![]() |
|
powiedz na osiedlu plomien 81
jasne ze sie trzyma |
Istna cos dla Ciebie watch?v=7Wqht5VTSeE yt ;>
(Istna- Gkm) |
jutro zostanie aktywowane przenoszenie postaci o.0 wiec anima gl teraz w biciu sie pomiedzy soba:D chyba ze sobie stworzycie male non pvp na Arcani haha
|
dpft zaorają ;p
|
polowa dpft jest w anima -.-. Ja mysle ze anima sie rozpadnie i beda sie bic miedzy soba, + jakies osoby z innych serv dojda
|
watpie zeby ktokolwiek przyszedl na Arcanie;p
|
tez mi sie wydaje ze zaduzo ludzi to tu nie przyjdzie grac pozatym na 100% wiecej odejdzie i niedlugo bedzie
"come play very empty serwer arcania":( |
#up
masz racje:D |
wszystko przez fajniusiego kolbe
|
niewazne czyja wina tak ogolnie to wszyscy sa potrochu winni tego ze ludzie uciekaja jedni mniej inni wiecej miejmy nadzieje ze jakos to bedzie
najbardziej szkoda mi felixa i "lepszej arcanii" ;( |
Co tam na Arcanii respi sie jeszcze cokolwiek?:)
|
|
ale stypa sie wjebala na to forum nikt nie ma nic do powiedzenia nawet kanciata glowa milczy
ktos umarl panowie??? |
sperme ktoś wyliże płoną odwrócone krzyże. ... mój własny czarny kał
|
polowa ludzi piszaca przedtem na tym forum poszla na inny serv i ma lepsze rzeczy do roboty, a druga polowa to byli ludzie odpisujacy na ich posty ;D
--- Ugarid dodał 5 minut i 14 sekund później --- ps* dariz & diamond valordia ahahahaha ,,we are neutral guild, please, please dont hunt us bliz" |
kilka osób poodchodziło na inne światy ;(
BTW. Da ktoś linka do arcania thread, bo nie umiem znaleźć. |
Cytuj:
|
ta pewnie vt nie macie, recrut 45 sorc/druid i 60 najt/pal?
|
Jestesmy gildi ze szwedami + jeszce od nas 10 osob jak wbija pare lvli dalej sie napinasz a gowno wiesz bo ty to jestes zajebisty i tyle walczysz ze masakra 23 wojny na arcani 15 na hibernie i 19 na thorii....
|
to naprawde fascynujace dariz a u nas na arcanii tez jest zajebiscie !!!?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |
|