![]() |
|
huja wiecie a piszecie, pierw ogarnijcie ta wojne potem piszcie a nie jakies glupoty pierdolicie
|
Cytuj:
00:23 Dreamhaxor [82]: Duskiness & We rule again VS Inshion & Vision Tak pisał rasta i się za szybko zasugerowałem, ale się poprawiłem... |
To wtf?Jakoś nie ogarnełem?
Vision+Dussk+WRA vs Inshon? |
Cytuj:
Tak jak mówił James kiedy nie chcieli pastuchów że jeżeli będzie razem z nimi walczył to on jest Gmem :) Jeżeli Vision będzie walczyć razem z duskami na WRA & Inshon to ja jestem z Cipsoftu Cytuj:
Po obejrzeniu filmika khazula... ale jaja xD nie słuchajcie linijki up;p @down spoko poprawiłem ale kurwa jaja XD! |
To czemu na filmie Karola ymy,fenix stoją sobie w środku vision i nic??
|
Samo walka kerstona z taifunem była dla mnie dziwna, ale nie spodziewałem się gdańska z dusskami :O
Na tym serwie były chyba wszystkie możliwe kombinacje "kto z kim i przeciwko komu". |
Niedługo ABW/CBA będą dochodzenie robić nad tym. Na filmie jest też taifun stoi sobie i też nic.
Dusk & Vision & WRA vs Inshon? @Khazul Weź zajedź jakimiś informacjami na żywo : P |
To Quanchi jest informatorem dla nas :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Także oświeć nas! |
hahah nie wierze
pozdro dla przyjaciol z candii, i karola |
Ten rozlam swiadczy tylko o tym, ze wojna nie skonczy sie tutaj nigdy, takie moja skromne zdanie ^^
Nie wierze zeby Imcio, Andi,Zwidek dogadali sie z Dusk, ale wszystko wskazuje na to ze jednak niemozliwe rzeczy sie zdazaja. Jest jedna dobra strona, bedzie ciekawie. Kto idzie o zaklad, ze obecny stan rzeczy nie bedzie trzymal sie dluzej niz miesiac? Edit: Nikt chyba o tym nie wspominal Name: Pasterz the Axemaster Sex: male Profession: Elite Knight Level: 200 |
@up
zwidek i ima byli w dusk to dlaczego nie? teraz będziemy dociekali kto kogo wyruchał? ehh... popier... furora |
k
tutaj wszystko jest możliwe ale mam wrażenie, że nawet ci którzy są w wojnie nie do końca ogarniają co sie dzieje i z kim mają walczyć :D |
Tak czy inaczej postacie (chodzi mi tutaj glownie o bardzo wiele wbitych lvl'i) zostaja :) zarowno w [GUILD]Inshon[/GUILD] [GUILD]We rule again [/GUILD] [GUILD]Duskiness[/GUILD]. Zawsze nastepuje taki moment, ze chcemy wiecej :) Apetyt rosnie w miare jedzenia.... stad te nowe konflikty wynikaja
|
Myślałem, że będzie ciekawie, ale zanosi się znowu na nudę. Tylko Vision zamieniło sie z Inshon miejscami.
|
own4ge
niom wiec nalezy sie troszke wytlumaczenia... inshon mialo wraz z vision zabic draco... ale vision dogadalo sie z WRA i Dusk i w trakcie massloga wlecieli dusk i celami sie stali membersi inshon...
11:43 Poul the Pall [149]: za nooba z candi 11:43 Poul the Pall [149]: ty kurwo 11:43 Poul the Pall [149]: pierdolona @non pvp-owcy z candii ja pograliscie... ja @gedd aka xolorian gedzik na jakim charze karasz furorke;> bo swe wrocili na kyre wiec tez masz pograne ;p _/ Firenzik ;* PS. GOOD LUCK DUDES |
Zła strona jest taka, że [GUILD]Vision[/GUILD] będzie walczyć z [GUILD]Duskiness[/GUILD] & [GUILD]We rule again[/GUILD] (Nie możemy być pewni, że nic nie wykombinują)
Dobra strona zaś jest taka, że wojna toczy się przeciwko chorągiewką. |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:25. |
|