Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Madasaki 29-08-2008 01:59

2up

X( co ma MM do SS X(

Tq118 29-08-2008 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ParkourMaster (Post 2247538)
ja bym chociarz więcie krwi z draga i wypicie jej proponował. moze to cos da. w końcu spike sword rozciął szramę, z której krew się polaa. niedługo się tam udam (plate shield rox :D) i wezme ze 20 viali

Eh no co do tego to nie da sie z draga krwi wziąść prubowałem w 8.20 czy jakoś tak (Chyba że sie zmieniło)

Sry za to ;P ale no nie moge sie przyzwyczaic do forum ;P

Down Dostałem PW z pogruzkami

Slythia 29-08-2008 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tq118 (Post 2249731)
Przyłanczam sie do ekipy poszukiwaczy skarbów i mocnych wrażeń ;P

Już usunąłeś tego swojego posta, że zdobyłeś spajka? Szybko...

Tas 29-08-2008 10:52

Wezcie zrozumcie Spike Sworda zdobyć się nie da! Cokolwiek byście mówili i robili nigdy go nie zdobędziecie!

Opanujcie się..dajcie se spokój , tylko nOOby wieżą w Spajk Sforda..

Jak dostać się do Mino Maga - ___

Jak dostać się do ghoula - ___

Jak zdobyć Spajka - ___

Nie da się!

Tq118 29-08-2008 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tas (Post 2249785)
Wezcie zrozumcie Spike Sworda zdobyć się nie da! Cokolwiek byście mówili i robili nigdy go nie zdobędziecie!

Opanujcie się..dajcie se spokój , tylko nOOby wieżą w Spajk Sforda..

Jak dostać się do Mino Maga - ___

Jak dostać się do ghoula - ___

Jak zdobyć Spajka - ___

Nie da się!

1.Magią

2.Sciana sie burzy coraz bardziej

3.<Censored>

PS: Dziekuje za ostrzezenie.(naprawde)

Nie rospisze sie bo to nie czat (JESZCZE RAZ) mówie nie mam spaik sfórda mój kolega go ma i boi sie , że mu go odbiora ;P bo podobno cipy to tylko firma ktura chce zyskac miliardy na paccach i nic ich nie obchodzi ja osobiscie widziałem tego spike'a jeśli jeszcze coś mam powiedzieć to ty pierw powiedz bo sie rozpisałem ;P

Ehh to ja coś napisze

Nie wieże , że jesteś kobietą bo JA nie mam na to dowodów...

Slythia 29-08-2008 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tq118 (Post 2249789)
1.Magią

2.Sciana sie burzy coraz bardziej

3.<Censored>

Skoro byłeś taki pewnien swego spajka, to dlaczego usunąłeś? Wystarczyłoby tylko udowodnić to w grze, jak to ja zrobiłam. I uwierz - żadnych pogróżek nie było, tylko niedowierzanie... Więc albo napisz to ponownie i UDOWODNIJ, albo nie wprowadzaj ludzi w błąd, że ten quest istnieje, nie mając najmniejszych podstaw ku temu...

@up
Chyba czegoś nie rozumiesz... Jeśli Twój kolega zdobył ów miecz uczciwie, z questa, to nie czeka go nic innego, niż pewnego rodzaju sława. Nie ma się czego obawiać... W końcu questy są po to, by je rozwiązywać, nieprawdaż? Jeśli zaś wykorzystał słabości gry, buga, czy coś w tym stylu - to niech spodziewa się szybkiej wizyty cmów... Jeśli nie chcesz, by przykładowo usunęli mu konto... to siedź cicho. No, chyba, że jesteś takim dobrym kumplem...

Poza tym, bez dowodów i tak nikt Ci tu nie uwierzy.

@edit
Chcesz dowód? Cam wystarczy ; )? Skan dowodu, wypowiedzi na forum?
Po prostu co druga osoba tutaj krzyczy "mam spajka", a tak naprawdę tylko jedna osoba pokazała... TYLKO JEDNA. I naprawdę ciężko było udowodnić istnienie tego miecza...

Dark Alphadron 29-08-2008 11:26

Slythia, cytat z twojego podpisu nabiera nowego znaczenia na tym subforum...
@Tas
1) A masz na to dowód?
2) Jw.
3) Patrz 1)

@Tq118
Patrz punkty wyżej. I daruj sobie karmienie nas historyjkami typu "a ja mam spajk sworda bo moj kolega ma i mi nie da to go hakne i mu zabiore muahaheahuha!!!!111one". Naprawdę sporo się tego przewaliło przez to forum. I w ogóle jeśli nie masz sensownej tezy i/lub sensownego dowodu na coś, posłuchaj mej rady i nie udzielaj się w takich tematach, bo ściągniesz sobie na łeb pioruny.

Japcoleusz 29-08-2008 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morderff (Post 2249561)
@up
Co w tym takiego podniecającego?

Chyba nie załapałeś ironii

RookeR 29-08-2008 11:40

Tq118

Naprawde tfuj kolega ma spajk sforda? Super...* [/ironia]

Tak na poważnie. Jeżeli nie chcesz zostać wyśmiany przez 99,9 % forum podaj jakiś dowód. Z tego co widze już z Ciebie ludzie się śmieją więc:

a) Podaj jakiś silny argument (tylko nie Screena, np. pokaż go kilku osobą z forum w grze**)
b) Widzisz "krzyżyk" w prawym górnym rogu? Klinkij go.

* Błędy zrobione specjalnie.
** Tylko osobą których konta na forum nie powstały np. dzisiaj lub tydzień temu.

