![]() |
|
O lol, wy to tu macie bajzel, raz gadaja o samochodach. Pozniej zas gadaja o oponach, a potem o mass logu. Ogarnijcie sie troszke ;p.
|
@up
a ty kim jestes? |
Cytuj:
Nie podoba sie to wy******laj. |
O Boze, smiac sie czy płakac. Tak pisze to, bo chce byc fajny... hhaha zaal... Wy wezcie przeczytajcie co piszecie, bo tu jest ONLY SPAM, i to smuci ze sa tacy ludzie, ktorzy patrza tylko ze swojego punktu widzenia... I jak tu zauważyłem, to jeden mowi jestes ok, to wszyscy odrazu to samo, jeden mowi s*******aj, wszyscy s*******aj... Załosne jest to, ze nawet nie macie własnego znania. Jeden debil mowi za wszystkich. I jesli sadzicie, ze ja jestem frajerem to zobaczcie na siebie. :) I zycze dalszego powodzenia w tym Chlewie!
|
@up
gadasz o spamie a sam piszesz jakies pierdoly, ze ktos za ciebie wybiera co amsz napisac to nie moja wina i pozatym jak Hanys poweidzial jak sie nie podoba to s*******aj z tad ;) |
Cytuj:
|
Zrobil sobie 10 kont i mysli ze go ktos lubi i broni :D
Zal... |
Cytuj:
Twoim bratem z innej matki. |
Cytuj:
_/ <3 dobrze mówisz misiek |
Cytuj:
11111oneone owned ziaaaaaaaaaamy_.// hahah :D btw: japcok przy kompie? (najlepsza końcówka) http://pl.youtube.com/watch?v=6fxCUJBAzfk |
Elitarna trójka ktora zrobi tu porzadek. :]
Cytuj:
|
Cytuj:
Moze. wpisowe 100k |
Cytuj:
|
@UP: Czyli jednak błędne... =))
|
[CHAR]Linglifer[/CHAR]
May 26 2008, 16:01:46 CEST Killed at Level 183 by Croth Cader and by Dorkiz |
łoooooosz kuchwa teraz to juz przesadzili xD jak nie bedzie wojny to simon&całe inmates and la onda to cipy:D
|
Cytuj:
hah to dlatego matut ma w opisie Xavieradu msg me :> |
Cytuj:
|
ha =D
Croth chce pewnie szybciej 200 przed Rychem ; /// ;d |
bedzie sie dzialo.....
|
Lorshin
May 27 2008, 03:59:13 CEST Killed at Level 99 by Magic Stephii and by Imus Ziom :o :o :o |
Każdy mówi, że to już koniec inmates, a oni dalej sie upierają, że to początek :)
|
Btw.Jacpok _/
|
Rozmowa z kolesiem z iridii, rl Adde:
14:28 Isis Fariala [25]: aurea= new war?;d 14:28 Bufus Xon [105]: nah 14:28 Bufus Xon [105]: peace atm 14:28 Bufus Xon [105]: :] 14:28 Bufus Xon [105]: but soon 14:28 Bufus Xon [105]: ;P 14:28 Isis Fariala [25]: 3 dies from inmates 14:28 Isis Fariala [25]: :D 14:28 Bufus Xon [105]: yeah 14:28 Bufus Xon [105]: but hopefully 14:28 Bufus Xon [105]: it will take a while 14:28 Bufus Xon [105]: so we can lvl some 14:28 Isis Fariala [25]: hehe 14:28 Bufus Xon [105]: =) 14:28 Isis Fariala [25]: u think so?;p 14:28 Bufus Xon [105]: dno rly ;P 14:28 Isis Fariala [25]: fag+la onda+inmates again 14:29 Bufus Xon [105]: yeah but alot of ppl will join us 14:29 Bufus Xon [105]: i think 14:29 Bufus Xon [105]: we are like 35 mages atm 14:29 Isis Fariala [25]: cool ;o 14:29 Bufus Xon [105]: so dont think they want to fight us now 14:29 Bufus Xon [105]: gtg now Też mi się nie wydaje żebyście cipki z inmates etc chcieli zawalczyć :baby: |
Nie sadze, jak by nie patrzeć inmates ma dobra pake, nie wiem jak tam ppl online sa i jak chetni do stoczenia warów EtC. :P
|
Moim zdaniem ani dobre paki nie mają, ani chęci do walki:>
z 10 magami wiele nie zdziałają:D |
Signed. :))
|
Cytuj:
|
MY tez nie mamy duzo magow:(:(:(
|
Cytuj:
Nie wiem po co tak kozaczysz, ja staram się być obiektywny i realnie oceniłem szanse waszego pro składu B) |
Cytuj:
Gdzie on zakozaczył ?;P |
Cytuj:
--- Zauważyliście, że właściwie dopiero teraz zaczyna się coś ruszać jeżeli chodzi o grę magów ? Od ostatniego update ponownie są najpotężniejszymi profesjami, ale dopiero teraz hlvle zaczynają poważniejszy exp. Mi osobiście bardzo zabawne wydają się teraz słowa wielce oburzonych knightów, którzy po 2 ostatnich update'ach tracą teoretycznie na znaczeniu i strasznie są niezadowoleni ze zmian które są wprowadzane. Liczne komentarze w opisach w stylu "I don't like Diablo. Retired" itp. A jednak każdy knight który może (w sensie politycznym - hunted, nie hunted) jak napieprzał tak i dalej napieprza. Zabawne... Beznickos to chyba nawet do teraz ma w komentarzu coś odnośnie nowego systemu leczenia. edit: No i ma: Kod:
Comment: 2 Elite Knight with 9 mlvl on Aurea. |
on to juz ma od bardzo dlugiego czasu :)
pozdro Aurea |
Zgadza się, ale od równie długiego czasu wykręcał kolejne swoje rekordy w expie, więc właśnie po co takie fałszywe fochy ;)
|
Cytuj:
|
ups ;x Sorrrrrrrrry
|
Cytuj:
A to ciekawe :baby: |
Inmates do pezeta :cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj: