Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Ketoprom_Torg 10-07-2009 02:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2593699)
czy ja powiedzialem ze jest ciezko z zielskiem w polsce?

Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.
Aha i takie smieszne fejki każdy może zrobić...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade
jestem debilem i staram sie nawrzucac Ketopromowi który powinen sie zgolić chociaż juz dawno to zrobil i w ogole jp

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fenss
jak zawsze wszystko na alkohol

No tak sie składa że akurat alkohol bo na trzeźwo nie mam zwyczaju pisać takich rzeczy.

@trol

Jak zwykle congratz.

Trol'Trol 10-07-2009 07:55

oj bitels kurde szkodami ciebie nie wzucajcie mu juz !

LovePA 10-07-2009 12:20

niech się ogoli to pogadamy...

bitels wrzuć swoją fotkę ogoloną to już nic nie powiem na twój temat elo :baby:

Tekkila 10-07-2009 18:17

dzięki keto[PRO]m że się pojawiłeś na forum przynajmnniej rozruszałeś ludzi (to nic że jadą po tobie jak po rasowej dziwce ;ppp) i jest co czytać ;D

buź! hehe

edit; where znajde jego fote bo do chuja jako jedyny nie jestem zorientowany jooooł ;D

Decade 10-07-2009 18:36

Az z przyjemnoscia mozna poczytac!! :D

LovePA 10-07-2009 19:26

wpisz sobie na youtube takie hasło:

Elysia Summer RL Pictures 2009

i zczaj jaki to jest jebany nieogolony pr0 nieogar xD

Decade 10-07-2009 23:46

jak sie dobrze czepi to kazdego za wszystko mozna zjechac, wygladu rl nie komentuje.

ale murzyn to kox jest :PP

Trol'Trol 11-07-2009 00:09

eh na innych servach jak robia rl pics to sa na nich jakies powazne osoby a na elysi murzyn,bitels i 20 lvlki hah

Ketoprom_Torg 11-07-2009 06:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2593956)
\bitels wrzuć swoją fotkę ogoloną to już nic nie powiem na twój temat elo :baby:

A co chcesz jechać na ręcznym? :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tekkila
dzięki keto[PRO]m że się pojawiłeś na forum przynajmnniej rozruszałeś ludzi (to nic że jadą po tobie jak po rasowej dziwce ;ppp) i jest co czytać ;D

Wiesz tak naprawde wisi mi to czy Trol czy LovePA czy ktokolwiek nawrzuca mi na forum oni tylko prezentują tym swój poziom a nawet nie zbliżają sie do tej magicznej granicy żeby mnie obrazić.

Trol'Trol 11-07-2009 07:38

no teraz to to przesadziles bitelsie

Sakan 11-07-2009 12:38

Trza dorzucić swoje trzy grosze.

http://img189.imageshack.us/img189/2869/102qno.png

Decade 11-07-2009 16:47

e tam ketoprom, zaklad o wszystkie moje postacie na elysii ze caly sie trzesiesz z w*****enia gdy nam odpisujesz, bo jakby cie to nie ruszalo to bys to wyłączył. Te gadki o elokwencji i poziomie prezentowanym wypowiedziami juz mi sie dawno przejadly. Jednym slowem kłóccie sie bo to jest smieszne a i tak trol & ketoprom jest pojebany i nic tego nie zmieni ;D pasujecie do siebie jak dwie połówki rozbitej pomarańczy kochani.

Gonzo 11-07-2009 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol'Trol (Post 2593248)
no i co w polscie alkohol mozna kupic od 18 roku a pije sie juz od 10 roku zycia no ale w szwecji moze nie jest tak latwo kupic

nie masz 18 nie kupisz, to jest kraj prawa.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 2593312)
nie wspominajac juz o tym ze tam alkohol jest drogi jak chuj
piwo powyzej 3,5% mozna kupic tylko w specjalnej sieci sklepow system bolaget czy cos
no i tak w normalncyh sklepach i tych blagetsach od 20 lat a w barze czy pubie od 18

Ogolnie alkohol co ma wiecej niz 3,5 % nie kupisz w normalnym sklepie, tylko w System Bolaget (20 lat wymagane i drogo, butelka Bolsa 0,7 180 szwedzkich koron bodajze, tzn 75 zlotych czy jakos tak). Alkohol ponizej 3,5 % kupisz w normalnym sklepie. Jedyne co tutaj z alkoholi maja dobre to Rekorderlig, owocowy napoj o zawartosci 2,25 %. Do wodki w sam raz, szkoda, ze w Polsce tego nie mamy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2593378)
a w szwecji nie ma latwiejszego dostępu do zielska niz w polszy?

tu i tu jest latwo, zalezy czy masz znajomosci.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2593378)
no ale mozesz sobie zostawic chocby motor pod blokiem czy cos i nikt ci nie rozpierdoli u nich a tutaj? tutaj jak nie da sie ukrasc to "chociaż" ci rozpierdolą. zamulenie mlodziezy ma swoje plusy a nie takie adhd jak w polszy jest..

stary, Szwecja to inny swiat... Polska jest jeszcze 50 lat za Szwecja. W Szwecji jak przechodzisz na pasach to samochod sie zatrzyma, w Polsce przejedzie i jeszcze krzyknie ''jak kurwa jezdzisz kurwo''. Wszyscy sa bardzo uprzejmi, na wstepie w sklepie kazdy sie pyta czy moze Ci jakos pomoc. NA DODATEK jest tutaj mega bezpiecznie. Jedyne co zabija to ceny, sa masakryczne - 1,5 do 2,5 razy wieksze niz te w Polsce.

ps. co do tego co napisales ze mozna zostawiac motor pod blokiem - fakt, mozna. Ale widac, gdzie Polacy mieszkaja - wsadzaja rowery na balkony zamiast przypiac do miejsca dla rowerow :D.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sakan (Post 2594786)

[IMG]tujestobrazek[/IMG]

HAHAH Zajebiste :D

PS - przestancie sie spinac, wakacje sa i zostawcie ta gowniana gre w spokoju, albo idzcie na otsa, bo to ostatni bastion prawdziwej Tibii.

LovePA 11-07-2009 18:14

a bardzo chętnie tylko że ciężko znaleźć normalny ots bez jakiś wyjebiaszczych spellów na pół ekranu co ładują po 10k hp więc wiesz...

polecisz coś?

Tekkila 11-07-2009 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sakan (Post 2594786)

http://img189.imageshack.us/img189/2869/102qno.png

hahaha leeeeżżee ;D

Gonzo 11-07-2009 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2595051)
a bardzo chętnie tylko że ciężko znaleźć normalny ots bez jakiś wyjebiaszczych spellów na pół ekranu co ładują po 10k hp więc wiesz...

polecisz coś?

xenora.org.pl

sam gram i uwazam, ze serwer jest mega. Ma klimat, i wszystko jest zrobione w sam raz.

Decade 11-07-2009 19:57

Polacy to chyba sie nauczyli tak roz*******ac wszystko dookola podczas zaborów - bo ktory inny naród tak sie zachowuje :)?

Trol'Trol 11-07-2009 20:01

kurwa rosja ukraina i inne araby co tty nie jests dumny ze jestes polakiem ^^

Kafes 11-07-2009 20:05

no przeciez rosja i ukraina to nie panstwa arabskie chyba?

a tak na serio to jest w chuj panstw gdzie jest gorzej, jakby nie patrzec w afryce dzieci za*******aja z kalachami po dworzu

Dudii 11-07-2009 20:25

Zaden madafaka nie podskoczy do Polaka B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24.