Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

holuu 08-08-2008 23:04

@Darkz
Nastepny cos wrzucac probuje bo przypomnialo mu sie jak mi bohy placil, tzn sry najpierw pisal "plx nie zabijaj mnie". Juz mozesz wyjsc.

@Neo
ty naprawde jestes dziwka bez szkoły, ucz sie czytac :S RAZ ja carpe ojebalem i za kilka h mu items oddalem a JAKIS CZAS POZNIEJ ty mu zajebales dsm i k legi, DWIE ROZNE SYTUACJE... No ok niech bedzie ze kupiles na 81 czy 82 a ja na 60~ wiec nie pierdol ze na 80.

@Girni
Niewazne kto wygra war PA i tak bedzie i nigdy sie nie skonczy, kazdy o tym wie. Tzn moze byloby mniejsze PA jakby po war Erik uzyl all lettery charow na ktorych gra rubera team.

poreda 08-08-2008 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2219640)
@Darkz
Nastepny cos wrzucac probuje bo przypomnialo mu sie jak mi bohy placil, tzn sry najpierw pisal "plx nie zabijaj mnie". Juz mozesz wyjsc.

@Neo
ty naprawde jestes dziwka bez szkoły, ucz sie czytac :S RAZ ja carpe ojebalem i za kilka h mu items oddalem a JAKIS CZAS POZNIEJ ty mu zajebales dsm i k legi, DWIE ROZNE SYTUACJE... No ok niech bedzie ze kupiles na 81 czy 82 a ja na 60~ wiec nie pierdol ze na 80.

@Girni
Niewazne kto wygra war PA i tak bedzie i nigdy sie nie skonczy, kazdy o tym wie. Tzn moze byloby mniejsze PA jakby po war Erik uzyl all lettery charow na ktorych gra rubera team.

Kupiles moradina na wyzszym :)

DarkKZ 08-08-2008 23:25

@2xUp
Nie musisz sie powtarzac i wez sie zastanow co robisz...Bo to co robisz to najgorsze co moze byc. Pamietaj: "Zyj zawsze tak abys nigdy nie zostal sam..." i tu nie chodzi tylko o tibie/
Aaaa jeszcze jedno nigdy nie pisalem "help pls", "nie bij mnie plx" itp wiec nie wymyslaj bajek.
@Down
Wiadomo, ze potwierdza, bo to twoi "qmple"... Ale obaj wiemy, ze to jest kolejna bajeczka wymyslona przez Ciebie albo Gortiego xD

holuu 08-08-2008 23:47

Nie bylem tam sam Darkz, reszta moze potwierdzic.
Neo, chcesz gg pierwszego ownera moradina to zapytasz? z reszta zapytaj shortysa bo to jego rl. Nie pamietam juz dokladnie ale byl to 62-63 lvl

poreda 08-08-2008 23:53

Mam jego gg, i mam z nimi kontakt.

holuu 09-08-2008 00:12

No to go zapytaj, zanim bedziesz wymyslal.

EDIT:
Holuu 00:07:38
Pamietasz moze na jakim lvl qpilem moradina?
Joker 00:08:35
60~

Shorty_Master 09-08-2008 00:21

hoolu qpil moradina na 60 lvlu~

Mendolina 09-08-2008 06:35

@Neo
Nie przeszkadzało mi, że SA oddało chary dla Rubery, bo tam też mało kto dobrze myslal. Jedynie co to Aervani, Odim, Art, Gobrysl i paru innych potrafiło walczyc.
Ale przyznaj, że FTP musi sobie pomagac Ruberą ;).
Co do Barinasów to ilu ich zostało z tych największych PA? Laren, Deosita, Trixel, który nie gra. Taki Shadow nie ma nic do gadania, a z Barinasów najwięcej walczy Laren

@Frycek
A czy ja mówiłem, że mam PvP? Pochwal się swoim... Bo ty od paru tygodni mądrzysz się i piszesz niepotrzebne posty do wielu ludzi.
Czemu o Kalorze nic nie wspomnisz?;o(bez urazy)

@Rekin
Zbierałem tą kasę, ale FTP nie dało mi expic, potem się zaczęła wojna, ale jak mówię, że oddam to oddam, nie jestem thief...

@Girni
FTP raczej nie chciało powstrzymac i tolerowało ich zachowanie.
HP bez Aervaniego, Odima, Jogadora, Vicorfa, Yksana jest niczym ;)

holuu 09-08-2008 09:01

Z tego co zauwazylem to 90% battles bez Aervaniego sa przegrane.

