Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Bibibube 28-09-2006 12:28

Falzer ktory robi pz lock? To musialo sie tak skonczyc dla dofu, zycze myslenia z wyprzedzeniem i lepszej analizy sytacji na przyszlosc.

Myku 28-09-2006 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bibibube
Falzer ktory robi pz lock? To musialo sie tak skonczyc dla dofu, zycze myslenia z wyprzedzeniem i lepszej analizy sytacji na przyszlosc.

Falzer nie mial pz locka, gdyby mial to pewnie DoF by sie nawet do gry nie zalogowal :P

Nazgool 28-09-2006 13:37

@Bibibube
zostaw myslenie ludzia z DoF-ventrilo

@notop
pracujemy nad tym, a poddac sie to nikt z DoF-ventrilo nie ma zamiaruB)

Nastepna akcja bez szpiega bedzie udana

pozdro dla psycholi z Arcanii

Arucard 28-09-2006 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 1007025)
Przeciez w normalnej sytuacji, zanim pozbiegaliby sie z calej Tibii, my po zabiciu Falzera ( czy kogokolwiek innego ktory szedlby tamtedy na expa czy gdziekolwiek ) dawno bylibysmy juz w bezpiecznym miejscu, ustawieni i gotowi na przyjecie wroga. Takze w tym przypadku, nie ma co schylac glow, trzeba znalezc tylko frajera ktory to zrobil.

Tak się akurat składa, że jak zabiliscie Falzera to mogliście uciec albo w góre skąd biegłem ja lub w prawo przez flaty gdzie rownież nikt nie blokował drogi... po chwili u góry dobiegł sensej,wican i lumperier i droga była zablokowana, mimo to nadal po prawo nikogo nie było... ale mysleliście ze złożycie wszystkich, poczynając ode mnie i jak się okazało tu się pomyliliście i to bardzo.

fea_umarth 28-09-2006 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arucard (Post 1007130)
Tak się akurat składa, że jak zabiliscie Falzera to mogliście uciec albo w góre skąd biegłem ja lub w prawo przez flaty gdzie rownież nikt nie blokował drogi... po chwili u góry dobiegł sensej,wican i lumperier i droga była zablokowana, mimo to nadal po prawo nikogo nie było... ale mysleliście ze złożycie wszystkich, poczynając ode mnie i jak się okazało tu się pomyliliście i to bardzo.

ta a jak urba byscie uchali to by nie padl
po bitwie ta wszyscy sa madrzy

Zembol91 28-09-2006 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell (Post 1006995)
Tak na samym filmiku widac ze Last Var dobze wie ze zaraz my mamy mass loga zreszta innaczej by filmiku nie krencil

ja widzialem tylko z lord sensejem jak masz z last variorem to mi pokaz bo u senseja nie widac za dobrze wszystkiego ;(

a chcem zobaczyc jak padl urbexx i pare innych chlopakow ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth (Post 1007174)
ta a jak urba byscie uchali to by nie padl
po bitwie ta wszyscy sa madrzy

z tym sie zgadzam bo podstawa to to zeby uhac kumpli z gildi,
na filmiku zauwazylem ze sandra albo miala kicka albo nie wiem co bo jechali jej manashielda a stone skinow nie widzialem i jak podchodzila pod red to dostala 2-3 uhy , gdyby sama sie uhnela bylo by to odrazu full, jezeli zle mowie prosze o poprawe ;p
tak mi sie wydaje
@edit.
sry za double posta ;(

Citek 28-09-2006 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zembol91 (Post 1007186)
z tym sie zgadzam bo podstawa to to zeby uhac kumpli z gildi,
na filmiku zauwazylem ze sandra albo miala kicka albo nie wiem co bo jechali jej manashielda a stone skinow nie widzialem i jak podchodzila pod red to dostala 2-3 uhy , gdyby sama sie uhnela bylo by to odrazu full, jezeli zle mowie prosze o poprawe ;p
tak mi sie wydaje
@edit.
sry za double posta ;(

Sandra, a raczej Heg na Sandrze nie mial kicka gdyz caly czas uzywal manasow co widac na filmiku.

Dla nas ta akcja nie jest udana :) Jednak jest to kolejny krok w strone wykopania co niektorych zapyzialych cfaniakow z servera :)

Pozdro,
Citek B)

Eldyn 28-09-2006 15:25

podziekujcie deea~~ :) zawsze stawialem ze on kabluje bo nigdy go nie ma a jak przegrywa dof to zawsze przed tym jest !!!! expi kiedy chce a wanted nie ch chce go zabic :)

BIALA FlAGA -=TEGAX=- :D

Eldyn 28-09-2006 15:29

@ventar wykopac to ty sobie mozesz dolek :)
Gdy nie bedzie szpicla znowu bedziemy my zabijac :)
kwestia czasu a juz wiadomo kto szpicluje tylko ze teraz mass log bedzie na niego :D

Hedgehog 28-09-2006 17:32

Wtf ?!

