![]() |
|
Brawo Neztas b fajny flmik. Podobal mi sie:)
Teraz pora na moje "ALE" Chyba w poprzednim wcieleniu byles Josephem Goebbelsem ( I tu niektóre twarde glowy beda sie zastanawiac o co chodzi z tym gebbelsem:) ) Podpowiem: " lubil Szwabow , Kierowal Propagandą za czasow Hitlera" Z tegofilmiku wynika ze nas ownujecie. A poki co to my expimy i expilismy. Odrazu skomentuje argument ,ze wczsniej wy expieliscie. Tak bo okres przedswiateczny to czas by zajac sie rodzina i przyjaciolmi. A NIE TIBIĄ! KTHXBYE |
@Berger
OO widze ze interesujesz sie II W.Ś :] mozemy pogadac co nieco o niej. Heheh Mam hunta za to ze zabilem Pilapila :/ Dziwi mnie to ze Atrharus czy jakos tak napisal ze piratos to partagas yyyy przeciez partagas ma facc a piratos nie ;] Coz zycie. Btw : Szczesliwego Nowego Roku :* |
Jak dobrze pamietam berger studiuje hisorie czy cos w stym stylu
|
Cytuj:
@Berger: głupota i zaślepienie są ponadczasowe, ale łączy je to że kończą się tak samo ;) Patrz na nasze pieski forumowe, jak my siedzieliśmy w pz przed Świętami szczekały jak oszalałe, a wystarczyło pokonać ich w ob, poobijać trochę i już ich coś mniej tu widać ;\ |
Cytuj:
Btw : Pilapil jest dzisiaj na 1 stronie Erigu ;] 1 Pilapil (*) [Viet Nam] History Iridia Knight 93 -26,314,898 :/ pech |
ladnie ladnie
nie wierze ze gruhard padl;/ dajcie mi pacca bede walczyl was dedne!111 @Kash - rehostnij filma;d bo jak wlaczam tibicam i widze 190min odechciewa sie;d |
Kim ten Artharun jest żeby wypisywac słowa typu:
Cytuj:
|
To jest koles z rodziny Artharunow. Ich liderem byl Artharun Artblood <r.i.p>
|
Mam pytanie. Czy Larozem i Neo Montana gra "orginalny" owner czy hacker??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oni hacka to dawno temu mieli, chyba przed update 7.8 związanym z resetem r-keyów. Z tego co wiem haker wyrobił nowe, tak więc już nie odzyskali kont (czy to nie przez to Frelle się rookował?:p), btw Neo Montana to Elegian jak mi sie wydaje, nawet jestem pewien :)
|
Cytuj:
Co do Joppe aka Royal Frelle to gra teraz na Thalicu, Laroz był jego charem ale został shackowany przez rla Raua ktory to przywłaszczył sobie acc w związku ze zmiana recków podczas letniego update 7.8, niemniej jednak jest on większą pizdeczką na polu bitwy niż Gruhard czy Edord, chociaż ten drugi to przynajmniej chęci ma. ps Fewol Fewol w gurah ma swuj dom |
A ja nie mogę expic bo mnie ścigają ;( i exivują ;( i biją ;(
A chciałem 60 nabić przed nowym rokiem ;/ |
Oto i jestem, wasz idol i ulubieniec:cup: Wróciłem, aby wyprostować te fałszywe, oszukańcze informacje jakimi raczą nas nasi podli wrogowieX(
Na początku, wielkie gratulacji dla gildii Deadly Delight za zdobycie 18 fragów w bitwie 27 grudnia!:cup:8o Kukiełki z Arcanium padały jak muchy, po czym pozwoliliśmy im poganiać się z nami po pustyni (wszystko pod naszą kontrolą ma się rozumieć!:)), a gdy uznaliśmy już że nabiliśmy wystarczającą liczbę fragów i 2 bany dla Arcanium, wycofaliśmy się na z góry upatrzone pozycje! Wielkie gratulacje dla wszechmocnych Deadly Delight:cup::cup: Słyszałem także, że pojawiają się głosy iż my tę bitwę przegraliśmy - owe plugawe kłamstwa będą zwalczane z całą bezwględnością. Pamiętajcie - my jesteśmy prawdą:) Wasz szczerze, Shane ~ |
Ale chodzilo mi o to czy ten ktory zajebal od Frelle te postacie treaz na nich gra czy co, jesli tak to by swiadczylo ze ludzie ktorzy byli wtedy razem z nim go shakowali i sie nie przyznali i dopiero teraz sie ujawnili
|
Cytuj:
@Jini Gra chyba w tym sensie, że sie loguje, Laroz padł bez blessów, a Neo dołączył do grupy tych Montan, którzy dostali namelocka ; [ @Feav Na 75 lvlu jak bili mi nup palka Royal Nethar, to się przedstawiał jako Neo, no ale widocznie teraz Rikki :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestem dzieckiem szczęścia, nie umieram nigdy. Zabiję was wszystkich! A z gildii wyszedłem dlatego, żebyście mieli się nad czym zastanawiać, tak naprawdę to moja wielka gildia trzyma się razem, nie rozpada się, jesteśmy wszyscy jeden za wszystkich, jeden za jednego!! Zwycięstwo będzie nasze!:cup::cup:8o Wasz szczerze, Shane ~ |
Coś o bandzie nub lvli na zółwiach słyszałem a także słyszałem że bongo dziś pkowało na guardach kilka fragów 42pall 67sorc i kilka innych nie godnych uwagi (kijowo bez sd się pkuje)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |
|