![]() |
|
Ja polecam krasnoludki, ale głównie soldy i walić w nie z volcanic rod(żeby nie marnować niepotrzebnie mf/uh). Można też poexpić na guardach także metodą ucieczki, ale to jest ryzykowne bo jak cie dopadna 2 guardy to może być nieciekawie ;) .
|
GS jest równei szybki jak jaki lvl?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
niedawno pytalem gdzie expic 41 drutem FACC, dostalem 2 miejscowki: ds'y na ghostlandzie oraz cycklopy i minosy na pohu...
poszedlem na poh... gs zlurowany, zwastowalem sd'ki, mf'y i loot 20gp, juz tam nie wroce. (stres jak cholera, waste jak cholera, ogromne ryzyko ze padne) a ghostland ciagle zajety... jakies inne pomysly? guardy? jezeli tak, to jak je bic drutem? on niestety nie ma WO Inferno :/ |
ja bym ci radził Molts, Mount Sternum, DC, głęboko pod ancient temple, słyszałem, że bardzo dobre expowisko dla drutów także...
|
ja radze mintwallin (tam pod ancient temple wlasnie), cyclopy w mount sternum a jak chcesz zeby bylo ciekawie to idz do hellgatu moze sie troche nie zwrocic ale exp szybki na dsach no i niestety kick=dead, mimo to ja bym poszedl do hellgate (zaopatrzony w runy of kors:p )
|
Gdzie expić knightem 15lvl skille 70/70 eq: Devil Helmet, P-set, Steel Helmet, K-Axe, Dragon Shield. FACC
Mlvl: 4 |
@up
niexłe skile ;D myślę że powinieneś iść na minoski do mino tower ( tylko pod ziemie!!! w wierzy są guardy archery i magi na raz bez druzyny sie nie obejdzie) robić lootbagi (czasem dochodzą do 10k !!! ;D) sprzedawać je i kupić sobie jakieś wypasione eq a potem wio na cyce na poh! tlyko nie zapomnij o bp uhow, mino archery czasem moga nieźle przywalić |
Motls- Ktore dokladnie miejsce? Ktory dokladnie poziom?
Hell gate- znam to miejsce b. dobrze, ale duzego respawnu DS'ów to tam nie znam... Ktore miejsce masz na mysli dokladnie? Mount sternum- za duzo ludu. Dark Catedral - Fajne expowisko, ale... albo ja mam pecha, albo te witche sa takie mocne, kiedy tam nie pojde zawsze mam z nimi problemy. To tylko mój pech, czy one są naprawde takie mocne? Mintwalin- Musze spróbowac ;] Solo? Czy z sunmonem? Jaka rozga? |
to jest bardzo dobry poadnik o mintwallin: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83370
przeczytaj wszystkie posty i się wszystkiego dowiesz... |
44 lvl, skille 70/68, 5mlvl, PACC
EQ: aol, rh, dsm, clegs, boh, demon shield, skullstaff/warhammer Gdzie mógłbym jakoś sensownie poexpić i zarobić? Na scarabach raczej zbyt dużego zarobku nie mam, minosy odpadają - trochę za dużo trzeba się pieprzyć z lootbagiem jak na moje nerwy. EF raczej również odpada, więcej ludzi od elfów. |
błąd zrobiłes skillując obuchy ale trudno już...
ciekawe expowisko jest w cyclopolis, poskilluj tylko jeszcze troszeczke i jazda tam |
@ponury
Na scarabach slabo zarabiasz?! Jakis czas temu mialem blizniaczo podobnego EK'a i wyciagalem wiecej kasy niz kiedykolwiek i gdziekolwiek indziej. Chyba, ze ci te scaraby nie pasują to całkiem niezly jest Tar Tomb i ten pod palmą na wschod od miasta (city tomb?) No i katastrofalnie wg mnie zrobiles idac w cluby :/ Jak masz zamiar grac dluzej to zawsze wybieraj sword albo axe ( wybierz sword :P ) |
IMHO to CZYM bije, to jest moja osobista sprawa i nie mam zamiaru tego zmieniać. Zawsze szedłem w axe/swordach, więc pora na knighta w clubach.
Cyclopolis? Może być ciężko na razie, aczkolwiek spróbuje w nocy może. Teletoobis - tak się składa, że od kasy mam inne expowisko, na którym praktycznie nie zużywam nic, a wyciągam po 3-4k/h. Niestety, expowisko mi się "troszkę" przejadło, bo jest po prostu... hmmmm... nudne :/ Ze scarabów w prawie 45 minut po odliczeniu za manasy wyciągnąłem 640 gp. Jak dla mnie niezbyt oszałamiający wynik. Może przy 2-3h faktycznie idzie zrobić tam trochę więcej kasy. |
@ponury
A żółwie ? |
18 paladyn 45 dista
Exp, byle się za strzały zwracało. |
Cytuj:
Edit: z 2handed oczywiście mam rozumieć? :> |
Sorc: FACC 33lvl/34mlvl
Eq: p-legi, b-robe, hat of the mad, vampir shield, boh. Mam pytanko gdzie szybko dobić 35lvl a potem 40 lvl? I od kiedy używać brust arrows ? |
na expowisko powinno być dobre mont sternum i dc...
@exeros: ghoule na ghostlandzie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58. |
|