![]() |
|
@up
Hehe, ja sam czasem jak widze jego posty mysle, ze ta gra na niego dziwnie wplywa ;f Ps. wcale "NIE" mowie, ze jest on sfilmowany ;) Po za tym w tej grze napewno nie znajdzie klimatu RPG. |
cze, ja chcialem sie pochwalic
<- 18:31 Archin [143]: haha you are the lowest lvl with banuta outfit ever narazka. |
Cytuj:
@down Daj spokój Tjor już mam dośc na dzisiaj :D |
Guodek dobrze mówi-polac mu! :cup:
|
Cytuj:
|
Taaa... Tylko co on tam nowego może znaleźc. Takie poszukiwania nie mają większego sensu, bo to co mogło zostało wg. mnie odkryte.
|
@up
Dokładnie, według ciebie. Wg mnie, Acr'a i wielu innych na mapie jest jeszcze wiele rzeczy do odkrycia... |
Jak to niema nic do odkrycia ?! Ponad połowa questów została nieodkryta !
|
Mar 11 2007, 21:56:34 CET Killed at Level 108 by Vilarion
and by Imhreey Niech się kurwa cieszą lagi miałem ale Don Zasy nie zlapali :s. Najsmieszniejsze jest to ze Vilarion tez padl xDDDD |
Relax. We will see ^^
|
czyzby wojna ?
Rambo Style vs Infernal Despair ?? |
07:07 Atk Hero [70]: go to carlin
07:08 Atk Hero [70]: or hunded Ciekawe podejscie ma, no ale ja nie pojde :( |
co do Acra, poprostu wg mnie troszke przesadza, nie z podejsciem RPG, ale z czyms innym, nie potrafie dokladnie zdefiniowac. poza tym ja sie go nigdy nie czepialem, wiec nie wiem, o co Ci chodzi. a emil przegina w druga strone, i tyle.
a moze ktos mnie oswieci, jaka wojna, bo dopiero wrocilem a juz jakies jazdy macie >.> |
Suv był offline to zabili Myliona. Thats all.
|
jeste na rooku
jeste na rooku i niewiem jaka profesje wybrac zeby dolaczyc do jakiejs gildi i skopac jakiemus niemcowi brazilijczykowi itp. bupe poradzcie
|
Doradzam słownik
@down --->" "<--- To jest spacja specjalnie dla Ciebie :] wklej sobie, jak nie możesz wcisnąć klawisza ^^ |
mam 2 jeden dlaciebie
|
Cytuj:
Suv : Teraz też to dostrzegłem |
18:01 Dorpaz [166]: wanna join pohquest?.. mightring+time ring, i want the mightring for cleaning the quest.
Komuś chyba pali się dupa :] |
Memy Chemics to samo ;p z tym że on chce ringi na ani
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |
|