![]() |
|
Jeden o tobie pamięta HAHA... dobrze ze ty za to pamiętasz o wszystkich...
|
Cytuj:
|
ja sie wpadlerm pozegnac bo cipsoft mi odisal e ma wyejbane wiec w sumie nara pozdro dsla wrogow jak i oprzjaciol fajnie byo xd
kazior znajdz se w koncu dziewczyne hjk przestaniesdz boic zamiast robic fote z sisostra,sry zaliterowki itd ale nie jesytem w stanie ;d |
@Up
Gl in rl life, ale żegnasz się już 3 raz ? ....jędrne pośladki |
widać, że Karo oblewał delete po jego ostatnim poście ^^
|
Cytuj:
http://img186.imageshack.us/img186/6197/beztytuuvax.png |
Ostatni raz jak odwiedzałam to forum, a to było gdzieś w grudniu/styczniu, to trafiłam na moment jak na siebie nawzajem najeżdzaliście, teraz weszłam i jest to samo, jaki z tego wniosek, taki całkiem obiektywny?
Nic się przez ten czas nie nauczyliście! :P http://img4.imageshack.us/img4/8668/ancienty10.jpg Pozdrawiam (i usuńcie te NG boty do cholery). |
|
Wileki Powrot Shootera
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Kazior
Na Furorze Feru ubity;p Loterie Hata wygrał Opi ;p |
dobra czas na mnie ;d
po 1 marcel HAAAAHAHAHAHA jak mnie takie kutasy jak ty w*****ają. jakim prawem możesz kogoś oceniać kogoś po wyglądzie i po grze ?? kurwa jebnij się w banie lub zostaw to dla siebie. a no i nie kumam tego że się z niego na*******asz skoro sam bogiem nie jestes. teraz kazior THE BEST FAIL W DZIEJACH NERANY "RECON" ty typie kurwa z botem nie wbiłeś tyle charów z takimi lvl nie zrobiłeś takich fragów jak recon więc nie pierdol mi tu smutów bo ty może zabiles 20 osób z 30lv ? a no czekam na komentarze że jastem dupoliz itp btw co ty karo zrobiłeś że delejt ? powodzenia i moja rada spasuj z tibja jeżeli mi to dobrze zrobiło tobie tym bardziej narka |
Cytuj:
~Żona |
Cytuj:
|
Cytuj:
zazdrosc widac w twoich postach-podlapales pare slow ktorych ciagle w stosunku do ciebie uzywalismy i myslisz ze blyszczysz uzywajac ich w stosunku do nas :D kto tu kogo osmieszyl? recon bedacy w stanie rozpierdolic twoj super servajs na ktorym sie nawet nie pokazales czy moze ja sie osmieszylem jak przyszedlem sam kseraxem na poi chciwego i rozdupczylem je bez niczyjej pomocy? :D ale masz racje-to ty jestes kozak i jestes zajebisty w koncu czasami udaje ci sie ubic jakiegos bota na yalahar w x2 220+ i 180~ ek! ogarnij sie,potrenuj,pocwicz,sprobuj wbic pare lvli recznie-moze kiedys dorownasz niskim rangom Reconu-ale czy dojdziesz do mojego poziomu-watpie :d ta,dziewczyny ci w chuj zazdroszcze XD! zawsze chcialem posuwac siostre,mwahah ;d jou |
Cytuj:
|
jacy wy zalosni jestescie -.-
kazdy wyglada jak wyglada tylko Karo za bardzo kozaczyl ;) Marcel ty to pojeb jestes wogole xD Fighter zawsze sie nabijasz komnetujesz a nigdy twoich fot nie widzialem jakos ;) tak jak wiekoszosci z was Forum kozaki a fotek nie pokazecie bo Was BARDZO obchodzi zdanie innych jak wygladacie -.- ja moge dawac foty etc i w dupie mam to co kto napisze jak wygladam ; ) bo znajomych/kontaktow ma sie sporo ;d (nie bronie nie najezdzam nikogo;) ) Xaszkil ;) |
Cytuj:
|
Ja pierdole... On to pisał do tych co nie dali, tak trudno zaczaić? (Chociaż btw Kasza pisać nie umie, ale kij xd)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |
|