![]() |
|
Cytuj:
Owszem, to wy je dyktujecie, i tylko dlatego "prowadzicie" ;) Ale o tym dobrze wiesz, bo glupi nie jestes.. Pozdro. |
Cytuj:
ŁAŁ!!! To jest komplement <przeciera oczy ze zdziwienia>. Co¶ niebywałego na tym forum.:D |
Cytuj:
|
Rofl ;d
A moze ty skoczysz poexpic ;] ?
Pamietaj diablord nie samym expem czlowiek zyje ;) Btw oglaszam sonde na najwiekszego Kozaka Furory Moj glos zdobywa czlowiek ktory udowodnil na polu walki ze mozna na niego liczyc: 1.Sasho Pansa |
Cytuj:
|
@up
Huahuahuahuauahhuahua chcialbym ciebie zobaczyc na wojnie kiedy jestes w gorszej sytlacji i expisz ;]
|
Dlaczego nie wyszliscie dzis na battle przeciwko Dusk~?
Przecież mieliscie okazje pokazac jacy jestescie prO. Wy wolicie zaatakowac mass logiem kiedy nikt nie jest przygotowany (nie liczac was) i w tym momencie Dusk~ sa na straconej pozycji. |
Cytuj:
Bo z tego co ja pamietam to ja Cie z kolegami zabiłem (Aphydionem) 2 sqm od Dp :/ więc nie napinaj się tak ;( @Kozak Furory .. Hmmm.. Van Liden (Cała ich wioska Braniewo;), Dlatego P0zdrowienia Do BRANIEWA /P0zdrawiam. @UP Z tego co mi się wydaje to na tym wła¶nie polega wojna .. liczy się element zaskoczenia :) A co do open battle to Duski znowu by pokazały klase :/ Taif biega i wali w Vision a reszta Dusków w pz siedzie :/ .. więc tego chyba nie można nazwać open battle a tak by zapewne było gdyby padły 2-3 osoby z Dusk~ Bez Odbioru. |
Nirt skomentuje to tak <H@H@H@H@> , mowie to ostatni raz taifun ma zalatwiona zabawe na nastepne 3 lata a ja dzis nie mam ochoty na starcie ;]
Sonda trwa: 1.Sasho Pansa 2.Van Liden 3.Taifun Devilry |
-->
@Najwiekszy kozak
taifun ktory pokazal jak szeroka ma du pe ze tyle cieci w niej siedzi. |
@kozak:
No.1 Definitywnie Sasho Pansa! 8o |
Ostatnio jak poszedłem expić to dostałem kicka na dragach i oczywi¶cie padłem...kocham internet radiowyX( A pozatym w tym roku mam mature i nie chce sie wkręcać w expienie i odrabianie dedów:/
Aphy pamiętam tego deda. To był pechowy dzień, 3 lvle spadłem wtedy :D |
Co do sondy ja stawiam głos na Imargama
|
Cytuj:
1. Imargam 2. Imargam 3. Imargam 4.Imargam ... 12918231239. Imargam |
:))
Przemo wychodzi na prowadzenie w naszym rankingu (Jestem z ciebie dumny :)_/ )
1.Sasho Pansa - 4 glosy 2.Imargam-2 glosy (kocham was :*) 2.Van Liden -1 glos 3.Taifun Devilry-1 glos Prosze aby do glosow byly dodawane opinie czym dany gracz zyskal wasz glos. :-) |
@up
przecież głosuj± też na Ciebie czemu nie dodajesz już masz 2 głosy |
1.Sasho pansa
2.Van liden 3.Van rebelion |
Kozak furory..... a jak myslicie ; d?
sasho pansa , czym zawinil? Jego inteligencja ;] @Iles tam up Mm.. Imargam? on jest kozakiem ;o? Chyba ze na wojnie.. jak zreszta cale vision; ) edit@ Mm.. jakiego oni voice changera uzywali? pobawie sie z ich kawalkiem ;p Pisal Xed. |
Mój głos oddaje na Siva Pantera. Dostałem od niej hunta za to, że skilowałem obok niej i jej bot do łowienia rybek jej wyszedł z miejsca gdzie skillowała i j± slimy zajebał :D
|
(-.-)_/
;-/
1.Sasho Pansa - 4 glosy 2.Imargam-2 glosy (kocham was :*) 2.Van Liden -1 glos 3.Taifun Devilry-1 glos 4.Siva Pantera (wstyd zeby za takie cos huncic :( ) 5.Nova Sol Prosze aby do glosow byly dodawane opinie czym dany gracz zyskal wasz glos. Czemu ziomki od duskow tak sie napinaja na mnie :// ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |
|