a i do smyka1 i 2 czyli do tej samej osoby .
nie pisz tyle naraz ,jak chcesz zeby to ktos zobaczyl pisz zwiezlej.. takto kazdy przewija te kolejne strony spamu |
Cytuj:
Cytuj:
Do Lord Edek morderca i innych piczek: Zazdroscice VX, ze maja gildie w ktorej sami chcielibyscie byc ? Moze nie umiecie zniesc tego, ze oni graja lepiej od was ? Zachowanie typowe dla dzieci ktorym rodzice dali za duzo a teraz nie umieja zniesc ze ktos ma wiecej lub gra lepiej :baby: |
oni sobie jaja robia a ty odrazu musisz wyskakiwac i psuć zabawe..
|
http://img80.imageshack.us/img80/377...rdfightdf2.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/377...e55f31d977.jpg Kretyni czy wy w końcu zamkniecie swe mordy? wy chyba naprawdę chcecie żeby usunęli temat? Dla Ciemniaków : Ten temat Został założony do wrzucania ssów i Komentowania a nie jakiś Jebniętych Kłótni małolatów.... Spotkajcie się na Rl i Sobie wszystko wyjaśnijcie a jak nie załóżcie sobie nowy temat o Nazwie "Kłótnie Luminery" a jak Nie to PM. Podejrzewam ze teraz Sypnie sie spam na mój temat ale mnieX( to jebie.... |
No i super... Zostało 30k, nic na sell, a Jah robi DHQ za 40k >.>
http://img206.imageshack.us/img206/5940/mpaxdeo8.jpg http://img206.imageshack.us/img206/5...519201fd8f.jpg Jeszcze dsm było w trade, ale nie widać. Koleś pewnie hacker, skoro zaakceptował takie coś.. Zostało 30k ;<<< Wysyłajcie kase mi do veno XDDDD |
Cytuj:
nie jestem z Luminery, tylko z Pacery... a jakby Cię to interesowało to mój nick to Vari... a Ty rl Sektorka? Cytuj:
jesteś tak żałosny... Sektorek zrobił tą gildię ponieważ jest z dzielnicy "V-X"'ów Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
więc po huja mi to wiedzieć? a nazwa jest idiotyczna... bo to nazwa grupy... jesteś jego rl? nie? więc się nie wypowiadaj... Cytuj:
Cytuj:
grasz dla lvl'a i błyskotek? |
@użytkownik
jak się nie mylę jesteś Shanek? tak? jutro wpierdol w szkole pamiętaj...;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41. |
|