![]() |
|
Co do osiagniec, to sadze ze stare dobre Avis gdy gral jeszcze steve nie bylo gorsze ze swoimi osiagnieciami :P
no i z tego co wiem to AKon raczej nei kupuje sobie samochodu za sprzedana kase z tibii (patrz russel) ;p |
@up
Moze Russel kupuje auto za kase która sprzedał ale nie jak Vic który sprzedaje auto aby miec kase w grze. Pozdro |
Pamietam jak jeszcze nie bylo sojuszu z którego zrodziło sie Flow to pomogłem kiedyś jednemu Polakowi (noob char oczywiscie) uciec z Tomba przed jakims pk z Kopen~ i pamietam jak usłyszałem (bo oczywiscie dostałem paymenta) żebym nie płacił bo oni niedługo znikną, i że nie wiedzą kogo gonili... Kogo? Tego oczywiscie sie nie dowiedziałęm i napewno nie dowiem :) Ale pamietam że wtedy wszystko już zmierzało do wojny, którą naszczęście wygrali Polcay :))
|
Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Ciotyflowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Ciotyflowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Ciotyflowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty
Flowy Maja Super Pvp? A W Kazdej Walce Wpierdol... To Co Wy Pierdolice Poejeby, Idzice Sie Jebac Z Unitasami Cioty |
up ty nie masz nic...
@jacek najpierw odpowiedz na poprzednie pytanie potem wyjasnie ci jak bez przeklenstw mozna z ciebie zrobic nic... |
AsUs aKa PoKeMoN , tAk sAmO piSzeESz
|
Cytuj:
Byly sobie trzy pedały, Byly sobie trzy pedały, Takie kolorowe huje miały. Ale przyszedl Gej Mały, I rozj*bał akona dupe całą Takie kolorowe pedały. Ale przyszedl Gej Mały, I rozj*bał akona dupe całą :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::bab y: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mozna sie spodziewac nie majac argumentow... |
A moze po prostu nie czytam tego forum tak dokladnie jak kiedys, bo mnie juz to wszystko powoli przestaje w ogole interesowac?
|
Cytuj:
a moze zmaist sie tlumaczyc odpowiesz... wypisujesz pierdoly do ktorych nie potrafisz sie odnisc |
Cytuj:
KLEN NA PREZYDENTA !!!!! :* <3 p.s wyzdrowiałem, więc na browar można lecieć : P |
Co tam słychać? ;p
|
Cytuj:
Co za żałosny przejaw hipokryzji, haha. Nie tak dawno broniłeś się niezwykle zaciekle przed tym, że nie chciałeś wyjebać swoich "dawnych ziomków" z serwera, inni pisali, że miałeś jakąś tam pozycję, ale żeby napisać prawdę i trochę konkretów odwagi nie styka? Mam dla ciebie radę - czasem lepiej jest milczeć i udawać idiotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. :) Miłego wieczora! PS. <Czeka na pojazdy od greboli, asusów i serowelów> |
Cytuj:
@Lavi0 aka pedobear: nic nie slychac |
o nie Kakej mnie podglądał !!
|
Cytuj:
Morda paziu? ;d To nie ja śpię z różowymi pluszakami w swojej różowej piżamce. (Sorry, ale musiałem to napisać) |
Śmiem twierdzic co innego :P Miodek nadrabiam zaległości z Bleacha. Juz 93 odcinek.
|
Cytuj:
@Endrju88: Jesteś dumą powiśla! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34. |
|