![]() |
|
Dariz ma wsparcie ludzi nie jadajacych w fastfoodach z duzym M.
|
Frima- misja nie pasuje do gob rl foto, do gobu bardziej pasuje mezo- po robocie/dj hazel- wez pigule
|
oja HEHEHEHE
|
heheheheeeheheh
|
co jeszcze powiecie ciekawego :D
|
ludzie z grudziadza to kurwy
|
ta, a z legnicy jednostrzalowcy (http://www.photoblog.pl/kochasie/)
|
Cytuj:
odnośnie fotki powiem tylko tyle - ŻAL jebać skejtów z szerokimi galotami i brudasów na deskach klozetowych |
Cytuj:
|
Hate Skate
|
SPRZEDAM 129 MSA NA ARCANII Z FULL SUMMONEREM!!! BADZ ZAMIENIE!!! ALLEGRO 28POZYTYWOW 0 NEGATYWOW RL DANE DAJE ITD
jak z gobu moge dac rk przed twoim kupnem do faytera jak z echo / od echo moge rk dac do Drane Lois/Marokis przed twoim zakupem on potwierdzi za mnie+za rkeya! postac jest ogolnie lubiana nigdy nie wyzywalem z niej ludzi, skulla mialem wlaczonego z 3 razy jak sie z kolegami bawilem hehe, jest maly payment poniewaz moj kolega, ktory mial passy dolaczyl do wojny i niestety nie dalo sie juz tego odwrocic. pisac na pirv / gg 3458037. konto na allegro 28 pozytywow 0 negatywow, dane osobowe daje itd itd cena do uzgodnienia akceptuje gp (cena za gp bedzie troche zawyzona niz za rl) |
Felix prawde Ci powie.
|
Felix... aby tylko 3 razy wlaczales pk? :D
|
Św. Pamieci forum arcanii[*]
zapalcie znicz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
R.i.p[*] ;(
|
a było tak fajne serv już miał po 550 ludzi plus w niedziele i dalej będzie po 200 ja pierdole co za głupi huj robi takich dzieci
|
Cytuj:
|
A no robili wszystko zeby wywolac te wojne to ja maja.. Bedzie ciekawie ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46. |
|