Urbexx
Sep 27 2006, 19:02:13 CEST Killed at Level 179 by Dragoholikus and by Franco De'lago
O ile mi wiadomo to Drago jest w Wanted. To dlaczego zabil Urbexxa ??

Igragorn 28-09-2006 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hedgehog (Post 1007546)
Urbexx
Sep 27 2006, 19:02:13 CEST Killed at Level 179 by Dragoholikus and by Franco De'lago
O ile mi wiadomo to Drago jest w Wanted. To dlaczego zabil Urbexxa ??

Z tego samego powodu co sandra zabila dwoch ludzi z dofu ;]

Hedgehog 28-09-2006 18:53

Ehh czy to znaczy ze bedzie rozlam w wanted ?? Znowu powstana nowe gildie i znowu zaczna wybuchac nowe wojny ?? A tak po za tym czy ktos moze mi wyjasnic dokladniej (nieznam dokladnie faktow wojny) dlaczego urbexx zginol z reki drago ??

Qual 28-09-2006 19:11

Slyszal Pan o czyms takim co sie nazywa "przypadek"?

Piotrek~ 28-09-2006 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qual (Post 1007711)
Slyszal Pan o czyms takim co sie nazywa "przypadek"?

Pewnie od rodziców

Co do akcji, rzeczywiście dofy mogły isc w prawo ale byli pewni zabicia senseja itp więc dlatego padli :P

fea_umarth 29-09-2006 02:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hedgehog (Post 1007680)
Ehh czy to znaczy ze bedzie rozlam w wanted ?? Znowu powstana nowe gildie i znowu zaczna wybuchac nowe wojny ?? A tak po za tym czy ktos moze mi wyjasnic dokladniej (nieznam dokladnie faktow wojny) dlaczego urbexx zginol z reki drago ??

dostawal z burstow psiako jak byl na zoltym dostal combo od cala tajemnica

nie bedzie rozlamu bo jest dof i draz jest 'mily' dla swoim pomagierow.jakby mogl to tylko bylby urb drago , mina no i chodzaca reklama wazeliny wican(draz to moj lider i pojde za nim wszedzie).kwestia czasu jak niemiaszki czy elblag wroca na swoje 'co jakis czas oplacane pozycje'. zawsze znajdzie sie jakis powod .zawsze . a dzisiejsi przyjaciele bardzo latwo moga stac sie jutro wrogami. szczegolnie w wanted. gdzie jak to kiedys draz ujal, ludzie sa dla niego malymi ludzikami w grze z ktorych latwo sciaga sie sciaga armory. zreszta ja mu sie nie dziwie. mieszkac w murzynskiej dzielnicy to spory stres wieczorami jak sie wraca z roboty

Pavvulonik 29-09-2006 14:16

heheh a niby wanted nieczyta tego forum a po wygranym open battle az zarojilo sie wantoludow :P dofie jezeli to prawda ze deeam~ jest szpiegiem wywalcie go
i odrabiajcie straty

<<<< NIECH PAVVULON BENDZE Z WAMI >>>

Zembol91 29-09-2006 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1008686)
heheh a niby wanted nieczyta tego forum a po wygranym open battle az zarojilo sie wantoludow :P dofie jezeli to prawda ze deeam~ jest szpiegiem wywalcie go
i odrabiajcie straty

<<<< NIECH PAVVULON BENDZE Z WAMI >>>

nie wiem czy mozna to nazwac open battle.....
moze byc 2x mass log ;p

OPEN BATTLE- Walka na otwartej przestrzeni.
venore z tego nie slynie ;)

fea_umarth 30-09-2006 02:49

Falzer [146]: no basttle tonight oaky?
Falzer [146]: i dont want that some fucking polak call me
Falzer [146]: haha me and minavand on lan and drunk like hell
Falzer [146]: i dont ever see anytihng
Falzer [146]: i need new wodka or baracdi
chlopak rzadzi

tajemniczy111 30-09-2006 08:55

Jezeli to bylo dzisiaj w nocy to ladnie sciemniasz bo Falzer dawno juz nie ma lvlu 146 tylko ma 144, wiec widac ze sie fea bawisz w faki ;p <owned>

Zembol91 30-09-2006 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth (Post 1009933)
Falzer [146]: no basttle tonight oaky?
Falzer [146]: i dont want that some fucking polak call me
Falzer [146]: haha me and minavand on lan and drunk like hell
Falzer [146]: i dont ever see anytihng
Falzer [146]: i need new wodka or baracdi
chlopak rzadzi

Moze sie zlozymy na jakis sprzet dla falzera ;p

Polska Wodka is THE BEST :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14.