![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img34.imageshack.us/img34/390...340000de97.jpg |
Chris Breezy przegiąłeś, nikt nie posunął się tak nisko jeśli chodzi o obelgi.:( Jeśli nie zaprzestaniesz tego, to będę Cię ŚLEDZIŁ (plump plump) na NK'a! :o
@Whisper Dobrzeee, ja teraz na 237 jestem. ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
A jeśli chociaż raz Ci pojechałem po starej czy czymkolwiek takim jak gremb czy asus to mi to znajdź, bo znowu złotko pierdolisz farmazony. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wcale, że nie cały czas -.- już tu w ogóle nie piszę... 'za niski poziom'*
*- w '' oznaczony tekst, na który czekam na riposte ! |
Cytuj:
przyganiał kocioł garnkowi ..... |
Brandom Peich Aka PECH
Sep 17 2009, 07:51:40 CEST Killed at Level 93 by Etun Xali.:D AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA HHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHH AHAHHA AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA HHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHH AHAHHA AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHA AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHA gz softów 8o8o8o |
hahahahahahaha rycze ze smiechu XDDD etun waleczne serce poskładał solo wilekiego frajera xD
|
Z softami bez blessów? Gz napinaczu :D
|
No cóz moge powiedziec stracilem softy bo nie kupiłem bless bo ostatynimi czasy mialem duzy problem z Internetem i poprostu zapomnialem , osobiscie nie płacze za tymi softami ale boli mnie to ze etun i sarkfis? zarobili na tym no cóz bywa moj bład ktory juz sie nie powtorzy...
@ Grebol frajera znajdz sobie w rodzinie :) @ Araeth Spoko ja sobie tez softy odbije na dniach wiec nie ma wielkiego szału POZDRO ETUN ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I tak Etun bedzie lizal dupe zeby byc free :P
|
Cytuj:
przynajmniej mi się tak wydaje |
Cytuj:
No wiadome odrobisz to na dniach ;) allegro zbilża ludzi8o |
hahaahahahah jaki zal z ciebie rycie jak chuj xDDD zabił cie i odda tobie loota? nie ma to jak 80% flow - noobstwo. Tyle
|
Cytuj:
--- kamba dodał 2 minut i 3 sekund później --- Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |
|