Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Pro_Evo_Mastach 21-04-2008 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 2013964)
By sie nie sralo pieniazkow dla Draca to by sie mialo na wyplacenie... No wy i tak cale zycie huja dostawaliscie bo all bral Pastuch... pajacu
pozdrawiam

Odzywa sie jakis pajac co pewnie siedzi z kompem w piwnicy i w californi jest HAHA ! Btw. co ty mozesz wiedziec jak nigdy nie byles z nami i jak bys nie wiedziale to draco nas sponsorowal na wojnie w duzej mierze, ale ty lepiej wiesz bo byles w WRA, nie?

Diabelek 21-04-2008 17:51

slovik wydaje ci sie ze jestes kozakiem bo sie napinasz na forum a kazdy z ciebie brechta i traktuje cie jak psa. ... zalosne

Diabel\

Elisabett 21-04-2008 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabelek (Post 2014005)
slovik wydaje ci sie ze jestes kozakiem bo sie napinasz na forum a kazdy z ciebie brechta i traktuje cie jak psa. ... zalosne

Diabel\

To samo mozna napisać o lisie.

down

A ja wlasnie upierał bym się ze slovik mniej się napina niż lis przynajmniej potrafi napisać posta bez słowa kurwa:)

Firenzik 21-04-2008 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pro_Evo_Mastach (Post 2013981)
Odzywa sie jakis pajac co pewnie siedzi z kompem w piwnicy i w californi jest HAHA ! Btw. co ty mozesz wiedziec jak nigdy nie byles z nami i jak bys nie wiedziale to draco nas sponsorowal na wojnie w duzej mierze, ale ty lepiej wiesz bo byles w WRA, nie?

Gdy ja po raz pierwszy siedzialem z draciem na vencie to twoja przygoda z tibia sie dopiero zaczynala... i wiem jakim jest skurwysynem;] a pozatym mam kilku znajomych z WRA z ktorymi walczylem na innych swiatach...
No i znow chlopek z wioski... Kurwa masz pecha bo bylem u ciebie w Debicy 2 tyg po tym jak kibice zasztyletowali 20+ letniego kolesia... Przyznam sie ze nie dziwie sie ze dochodzi tam do przemocy skoro ludzie bija sie tam o jedzenie... mieszkacie tam kurwa w roz*******ajacych sie osiedlach i barakach... nie smieje sie z waszego statusu spolecznego jak i finansowego ale stul pysk biedaku... nie mieszkam w piwnicy tylko w Akademiku... no i kurwa szacunku troche nastoletni gnoju... bo kurwa jak ja walczylem na tym serverze to ty po drzewach latales z kolegami... CYA wiesniaku mieszkajacy w szafie
pozdrawiam

edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2014010)

nie... bo przemek mial jakis udzial w losach serverach....

last edit-.-
slovik mimo iz nadal cie nie lubie po napisaniu PM mam do ciebie troche szacunku bo jestes nie co madrzejszy niz pokazujesz na forum.....

Slovik 21-04-2008 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2013914)
to kurwa ambicje masz kozackie wejsc na forum ponapinac sie i jarzyc miche....Gz dla Ciebie

Taa masz racje, bo jak patrze na niektóre twoje i innych ludzi teksty to przestaje mnie to bawić tylko mnie to rani ;)

narq

@up

przyznaje się, nigdy nie miałem tu postaci ;)

Troche wam powiem od siebie :

Ani net-bone, ani pall-bone to nie były moje postacie, tylko kumpla, który już dawno nie gra na furorze, tylko na Harmonii, Guardii czy gdzie tam w każdym razie gra jeszcze w Tibie. Ja na furorze poza lognięciem kilka razy na acc nie zrobiłem nic, nawet nie zrobiłem tu postaci. Tak więc Khazul nie hunciłeś mnie w ogóle, tylko mojego kumpla, który cierpiał przez to, że robiłem tu mooocną napinke. Troche mi źle z tym, że kumpel przez moją głupote padał, ale życie ;)

Lece melanżowcy narq

ELVL 21-04-2008 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2014010)

down

A ja wlasnie upierał bym się ze slovik mniej się napina niż lis przynajmniej potrafi napisać posta bez słowa kurwa:)

Napisal typ , ktory mi placil 3 razy haha _/ niedlugo ponownie bedziesz chcial placic ale tym razem nie dam Ci takiej mozliwosci :) Moze drako i jego lizodup cie wezma do siebie , pozdrawiam.

