![]() |
|
Cytuj:
I jakim cudem wbiles 60? Widze, ze jakos inaczej rozumiesz " nie granie " w tibie niz ja. |
A ja Cie czesto widuje :P ( Adama Colda )
|
To widujecie Adama Colda a nie mnie. ;D
|
Więc jak nie chcesz mu narobić problemów to zmień avatar ;)
@ up Noo widzisz, jak chcesz to potrafisz, DUŻO lepiej :) Ale je**na ma cycki nie ? |
Pasuje? :P
|
Cytuj:
A powiedz mi czy widzisz róznice miedzy normalnym expieniem, a graniem po nocach ? Bo ja jednak tak. To samo sie tyczy Etera, który podobno je sniadanie jak czeka na resp demona xddddddddd |
@up
Zacznijmy od tego, że ja biłem te lvle w ciągu dnia.. :) |
Mowie ogolnie o RC, nie glownie o Tobie. xd
|
Witam, nie jestem obeznany w fragach. Mógłby ktoś mi odpowiedzieć ile ma fragów team Victerona a ile przeciwnicy? z góry dzięki. Pozdro.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skąd ściagnąć wersje TibiaCam TV pod tibie 8.1.1 ?????? :baby:
Bo chce obejrzec te filmy co umieściliście ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Az łza mi sie w oku zakrecila tak pieknie to ujoles, pewnie jakbym chodzil do szkoly to tez bym tak umial ale cuz... bycie generalem tibijskim w warach wymaga poswiecen. przeciez szkola nie jest najwazniejsza a fragi same sie nie zdobedom. Dari chcialbym pogratulowac ci nowego photo sugeruje ci zebys go walna na fotka.pl taki portal bardzo popularny i wogole zajebisty tylko wez tam lavio do znajomych nie dawaj bo to nub on tylko foto ze 100 wrzuca:D. Co do naszej taktyki na tego wara Dari wszystko napisal i jak co mozecie z rise pisac do nas w grze msg bo tu spy sa i nie napiszemy wam a pomyslicie ze nie odp bo ign was a to nei prawda chcemy wam pomuc do tam lavio i dizt sa i to temu nobska glidia. Ja teraz mam duzy lvl ponad 40 a to juz nie lada niebezpieczenstwo. dla celow bezpieczenstwa nie moge zdradzic profesji ale niedlugo bedzie o nas glosno. Wiec pozdrawiam was i rzycze powodzenia i wyslijcie mi jakies itemy jak macie bo do wara trzeba na blesy kupic. ZZa lepsza morgane |
You recognize Adam Cold. He was killed by Ande Galfos.
Hellou ; o |
Imperator Rapu
Apr 20 2008, 21:24:19 CEST Killed at Level 58 by Impotel utek :D:D:D:D:D DOBRZEEEEEEE. @Imperek Sprowadzisz do parteru Vassantiego czy ja mam to zrobic? :confused: |
Imperator~
Apr 20 2008, 21:24:19 CEST Killed at Level 58 by Impotel utek Apr 11 2008, 14:25:45 CEST Killed at Level 60 by Mathew Whito Apr 11 2008, 14:04:41 CEST Killed at Level 61 by Bandi palladyn and by Mathew Whito Apr 06 2008, 15:10:30 CEST Killed at Level 63 by Ekox Serilvary Apr 05 2008, 07:57:16 CEST Killed at Level 64 by Tenshinkhan Apr 03 2008, 21:35:47 CEST Killed at Level 66 by Nirek Devilek and by Koroner Mar 29 2008, 21:56:47 CET Killed at Level 67 by Hagu Mar 27 2008, 22:32:11 CET Killed at Level 69 by Armatyz and by Nirek Devilek Mar 27 2008, 22:30:31 CET Killed at Level 70 by Jajoo Osz kurwa, dobry jest.. I to nie hack XD |
Bo idiota robi pz ciagle xd
|
kuur.... szkoda mi go już xD tez chyba musze nooba zrobic jakiegos B)
|
Nie mowcie, ze Impotent go solo ogarnal XDDD?
Redemption _/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |
|