Mendolina 09-08-2008 09:15

09:03 Lerickzenho [201]: Kushrynada

xDDD

Znowu Rubera masslog na FTP charach. Od nas padł Ryderzor( net pinged)

A o 8 Admiral.

Borno i Pedro i tak mają mało czasu na granie bo pracują, więc będą mało walczyc ;].
Jednym słowem mówiąc FTP już nie będzie tu panowało. Albo HP albo ID ;d.

HellFrycek 09-08-2008 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2219953)
@Neo
Nie przeszkadzało mi, że SA oddało chary dla Rubery, bo tam też mało kto dobrze myslal. Jedynie co to Aervani, Odim, Art, Gobrysl i paru innych potrafiło walczyc.
Ale przyznaj, że FTP musi sobie pomagac Ruberą ;).
Co do Barinasów to ilu ich zostało z tych największych PA? Laren, Deosita, Trixel, który nie gra. Taki Shadow nie ma nic do gadania, a z Barinasów najwięcej walczy Laren

@Frycek
A czy ja mówiłem, że mam PvP? Pochwal się swoim... Bo ty od paru tygodni mądrzysz się i piszesz niepotrzebne posty do wielu ludzi.
Czemu o Kalorze nic nie wspomnisz?;o(bez urazy)

@Rekin
Zbierałem tą kasę, ale FTP nie dało mi expic, potem się zaczęła wojna, ale jak mówię, że oddam to oddam, nie jestem thief...

@Girni
FTP raczej nie chciało powstrzymac i tolerowało ich zachowanie.
HP bez Aervaniego, Odima, Jogadora, Vicorfa, Yksana jest niczym ;)

Bo ci kurwa zripostowalem twojego posta,ty mowisz ze ftp nie ma pvp i musi oddac chary to ja mowie ze ty tez nie masz pvp i tez musisz oddac,i napewno mam lepsze pvp od ciebie pro evul mistrzu forum.tibia.com...

Edit:A i na chuj mi tu z kalorem wyjezdzasz?co to moj char ze mam sie czuc urazony?Ja pisze o tobie a nie o twoim rlach,wiec ty tez rob to samo.

Mendolina 09-08-2008 09:48

@Frycek
A co ty się dopier*alasz do mnie? Niedawno lizałeś rów dla DH, a teraz obrońca FTP się znalazł. Wole oddac chara dla Odima, bo przynajmniej mam z tego zysk. Ja to nie ty, że spie w dzień, a w nocy spędzam czas przy Tibii.
I się zastanów nad tym, że większośc pl nie ufa sobie na Silverze, br ufają i mają jakiś tam zespół. Oni inaczej myślą niż my Polacy z Silvery, zaufałem dla Odima i jest prawie takim kumplem jak Destro, tyle, że mieszka w Brazylii. A ty aby chronisz swoją dupę i swój team. Przeszkadza ci, że pisze o PA.

HellFrycek 09-08-2008 09:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2220027)
@Frycek
A co ty się dopier*alasz do mnie? Niedawno lizałeś rów dla DH, a teraz obrońca FTP się znalazł. Wole oddac chara dla Odima, bo przynajmniej mam z tego zysk. Ja to nie ty, że spie w dzień, a w nocy spędzam czas przy Tibii.
I się zastanów nad tym, że większośc pl nie ufa sobie na Silverze, br ufają i mają jakiś tam zespół. Oni inaczej myślą niż my Polacy z Silvery, zaufałem dla Odima i jest prawie takim kumplem jak Destro, tyle, że mieszka w Brazylii. A ty aby chronisz swoją dupę i swój team. Przeszkadza ci, że pisze o PA.

HASUdausdhasDuASDhas tak lizalem row dh ahahhahaha jak mnie tamta wojna gowno obchodzila.Ale dobra lizalem rowa spaoeaspeasok.Co do spania w dzien i grania w nocy,to mialem tylko taki jeden tydzien,i co?Chuj ci do tego tak szczerze,pozatym pisalem ci to na prv,wiec mogles to dla siebie zostawic.A i jeszcze z lizaniem dupy,to wiekszosc pl mowi ze to ty lizesz dupe a nie ja ;]

Mendolina 09-08-2008 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HellFrycek (Post 2220037)
HASUdausdhasDuASDhas tak lizalem row dh ahahhahaha jak mnie tamta wojna gowno obchodzila.Ale dobra lizalem rowa spaoeaspeasok.Co do spania w dzien i grania w nocy,to mialem tylko taki jeden tydzien,i co?Chuj ci do tego tak szczerze,pozatym pisalem ci to na prv,wiec mogles to dla siebie zostawic.A i jeszcze z lizaniem dupy,to wiekszosc pl mowi ze to ty lizesz dupe a nie ja ;]

