![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Yoh |
Cytuj:
|
Cytuj:
Yoh |
Cytuj:
|
Cytuj:
Yoh |
Cytuj:
|
Geee-taaaaa-feeeee ! 1:0, Bayern za burtą ?
Yoh |
Grać w przewadze praktycznie całą pierwszą połowę i dostać bramkę do szatni. Brawo Bayern! Byle tylko Getafe dalej tak grało, to będzie dobrze. Chociaż to oczywiste, że wraz z upływem czasu sił będzie coraz mniej.
|
Bayernowi gratulujemy trenera.
Braulio gratulujemy nóg. |
Cytuj:
Placzka-Kto o nim slyszal zanim przeszedl do Manu? Rooney-tak samo Drogba-Tez nie byl gwiazda Santa Cruz-Viera,Cannavaro (Chociaz marna z niego gwiazda) Messi-Barca go wychowala RVN-Sheva,Ballack Kanoute-On rozwinal sie w Sevilli Toni-Henry,Pires Klose-Mouluda,Ronaldo Frey-Zaden z niego gwiazdor to poprostu solidnej klasy bramkarz i z tego co mi wiadomo gdy przychodzil do Fiorentiny byl jeszcze mniej rozpoznawany Petric,Sestak, Ibra, Zickler,-Kolejne gwiazdy swiatowego formatu I na koncu rodzynek Tevez-AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH!!!!!!!! YOU MADE MY DAY xDDDDD |
@Strażnik:
Rooney - kpisz sobie ? W Evertonie świetnie sobie poczynał. Odnośnie Piresa - jesteś kibicem Arsenalu, a nie wiesz, że zwolnili go i przeszedł do Villarealu za darmo w wieku ponad 30 lat ? Nazywasz kogoś takiego "zmarnowanym talentem" ? Yoh |
Cytuj:
Pires-Wielu swietnych pilkarzy rozkrecalo sie pozniej niz w wieku 17-20lat a wiec nie widzialbym powodu dla ktorego Robert niemoglby grac tak jak w Arsenalu jeszcze przez kilka dobrych lat |
Ballack zmarnowanym talentem? Kpisz sobie?
|
@Strażnik:
Gwiazdą nie, ale wielkim talentem angielskiej piłki - tak (Rooney). A o Piresie - w momencie, w którym opuszczał Arsenal, miał 33 lata. Najlepsze momenty swojej kariery miał już za sobą. Villareal wiedziało, że nie będzie grał tak dobrze, jak w Arsenalu. Yoh @Edit: Ibra = Ibrahimović ? Bo jak tak, to wiedz, że Zlatan jest gwiazdą. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Sestak- najwszechstronniejszy zawodnik Bundesligi Ibra- Toż to naprawdę kpina nie doceniać Ibrahimovica. Widocznie w Bravo musieli o nim mniej pisać ostatnio Zickler- Jedna z największych gwiazd niemieckiej piłki przełomu wieków i najlepszy strzelec ligi austriackiej. No ale co możesz o nim wiedzieć, skoro o piłce słyszysz od swoich kolegów, którzy myślą, że Frei to bramkarz Cytuj:
Ogólnie ujmując, jeśli o jakimś piłkarzu nie słyszałeś, to nie znaczy, że nie jest dobry. I zamiast pisać cytaty z "Nagłej Śmierci" poczytałbyś więcej o piłce i piłkarzach. |
Ballack-Chcesz mi powidziec ze Ballack gra w Czelsi tak samo jak w bayenie?
Zickler-powiedziles ze wymieniasz te swieze gwiazdy dlatego nie skojarzylem ze chodzi ci o tego Zicklera (swoja droga to jezeli dla ciebie on byl gwiazda gdy przechodzil do bayernu no to ja mowie ze gwiazda jest Bogdan Wąchala z 4 ligi podworkowej i dziwi mnie to ze jeszcze nie zostal zauwazony -.^) "Ibra"-i tutaj niestety moj maly mozg tez nie pozwolil mi sie domyslec ze chodzi o Zlatana ;/ musze zaczac czytac jakies nedzne magazyny pilkarskie tam pewnie uzywaja takich skrotow (swoja droga cos ty sie czepil tego Bravo jakis kompleks?) Tevez><Eduardo-Teraz ty sobie ignorancie cofnij o pare stron w stecz i napisz mi gdzie ja napisalem ze Eduardo jest lepszy od Teveza Frei-Zrozumcie ze mi tu chodzi o prawdziwe gwiazdy a nie jakis solidnych pilkarzy Rooney,Krycha-to juz ostatni raz kiedy wam tlumacze ze tu chodzi o GOTOWE GWIAZDY a nie mlodych i zdolnych |
Jeśli idzie o wykańczanie, grę bez piłki i inne cechy typowego snajpera - to Eduardo bije w tym Teveza na głowę. Ale jeśli idzie o umiejętność rozgrywania, itp. itd. to Tevez jest lepszy. Ale dzieci zawsze muszą się wszystko czepiać i wykłócać.
Yoh |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wyśmiał Teveza, bo gwiazdą va banque nie był.
Yoh |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |
|