![]() |
|
Cytuj:
|
ketoprom wez cos dojeb jeszcze fajnego bo w tibie nie gram a pustka w moim zyciu okropna.. moze byc na mnie byle byloby fajne.
@trol: nie chce cie straszyc ale przy ruskich to my jestesmy murzyny, poziom zycia w Rosji na pewno wiekszy niz w Polsce, popatrzmy chocby na wylansowanych ruskich skejcikow a polskich to przepaść.. a mowiac o ruskich 5 latkach walacych spirol to proponuje sie przejsc na dowolne podwórko na Lubartowskiej w Lublinie i sprawdzic czy to zjawisko nie wystepuje tez w Polsce. |
````````````````````````````
|
coraz mniej jest takich ci powiem teraz dzici na kompach siedza
btw ty z lublina rl enerisa ? ;d |
Cytuj:
i nie jestem z Lublina :P |
fajny avantar ?
|
zajebisty :confused:
|
@Trol
Wchodze sobie na forum żeby poczytać kolejne wypowiedzi akurat jedząc kultowe danie zwane "zupka chinska" i jak zobaczyłem twój awatar to sie zaksztuiłem... kumpel musiał mnie ratować :D Dzieki właśnie pokazałeś że jesteś zajebisty. :D @Decade A jakoś nie bede co miało być powiedziane to juz zostało i chyba znow na tym forum zapanuje nuda... @Edit Trol dzis nawet ty mnie nie zdenerwujesz ;d Fajne info. |
hahah az tak cie w*****lem
|
torg siedzi caly czas i sledzi czy nikt nie odswieza wątku.
|
a to kurwa jebana
|
a to piczka xD
|
@trol & lovePA
hahaha pojebało was do reszty (w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu tego słowa XD) ok to forum staje sie lepsze niż bash.org ;d |
hahahahaha
|
emo xddDdD
|
Pod wplywem ketoproma i jego przekazu, Nergal zmienia swoj pseudonim na Torgal, a nazwe zespołu na Bechemot.
|
Cytuj:
|
mniej nie moglem
|
Cytuj:
Cytuj:
@Fenss nie odpisujesz mi w grze to napisz tutaj.. Jak z tym premium kontem na redtube?? @Ketoprom Jako ze to ja zączołem twój wątek na tym forum powiem ci że dla mnie zachowałeś się jak klasyczny polaczek madafaka pro kibic jp na 300% z dziarą na czole "VISION" który nie zna swojej pozycji na serverze i mysli że jak Murzyn dał wszytkim freedom i nie ma pa na servie to mogą robić rzeczy które są zarezerwowane dla władzy. rozumiesz? jak nie to Kafes może ci wytlumaczy bo już pewnie przerabiali te tematy na vt. btw. Postanowiłem że skończę z Tibią.. jak sądzicie ile wytrzymam? |
@eneris
jutro rano sie logniesz żeby sprawdzić czy nooby w carlin stoją na swoich miejscach |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |
|