![]() |
Cytuj:
Harrego po prostu ignorujcie ;] Kolejna internetowa ciota. Nie chce mi sie nawet jego postow czytac bo ani to madre, smieszne tez nie jest. Po prostu zalosne. Masz jakies kompleksy ze na sile chcesz byc w centrum zainteresowania na forum o tibii, gdzie nawet tutaj kazdy wyciera Toba podloge ? Powazna sprawa.. Co do Twojego avataru rozumiem ze klaunem jestes nie tylko w Tibii ? |
^
Ale Ty jesteś fajny.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie znam Thumedana, nie mialem z nim okazji nigdy porozmawiac wiem ze cie ogarnal i nie jego wina jest ze masz 60+ lvl i nie ustawione hoty on ma zero pvp ty w takim razie masz mniej niz zero zapytaj mamy dlaczego cie nie połkneła jak miala okazje? |
Wy tu gadu gadu afraga nikt nie wkleil :<
Aspirant beck Jan 05 2009, 18:35:49 CET Killed at Level 100 by Arman Bloodhand |
tak sie sklada ze jestem pro by flow ale nie gram na morganie narazie, a Ciebie nie szanuje i mówie jak mi sie podoba a uwierz wiem co pisze ^^ nawet gdybys znal moj main to bys mi mogl :P
pozatym zgadzam sie z odpoczynkiem :) robisz za wielkiego znawce ortografi a nim nie jesteś owszem zrobiłem błąd jestem dysortografikiem... jednak zawsze staram sie wychwycić co źle napisałem okey mój błąd, jednak jeżeli sam piszesz niestarannie to zachowaj uwagi dla siebie. |
Oj Arcano nie spusc sie ty psi wymazie ze poległem. Zwała kompa miałem po restarcie patrze placek i huj nic sie nie stalo tyle ze niepotrzebny frag ;) a ty dalej zjezdzaj sobie przed kompem ze Aspirant padl jestes załosny w huj...
A co do valyrra to ty ziomek wy*******aj pisac dyktando z Polsatem jebany "Pionku" :D pozdro Ziomek ;) Ssac Pale flow ;*:evul: Sorry ale musiałem to napisac ;< :D |
"Przyganiał kocioł garnkowi"
Najbardziej pasujące przysłowie do tego wszystkiego ;) podpis aka sky Wasz, Fifi |
Cytuj:
@Madeon Michał. ^^ |
Na uspokojenie proponuje zebyscie obejrzeli film "Świty żywych żydów" zajebiste xD
|
Victeron got 20,000,001 XP
Tak na rozluznienie ;]]]] |
Wie ktos moze ocb ;p?
Gram w cs'a 0 laggow mam :) Gram w tibie ledwo co sie ruszam ... :\ Za pomoc ktora przyniesie jakies skutki moge sypnac troche kasy na Morganie , poniewaz tu nie gram |
Victeronowi erig zliczyl expa z 2 dni...
dzien wczesniej wbil 0 expa, dziwne co ? ;) Ktos juz wczesniej pisal, ze wystarczy sie nie wylogowywac przed bodajrze 1 w nocy i mozna oszukac w ten sposob eriga ;) |
Temat zamknięty minimum na tydzień, jak skończę w nim moderować to powiem na ile dokładniej.
Chamstwo chamstwem ale są granice. edit Temat zamknięty do 19.stycznia |
,,|,,
......................... |
Kurwaaaaaaa W KoŃcu Oddali Mi Życie!!@!@!@!!@!@$!%!%!@#!@#!@#!
|
wowowowooooooooooo
Święto narodowe powinni ogłosić! |
Cytuj:
Yhhhhhhyyymmmmmm......... |
Hiehiehie możemy już tu poklikac!
|
just let it dieeeeeeeeee
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |