![]() |
|
Lampard > Celderon
|
I co teraz będzie z Cristiano?!
|
Nic, stanie się zapewne obietnicą wyborczą któregoś z kandydatów na nowego prezydenta.
Cytuj:
|
w guowach sie popierdoliuo....
http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=21658 |
Cytuj:
NIE RÓB TEGO! |
Szczerze to CR nie pasuje do Realu, ostatnimi latami brakuje blyszczacych gwiazd, ale te co byly wczesniej to byly prawdziwe gwiazdy i raczej nie bylo wsrod nich metroseksualistow. Taka osoba troche nie pasuje do Hiszpanii.
Porownajcie sobie Zidane, PRAWDZIWY Ronaldo, Figo, Raul, Carlos a CR xdd Mam nadzieje, ze nie przejdzie do Realu |
Imo jeżeli Real znowu chce być wielki to musi zainwestować w prawdziwe gwiazdy, a nie wydawać miliony na przeciętniaków, bo ze szkółki raczej żaden crack im nie wyjdzie. Na miejscu Calderona postarałbym się o takich piłkarzy jak Villa, Ribery, Benzema czy właśnie Ronaldo. Według mnie to on akurat pasuje do Realu idealnie, zwłaszcza biorąc pod uwagę charakter i zachowanie;)
|
Kurwa... Co to się porobiło, żeby Kaka' negocjował z Man City...
|
Nie wiem czemu, ale ja mam wrazenie z pilka 10 lat temu byla o wiele lepsza, byly prawdziwe gwiazdy, nie jak teraz. Jakies wymoczki. A ci starzy juz tak nie blyszcza.
|
Cytuj:
|
Strasznie pewni siebie, Ci z Madrytu. A co do CR7 czy pasuje do Realu, to sądzę, że by pasował pośród względnie młodych zawodników typu Robben, Sneijder, Drenthe no i do niedawna Robinho, którzy są głodni sukcesów.
|
JA za to jestem ciekawy czy Kaka sprawdzi się na wyspach, bo może być drugim Szewą. No i jestem ciekawy kogo kupi Milan za te 100mln. Gdzieś czytałem ze za te pieniądze chcą kupić Adebayora, Essiena, Alexa, Clichiego. No cóz, tacy zawodnicy za Kakę, to sie chyba jednak opłaca ;]
|
Berbatov!!!
@edit: Oj Chelsea też się w końcówce ratuje. Szkoda. @down: Jasna sprawa ;) |
Mamy lidera ; )
|
CFC przespali 80 minut meczu :l.
Ale były emocje :) |
A Ebi jak się napinał że strzeli gola VDS, a nawet murawy nie powąchał ; P
Dobry komentarz: DO EBIEGO!! Jak strzelić gola van der Sarowi? http://sport.onet.pl/_g/_d/forum2/0.gif OTO INSTRUKCJA: włóż płytę z grą Fifa 09 klikamy na mecz i w celu strzelania gola naciskamy przycisk D http://sport.onet.pl/_g/_d/forum2/0.gif ~tomek k , 17.01.2009 18:07 xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli Juve odpadnie z Chelsea to sie zdziwie. Jak ci "wierni"(nie ci z tego tematu) fani Niebieskich podniecaja sie szcześliwą wygraną ze Stoke, to chyba nie jest u nich za dobrze.
|
Moim zdaniem gdyby Smolarka dopuszczali w każdym meczu na co najmniej z 60 minut gry, to by strzelał i to dużo. Jak zagrał cały mecz to potrafił strzelić Liverpoolowi 2 bramy (grali rezerwami, ale Bolton też). Nie dziwię się że skoro nawet w takich meczach go nie dopuszczają to potem zupełnie nie ma formy.
|
ARSENAL FC THE GREATEST TEAM WE'VE EVER SEEN!!!!!!!!!!!!!
1:3 z hull :cup::cup::cup::cup::cup: |
http://sport.wp.pl/kat,2193,title,Tr...wiadomosc.html Czy władze Milanu to idioci którym zależy tylko na kasie?
Barca - Deportivo 3> Piękny pokaz futbolu |
fani barcelony wpisujcie sie
@down nie, trza przyznac ze barcelona jak narazie jest poza zasiegiem, a post napisalem bo akurat mecz sie skonczyl, ogladalem troche i sie zdziwilem, z jeszcze nie ma zadnego wpisu ;p |
@up
Oj, zazdrość przez Ciebie przemawia. @Topic Barca 5-0 Deportivo :D (2x Eto'o (2ga z karnego), 2x Henry, Messi) :) Następny proszę? Czekam, na finał LM :) Mam nadzieje, że Barca zagra z ManU (jest to możliwe?) I pozamyka usta wszystkim tym, którzy twierdzą, że wygrywa tylko dlatego, że liga hiszpańska jest słaba. |
Kaka' w Man City? Nie wierze... NO KURWA MAĆ NIE WIERZĘ... Kogo oni potem kupią? Parówe z Arsenalu? Kurwa mać...
|
Z Arsenalu nikt nie odejdzie. Ani Adebayor ani Clichy. Screw you, Milan ;]]
|
Cytuj:
|
I niech każdy murzyn zostanie tam gdzie jego miejsce...
|
"Natomiast sam zawodnik, skoro jest skazany na przeprowadzkę, postanowił zapewne odpowiednio wynagrodzić to sobie finansowo - 1,2 mln zł. tygodniowo, tak na otarcie łez."
Dużo, eh? :confused: K.Jay |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najpierw łyknijcie Lyon. W 2003 r. Real tez byl nieprawdopodobny...
A dziś mogliśmy zaobserwować jak Smolarek jest(porządnie i bolesnie) dymany w dupę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A tam. Niech ten Kaka przyjdzie nawet. Może nawet do spółki z Robinho pomoże ManC uratować się przed spadkiem rotfl.
|
Cytuj:
A co do MC, śmiesznie by było jakby spadli :D |
Cytuj:
Pomijając oczywiście, że tylko w tym meczu Barca tak zagrała tjaa.:baby: |
Cytuj:
Arka o finale LM na razie nie ma co myśleć, bo nikt nie wie co zdarzy się kilka tygodni. W piłce wszystko jest możliwe. Na szczęście jak dotąd wszystko idzie w dobrym kierunku i oby tak dalej. |
@K-Jay
W ciągu 2,5 miesiąca zarobi 12 mln zł Mało.. ;p |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |
|