A to, że Odim ma passy do Destro też mogłeś dla siebie zostawic =]
No dobra wy liżecie dla FTP, ja liże dla HP. I jesteśmy kwita, kthxbye.
I pamiętaj, że to ty rozpoczynasz kłótnię, bo żaden post nie był skierowany do ciebie, tylko do neo, girniego i rekina. Ty się wtrąciłeś jak zawsze, bo większośc postów tutaj tobie nie pasuje chocby nawet jak ktoś zareklamuje jakiegoś otsa ;], nie mam zamiaru się kłócic. Over.

HellFrycek 09-08-2008 10:04

I bardzo dobrze bede sie wtracal kiedy bede mial na to ochote,tak jakbys ty sie nigdy nie wtracal lol...Wy mnie tu nie musicie lubiec,nie zalezy mi na tym.

poreda 09-08-2008 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2220043)
A to, że Odim ma passy do Destro też mogłeś dla siebie zostawic =]
No dobra wy liżecie dla FTP, ja liże dla HP. I jesteśmy kwita, kthxbye.
I pamiętaj, że to ty rozpoczynasz kłótnię, bo żaden post nie był skierowany do ciebie, tylko do neo, girniego i rekina. Ty się wtrąciłeś jak zawsze, bo większośc postów tutaj tobie nie pasuje chocby nawet jak ktoś zareklamuje jakiegoś otsa ;], nie mam zamiaru się kłócic. Over.

Nie musze nic lizac bo mam tu swoja, mocna pozycje co mi wystarcza. Pierdolisz o tej Ruberze, ok. To teraz ja. O NIE ZLE BARINASY!! WEZWALY VINERA TEAM!! PATRZ JAK GRAJA!! BEZ VINERY SA NICZYM!! NIEE TYLKO NIE TO!!

@Trixel, Leoo, Deosita
Widzisz jaki ty poinformowany jestes? Siedzisz w tym calym HP a kupe wiesz to nawet ja wiem ze oni maja nowe postacie.

holuu 09-08-2008 10:16

FTP wygra war, ID polvluje sobie troche pozniej all lettery pojda w ruch I serv jest Erika.

pobol 09-08-2008 12:06

@all

zal!!!!! nikt z was nie ma pvp:) a sracie jakbyscie byli mistrzami... ja tez nie mam dlatego sie nie pcham do wojny.Jeden drugiemu wypomina a sam nie jest lepszy... popatrzcie na siebie a pozniej gadajcie innym

Dawergo 09-08-2008 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2220066)
Nie musze nic lizac bo mam tu swoja, mocna pozycje co mi wystarcza. Pierdolisz o tej Ruberze, ok. To teraz ja. O NIE ZLE BARINASY!! WEZWALY VINERA TEAM!! PATRZ JAK GRAJA!! BEZ VINERY SA NICZYM!! NIEE TYLKO NIE TO!!

@Trixel, Leoo, Deosita
Widzisz jaki ty poinformowany jestes? Siedzisz w tym calym HP a kupe wiesz to nawet ja wiem ze oni maja nowe postacie.

Nie żeby coś no ale.. Vinera team siedzi na swoich charach, a rubera nie. Teraz do ludzi którzy mają coś do mnie bo jestem w HP. Jestem w war bo ftp zabilo mnie po wojnie z ffu jak zaplacilem, a pipao to ciota bez honoru. Obiecywał że nie padne bla bla bla, obiecywał że odzyskam loota bla bla bla, obiecywał wiele rzeczy, i niczego nie dotrzymał. Teraz dołączam do każdego war przeciwko ftp.
Kthxbye

Dawergo

edit:
Tak, wiem że wiecie że to nie ja gram Dawem, nie dowiecie się kto. Ale char jest w wojnie z mojej woli.

edit2:
Serdecznie zapraszam do wowa! Świat Eonar, Alliance, oficial of course :P

Mendolina 09-08-2008 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2220066)

@Trixel, Leoo, Deosita

Hah, takie chary jakie oni mają to mogą sobie w dupe wsadzic ;p xD.
Barinasy wezwały Vinerę, bo byli w FTP i dostawali od SA ;]. Ale to nie do końca tak było. Neuro za dużo gadał do Atropoza itd, żeby DH nie bociło, większośc to zawinili liderzy SA.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01.