DuRi_Zmc 21-04-2008 19:02

@up
Lol jak wy byliście na przegranej pozycji to nawet tu nigdy nic nie napisales teraz jak znowu panujecie to probujesz udawac kogos co zrobil duzo w wojnie X(X(

Wigget 21-04-2008 19:09

@edit

Co ty gadasz, to przeciez nasz słynny sanczo pies z którego piała cała furora, wyjebali go z 3 razy, tasiemiec zawsze wraca :]

Elisabett 21-04-2008 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2014028)
Napisal typ , ktory mi placil 3 razy haha _/ niedlugo ponownie bedziesz chcial placic ale tym razem nie dam Ci takiej mozliwosci :) Moze drako i jego lizodup cie wezma do siebie , pozdrawiam.

Masz racje płaciłem Ci ale nie trzy razy tylko dwa:) A poza tym to w dupie mam Vision, Duskiness, Inshon i inne gildie biorące w tym udział.
Ty jak i inne osoby jak np. twój bóg drako o którym piszesz w co drugim poście nie interesują mnie.:D
A płacił nie będe bo już nie mam takiej możliwości i wyobraź sobie że to nie jest spowodowane przez to że napisałes tak na forum.

QuanChi 21-04-2008 20:36

Lisek Chytrusek, na chuj pierdolisz o płaceniu jak dobrze wiesz, że prędzej czy później sytuacja się odwróci? Ja pamiętam jak razem z Dusk stałem w pz ponad 3 miechy i też sytuacja była beznadziejna, a jednak się odwróciła ;)

Suhay 21-04-2008 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2014028)

Bardzo Ci przeszkadzało to, że nie uzyjesz w tym zdaniu słowa kurwa, zeby zaprzeczyc komus tam UP UPU P ?Xd

ELVL 21-04-2008 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 2014360)
Lisek Chytrusek, na chuj pierdolisz o płaceniu jak dobrze wiesz, że prędzej czy później sytuacja się odwróci? Ja pamiętam jak razem z Dusk stałem w pz ponad 3 miechy i też sytuacja była beznadziejna, a jednak się odwróciła ;)

Pisze tak dlatego ze ludzie od was pytaja o paymenty , clear ?:D
Czemu chytrusek :D?A co do tej sytuacji jak widzisz ja i tak nie expie poki co bo mi sie nie chce a jak sie odwroci to wtedy bede mial w dupie ten serv , mozesz sobie to zapisac na dysku bo pewnie napiszesz ze kiedys mi to przypomnisz :P

@elis~

3 razy :) jak to mowia do 3 razy sztuka , tobie limit sie wyczerpal xD

QuanChi 21-04-2008 21:02

A bo mi się tak skojarzyło, że jak Lisek to Chytrusek, taka opowiastka była kiedyś dla dzieci chyba :D

Diablord 21-04-2008 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 2013578)
No właśnie wtorek to wtorek!:D

a tak pozatym nie jestem seba, to moj rl tak samo jak jojek ale CHUJ WAM DO TEGO kto jest kto i najpierw warto by było spytać niż wyciągać głupie wnioski że jestem bioły..

W takim razie się pomyliłem, ale jesteś jego RL więc byłem blisko. Właściwie to Biały nie pisałby (chyba) tak idiotycznych postów.

