Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Shandowsky 17-01-2008 11:58

Pephy jak nie wiesz kto to Artysso to trzeba sie zastanowić czy wiesz kto jest twoim starym

Zywi 17-01-2008 12:59

Sylwek nie musiałeś mu odrazu jechać ...

Może napisał z ironią :>

Kiroy 17-01-2008 13:40

Zywi : popieram naszych kolegow jakis poziom tez obowiazuje :)

Zywi 17-01-2008 14:19

Obowiązuje ale w tym temacie nikt chyba nie zwraca na to uwagi ; p

m@ko 17-01-2008 15:30

Madik Ty stara kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwooooo;d;d;d;d....... . Madik=najwiekszy noob na obsidi ^^ ; o

majk 17-01-2008 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FoRa1 (Post 1847495)
za ryj a myslales ze za co? :evul:

smieszne8o

zielaq 17-01-2008 16:19

archin reprezentuje polska wies , to co wy od niego chcecie

Nedomanus 17-01-2008 16:56

a co reprezentuja ci ktorzy obrazaja mieszkancow wsi? w czym kurwa sa lepsi panowie z wielkich blokowisk? -.- tym ze w wiekszosci przypadku nie maja pojecia o prawdziwym zyciu? o pracy, zarabianiu, itp? co robi wiekszosc moich znajomych z miast w wakacje? nudzi sie kurwa i jest wielce zmeczona bo pokoj posprzatala... sorry kurwa bardzo... ale niektorzy od dziecka musza za*******ac, tylko po to by jakis burak z blokowiska, idiota czy menel mial sie za lepszego od kogos tylko dlatego ze tamten ze wsi pochodzi. nie wiem panowie ilu z was moze sie pochwalic srednia 4,75 + w maturalnej klasie.

pozdrawiam, poirytowany
Yofa

Pawlos II 17-01-2008 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq (Post 1848024)
archin reprezentuje polska wies , to co wy od niego chcecie

Pokazales, ze jestes je****m szczeniakiem, ktory bedzie sie utrzymywal na prayc rodzicow. Zobaczylibysmy jak "wielki pephy", ktory ma 173 lvl za*******ł na polu. Przeciez tam to tylko bys sie nadawal do czyszczenia obory...

zielaq 17-01-2008 17:07

@2x up

czyli jak on mi pojechal starego to jest ok , a jak ja pojechalem jego i wies to jestem lobuzem ktory nie chce sprzatac pokoju i pije piwo pod blokiem , niestety musze was zmartwic bo na moje przyjemnosci musze zarobic sam , pracujac , badz sprzedajac itemy w tibii co swego rodzaju traktuje jako prace ( czasami ).

@Nedomanus

a czy to moja wina ze urodzilem sie w takim a nie innym domu i moge zyc z pieniedzy rodzicow , ale tego nie robie ?
naprawde przepraszam Cie za to , nastepnym razem postaram urodzic sie na wsi bez pieniedzy

Nedomanus 17-01-2008 17:10

nie chodzi na to ze na wsi i bez pieniedzy. bo na brak floty nie narzekam,starzy na mnie klada hajs - to jest faktem. jednak nic za darmo. praca = kasa i proporcjonalnie od wlozonej roboty wieksze zyski.

chodzi mi o "popularny" brak szacunku dla ludzi mieszkajacych na wsi. chyba sam przyznasz ze niejednokrotnie jest to bezpodstawne. zreszta w tym kraju to "kazdy jest zly tylko nie ja"

zielaq 17-01-2008 17:11

a mi nie chodzilo ze wiesniacy sa źli tylko powiazalem archina ze stereotypem wiesniaka , nic pozatym

Zywi 17-01-2008 17:14

Nie jedno nie dobre jabłko świadzczy o całym sadzie. Tak samo jeden Archin idiota ze wsi świadzczy o poziomie innych mieszkańców takiej aglomeracji ; p

Pawlos II 17-01-2008 17:42

[quote=zielaq;1848127]@2x up

czyli jak on mi pojechal starego to jest ok , a jak ja pojechalem jego i wies to jestem lobuzem ktory nie chce sprzatac pokoju i pije piwo pod blokiem , niestety musze was zmartwic bo na moje przyjemnosci musze zarobic sam , pracujac , badz sprzedajac itemy w tibii co swego rodzaju traktuje jako prace ( czasami ).

Ok to sorry pephy jak to to "wielkie sorry". Juz widze jak bedziesz miec 50 lat sprzedawac itemy na allegro i zarabiac na dzieciaka.
Potem jak juz nadejdzie czas na Ciebie to twoj syn przejmie tą piekna prace sprzedawania pixeli na allegro glhf.

zielaq 17-01-2008 17:45

@up

czytaj ze zrozumieniem napisalem ze pracuje , a w inny sposob czyli sprzedajac itemy w tibii zarabiam sobie na bierzace wydatki wiec skoncz polemizowac bo Ci to nie wychodzi

Arha 17-01-2008 18:27

A ja pracuje roznosząc ulotki ^^ jestem inny?:(

Pawlos II 17-01-2008 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq (Post 1848195)
@up

czytaj ze zrozumieniem napisalem ze pracuje , a w inny sposob czyli sprzedajac itemy w tibii zarabiam sobie na bierzace wydatki wiec skoncz polemizowac bo Ci to nie wychodzi

Twoim starym cos chyba nie wyszło :/

Allirav 17-01-2008 19:07

Ehh :(Flamowanie sie zaczęło :confused:

@Wieś rox , fajne i laski są :) Latem mimo że jest dużo pracy można fajnie sobie zorganizować czas :evul: W*****a tylko odległość do monopolowego :/

@Miasto
Fajnie można spędzić czas pod klatką i wogóle wszędzie bliskoB)Latem czasami nudy ale od czego jest tibia.Również jest rox:)

@Roznoszenie ulotek
Nieopłaca sie troche :( Kiedyś roznosilem 2 gr od ulotki ^^

@Madik
Myśle ze nie pograsz sobie na Obsidi. Lizanie dupy ciągłe zmiany gildi i wogóle rozmowa z Tobą wskazuje ze jesteś idiotą :)

@Wjazdy na rodzine i pochodzenie aka Archin i Pawlos II
Dajcie sobie spokój z tym bo tylko wystawiacie opinie o sobie..
Nie da sie tego skomentować :baby:

Arha 17-01-2008 19:12

300zl na miecha, za*******ajac z 10h na tydzien ;d dla mnie styka

m@ko 17-01-2008 19:30

a ja zbieram ogorki u matyjaszczyka:).. i tez mi z tym bardzo fajnie..:D.. a czasami to nawet na wisnie pojade i jest bardzo milo:).. Mili gospodarze i wogole fajnie jest:D... Polecam:).. i własnie w ten sposob zarobilem na moje audio TT :).. teraz w zime to troche przypal bo musze koledowac albo odsniezac ale troche kasy zawsze wpadnie:)... xDD..

Pozdrawiam:*:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:02.