![]() |
|
@Darkz
Nastepny cos wrzucac probuje bo przypomnialo mu sie jak mi bohy placil, tzn sry najpierw pisal "plx nie zabijaj mnie". Juz mozesz wyjsc. @Neo ty naprawde jestes dziwka bez szkoły, ucz sie czytac :S RAZ ja carpe ojebalem i za kilka h mu items oddalem a JAKIS CZAS POZNIEJ ty mu zajebales dsm i k legi, DWIE ROZNE SYTUACJE... No ok niech bedzie ze kupiles na 81 czy 82 a ja na 60~ wiec nie pierdol ze na 80. @Girni Niewazne kto wygra war PA i tak bedzie i nigdy sie nie skonczy, kazdy o tym wie. Tzn moze byloby mniejsze PA jakby po war Erik uzyl all lettery charow na ktorych gra rubera team. |
Cytuj:
|
@2xUp
Nie musisz sie powtarzac i wez sie zastanow co robisz...Bo to co robisz to najgorsze co moze byc. Pamietaj: "Zyj zawsze tak abys nigdy nie zostal sam..." i tu nie chodzi tylko o tibie/ Aaaa jeszcze jedno nigdy nie pisalem "help pls", "nie bij mnie plx" itp wiec nie wymyslaj bajek. @Down Wiadomo, ze potwierdza, bo to twoi "qmple"... Ale obaj wiemy, ze to jest kolejna bajeczka wymyslona przez Ciebie albo Gortiego xD |
Nie bylem tam sam Darkz, reszta moze potwierdzic.
Neo, chcesz gg pierwszego ownera moradina to zapytasz? z reszta zapytaj shortysa bo to jego rl. Nie pamietam juz dokladnie ale byl to 62-63 lvl |
Mam jego gg, i mam z nimi kontakt.
|
No to go zapytaj, zanim bedziesz wymyslal.
EDIT: Holuu 00:07:38 Pamietasz moze na jakim lvl qpilem moradina? Joker 00:08:35 60~ |
hoolu qpil moradina na 60 lvlu~
|
@Neo
Nie przeszkadzało mi, że SA oddało chary dla Rubery, bo tam też mało kto dobrze myslal. Jedynie co to Aervani, Odim, Art, Gobrysl i paru innych potrafiło walczyc. Ale przyznaj, że FTP musi sobie pomagac Ruberą ;). Co do Barinasów to ilu ich zostało z tych największych PA? Laren, Deosita, Trixel, który nie gra. Taki Shadow nie ma nic do gadania, a z Barinasów najwięcej walczy Laren @Frycek A czy ja mówiłem, że mam PvP? Pochwal się swoim... Bo ty od paru tygodni mądrzysz się i piszesz niepotrzebne posty do wielu ludzi. Czemu o Kalorze nic nie wspomnisz?;o(bez urazy) @Rekin Zbierałem tą kasę, ale FTP nie dało mi expic, potem się zaczęła wojna, ale jak mówię, że oddam to oddam, nie jestem thief... @Girni FTP raczej nie chciało powstrzymac i tolerowało ich zachowanie. HP bez Aervaniego, Odima, Jogadora, Vicorfa, Yksana jest niczym ;) |
Z tego co zauwazylem to 90% battles bez Aervaniego sa przegrane.
|
09:03 Lerickzenho [201]: Kushrynada
xDDD Znowu Rubera masslog na FTP charach. Od nas padł Ryderzor( net pinged) A o 8 Admiral. Borno i Pedro i tak mają mało czasu na granie bo pracują, więc będą mało walczyc ;]. Jednym słowem mówiąc FTP już nie będzie tu panowało. Albo HP albo ID ;d. |
Cytuj:
Bo ci kurwa zripostowalem twojego posta,ty mowisz ze ftp nie ma pvp i musi oddac chary to ja mowie ze ty tez nie masz pvp i tez musisz oddac,i napewno mam lepsze pvp od ciebie pro evul mistrzu forum.tibia.com... Edit:A i na chuj mi tu z kalorem wyjezdzasz?co to moj char ze mam sie czuc urazony?Ja pisze o tobie a nie o twoim rlach,wiec ty tez rob to samo. |
@Frycek
A co ty się dopier*alasz do mnie? Niedawno lizałeś rów dla DH, a teraz obrońca FTP się znalazł. Wole oddac chara dla Odima, bo przynajmniej mam z tego zysk. Ja to nie ty, że spie w dzień, a w nocy spędzam czas przy Tibii. I się zastanów nad tym, że większośc pl nie ufa sobie na Silverze, br ufają i mają jakiś tam zespół. Oni inaczej myślą niż my Polacy z Silvery, zaufałem dla Odima i jest prawie takim kumplem jak Destro, tyle, że mieszka w Brazylii. A ty aby chronisz swoją dupę i swój team. Przeszkadza ci, że pisze o PA. |
Cytuj:
|
Cytuj:
No dobra wy liżecie dla FTP, ja liże dla HP. I jesteśmy kwita, kthxbye. I pamiętaj, że to ty rozpoczynasz kłótnię, bo żaden post nie był skierowany do ciebie, tylko do neo, girniego i rekina. Ty się wtrąciłeś jak zawsze, bo większośc postów tutaj tobie nie pasuje chocby nawet jak ktoś zareklamuje jakiegoś otsa ;], nie mam zamiaru się kłócic. Over. |
I bardzo dobrze bede sie wtracal kiedy bede mial na to ochote,tak jakbys ty sie nigdy nie wtracal lol...Wy mnie tu nie musicie lubiec,nie zalezy mi na tym.
|
Cytuj:
@Trixel, Leoo, Deosita Widzisz jaki ty poinformowany jestes? Siedzisz w tym calym HP a kupe wiesz to nawet ja wiem ze oni maja nowe postacie. |
FTP wygra war, ID polvluje sobie troche pozniej all lettery pojda w ruch I serv jest Erika.
|
@all
zal!!!!! nikt z was nie ma pvp:) a sracie jakbyscie byli mistrzami... ja tez nie mam dlatego sie nie pcham do wojny.Jeden drugiemu wypomina a sam nie jest lepszy... popatrzcie na siebie a pozniej gadajcie innym |
Cytuj:
Kthxbye Dawergo edit: Tak, wiem że wiecie że to nie ja gram Dawem, nie dowiecie się kto. Ale char jest w wojnie z mojej woli. edit2: Serdecznie zapraszam do wowa! Świat Eonar, Alliance, oficial of course :P |
Cytuj:
Barinasy wezwały Vinerę, bo byli w FTP i dostawali od SA ;]. Ale to nie do końca tak było. Neuro za dużo gadał do Atropoza itd, żeby DH nie bociło, większośc to zawinili liderzy SA. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |
|