![]() |
|
|
Co za kurwa...
Cytuj:
Ta najlepsze jst to, że nie przyznasz się że mi to zajebałeś przed nosa, fox dostał z gfb już leciał sd ty podleciałes i go granłes -.- |
Nie rób sensacji =] DOstałem ponad 160 expa za Foxa i loot był mój. Co innego gdybym nie dostał więcej expa i bym zarzucał ciało jakimiś syfami i wtedy zabrał loota.Byłem na miejscu gdy sie pojawił i mam loota i tyle w tym temacie a to że nie wykorzystałeś szansy, która sie zdarza powiedzmy raz na miecha to mój problem :) Było minęło zrobiłem już addonik full i jest fajnie =]
Nast. razem strzelaj z sd a nie z gfb:D |
Jebnolem gfb bo chcialem uic ten shit a pozniej sdkiem a ze ty jesteś ejabnym thiefem i teraz nie chcesz zapłacić chociąż połowy za to to widać-.-
Im wyższy lvl tym abrdziej hardy na kase -.- |
Weź człowieku ogarnij mam Ci płacić za coś w czym mi nie pomogłeś. Teraz mnie wyzywasz.. Twoja sprawa szkoda ze nie jesteś taki miły jak na tibi gdy prosiłeś mnie o kase za Nose RIngA:P
I nie pisz więcej już na ten temat bo ludzie nie lubią czytać kłótni na forum =] http://img111.imageshack.us/img111/9443/addonikrx2.png |
8)8)
|
Cytuj:
Thiefy i chuje tak to my POLACY. |
...
Nie płacz noobie... postaram się żeby Ci dali bana...
|
zal.pl
cayan ma w 100% racje czemu ma Ci placic za to ze tam stales??...
:| ogarnij sie bez kitu |
Ssijce wszyscy kurwa, bo wszyscy noobami jesteście a o innych mówicie...
|
Cytuj:
Co do sprawy Nose Ringa.. Rozumiem twoje rozgoryczenie Divine, na twoim miejscu też bym był zły ale jeśli Cayan miał więcej expa za potworka, więc nie możesz mieć pretensji za to że był szybszy czy też miał więcej szczęścia.Może będziesz miał więcej szczęścia następnym razem. |
A czy ja mu się wrąbuje na exp i ubijam potwory? ja byłem 1, ja go lałem a ten tylko "dobił", pozatym gdybym nie walnał tam gfb to by o nawet na ekranie nie zobaczył...
|
Cytuj:
Zobacz w lustro i juz sie nie pojawisz na tym forum bo 100% skoczysz z okna... Właśnie nooby wyzywają porządnych ludzi od noobów... B) Co do twojego avatara to tak prosisz o jedzonko ta? :) |
Zresztą rąbie już to, ważne że sam doświadczyłem jacy są polacy naprawde...
karmisz trolla irmund? Ty nie patrzysz w lustro bo go nie masz |
omfg
skoro on Ci go tylko dobił to czemu ovnera nie miales? nie sraj bo zaloze sie ze bys tak samo zrobil..
|
Cytuj:
Dozobaczonka w Tibi lamusku ;> |
Vomiro i Richterius hacked /o/
Acc buyers die. Ty. |
Cytuj:
|
Ten dzień jest chujowy nie tylko dla mnie widze ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:29. |