Pozdrawiam =]

Tq118 29-08-2008 11:56

Brak Tytułu

up Bardzo smieszne
3 up czy mam dowód?hehe no mam paru swiadków kturzy maja screeny jak pokazywał go tylko 5max ludziom ale nie uwiezysz bo screeny moga byc fake tak tak ;P

i dla wszytkich (((((JA GO NIE MAM))))) i ja nie decyduje czy ma byc pokazany czy nie a wiem , że mój kolega to żyd i bym musiał mu dać albo w tibi albo na rlu za to ALE NIE WIEM CZY BY GO POKAZAŁ nie wiem dokładnie czy go nie zdobył z buga BO JA TEGO NIE WIDZIAŁEM JAK ZDOBYWAŁ TA?
GDYBYM Widział jak on zdobywa TO BYM TUTAJ NIE SIEDZIAŁ tylko bym SIE CIESZYŁ SOFEM

Dobra chociaż Rexa nie pokazałem...
http://img529.imageshack.us/my.php?image=m2cs7.jpg

Madasaki 29-08-2008 12:03

X( Dotknąłeś dana i przebiłeś je ;( Najlepiej wyjdź i nie wracaj bo z siebie kompletnego idiotę robisz.

Veloire 29-08-2008 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tq118 (Post 2249901)
up Bardzo smieszne
3 up czy mam dowód?hehe no mam paru swiadków kturzy maja screeny jak pokazywał go tylko 5max ludziom ale nie uwiezysz bo screeny moga byc fake tak tak ;P

i dla wszytkich (((((JA GO NIE MAM))))) i ja nie decyduje czy ma byc pokazany czy nie a wiem , że mój kolega to żyd i bym musiał mu dać albo w tibi albo na rlu za to ALE NIE WIEM CZY BY GO POKAZAŁ nie wiem dokładnie czy go nie zdobył z buga BO JA TEGO NIE WIDZIAŁEM JAK ZDOBYWAŁ TA?
GDYBYM Widział jak on zdobywa TO BYM TUTAJ NIE SIEDZIAŁ tylko bym SIE CIESZYŁ SOFEM

Dobra chociaż Rexa nie pokazałem...
http://img529.imageshack.us/my.php?image=m2cs7.jpg

Jeśli zdobył go uczciwie , to co to za kolega jak nie powie koledze z rl jak go zdobyć

Ale wszystko wskazuję , że ma go z buga dlatego tak boi się o własną dupę (sorki za wyrażenie) i nie powiedział jak go zdobyć ani nie pokazuję.

Tq118 29-08-2008 12:10

Wiecie do kąd ten temat prowadzi?
do 1 lvla z sofem
troche głupia gra na rooku jak każdy bedzie mieć sofa

down zle to jest tak
mój wujek zna kolesia co jest bratem szofera ktury widział gościa co słyszał o takim jednym co zdobył sofa wiesz?

Madasaki 29-08-2008 12:11

2*up nie on porostu myśli że jest fajny bo zna sprzątaczkę , kierowcy człowieka co ma SoF

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tq118 (Post 2249925)
Wiecie do kąd ten temat prowadzi?
do 1 lvla z sofem
troche głupia gra na rooku jak każdy bedzie mieć sofa

Możesz się wylogować lub nie wiem niech ci mama z USB kabel od internetu odłączy bo to się robi żałosne.

Tq118 29-08-2008 12:19

(nie WaŻne Nie Wasza Sprawa)

HubertPol 29-08-2008 12:46

@up
Bujać to my ale nie nas ; ) Znasz to powiedzenie? To to właśnie kliknij x w prawym górnym rogu. Jeżeli ma tego "spajk sforda" to niech mi pokaże a mi już reszta uwierzy na słowo :) (btw. Nie pisz szlaczkami m'key?)

Tq118 29-08-2008 14:21

@up

@UP To teraz mnie powaliłeś a ty to kto?
I on chyba z buga to ma bo sie boi mi nawet znowu pokazać ;P

Ale 1 mnie dziwi jeśli ma z buga to dlaczego wie tyle o npckach
bo jak sie spytałem czy npc maja coś z tym wpsulnego to on mi kazał iść do hyiacyntha i go po pytać o wszytko co mi przyjdzie na temat SOFA
To mi nawet dużo powiedział albo on wie kawałek questu albo to tylko jakiś żart czy coś ;P

Slythia 29-08-2008 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tq118 (Post 2250160)
@UP To teraz mnie powaliłeś a ty to kto?
I on chyba z buga to ma bo sie boi mi nawet znowu pokazać ;P

Ale 1 mnie dziwi jeśli ma z buga to dlaczego wie tyle o npckach
bo jak sie spytałem czy npc maja coś z tym wpsulnego to on mi kazał iść do hyiacyntha i go po pytać o wszytko co mi przyjdzie na temat SOFA
To mi nawet dużo powiedział albo on wie kawałek questu albo to tylko jakiś żart czy coś ;P

Wiesz, jak fajnie się takie spoilery wymyśla? A potem patrzy, jak inni coś próbują zrobić, albo wpadają na pomysły, o których nie miało się zielonego pojęcia? Naprawdę ciekawa zabawa ; ).

Jeśli ma tego sofa przez buga to może przestań mu wyświadczać niedźwiedzią przysługę rozpowiadając o tym na prawo i lewo? Na pewno później Ci podziękuje...

Eristoph 29-08-2008 16:03

Witam:) O czym mowa ?

Madasaki 29-08-2008 16:10

jakiś Przygłup mówi ze jego kolega ma sofa

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58.