Nemabias 21-04-2008 22:50

po pierwsze to Firezik zakochałem sie w twym avarcie xD.
A wRa&Ishion oficjalnie przegrało ? ;d czy też pastrzesz sie z tym nei zgadza ?

Firenzik 21-04-2008 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nemabias (Post 2014686)

Fotka z prezentacji Aston martina Vanqish DB7 z salonow w Genewie ;)

Reloop 22-04-2008 00:58

Elisabett podoba cie sie sempion ?

Elisabett 22-04-2008 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2014837)
Elisabett podoba cie sie sempion ?

Nie podoba mi się poprostu wykupił miejsce reklamowe w moim podpisie:) tak samo jak jego dziewczyna która mam na avatarze:)

Maciek418 22-04-2008 10:31

Zmienmy temat ;d
Jak wam sie podoba nowy wyglad strony tibia.pl?
www.tibia.pl
xd

Tucz 22-04-2008 10:34

co jest ?;p mam prosbe. Wysylac mi na pm kto moze teksty z "twoja stara" bo mi potrzebne ;p, ale bez nawiazywania do tibi ;] dzieki

DuskinessvsVision 22-04-2008 11:39

O ja cie pierdole. Wie ktoś jak przywrócić stary layout?

Tucz 22-04-2008 11:44

ja wiem jak przywrocic dobry chumor ( ch czy h ?:P ) nie no patologia... o tej porze to huj.

co to layout ?;p

Master of Puppets 22-04-2008 13:56

ja mam normalnego ;d
humor btw :P

Firenzik 22-04-2008 13:57

no z layoutem sie nie postarali... bo to darmowy szablon;/ zmieniony tylko troche w php + dodane 1 okno.... strona do zrobienia w 1 dzien....
(wiem bo sam modyfikowalem ten szablon na zaliczenie ;p )

Biooolyy 22-04-2008 15:03

Gdyby ktoś coś chciał, GG or PM.

I nie mylić mnie z nikim =]

~

Maciek418 22-04-2008 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2015615)
Gdyby ktoś coś chciał, GG or PM.

I nie mylić mnie z nikim =]

~

Won na Candie swoja ! Nabijaczu postow zasrany

Biooolyy 22-04-2008 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek418 (Post 2015638)
Won na Candie swoja ! Nabijaczu postow zasrany

Miałem swój udział na Furorze i Pandori, a Ty pewnie miałeś większy?

Na Furorze grałem prawie od powstania servera, więc wiem dużo.

Będe sobie pogrywał gdzie i kiedy chce, i nie zabronisz mi tego =)

@ btw Panie up

Nie dziwie sie dlaczego Polska tak słabo stoi patrząc na inteligencje niektórych użytkowników xd

Maciek418 22-04-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2015698)

@ btw Panie up

Nie dziwie sie dlaczego Polska tak słabo stoi patrząc na inteligencje niektórych użytkowników xd

Poziom: 88
Poziom mag.: 43

UU no to widze masz zajebista postac 88 lvl i 43 magiczny buhahaha gz i tak dalej jak dobrze pojdzie na 150 bedziesz mial 50 mlvl zal

Biooolyy 22-04-2008 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek418 (Post 2015748)
Poziom: 88
Poziom mag.: 43

UU no to widze masz zajebista postac 88 lvl i 43 magiczny buhahaha gz i tak dalej jak dobrze pojdzie na 150 bedziesz mial 50 mlvl zal

'Noilthus' to postać którą teraz gram, a postać głowna to Naruzz w tej chwili, 87 - prawie 88 EK, a mlvl dotyczy Noilthus'a.

Podziwiam o.O

btw. Nie dyskutuje już z idiotą, bayo.

Maciek418 22-04-2008 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2015764)
'Noilthus' to postać którą teraz gram, a postać głowna to Naruzz w tej chwili, 87 - prawie 88 EK, a mlvl dotyczy Noilthus'a.

Podziwiam o.O

btw. Nie dyskutuje już z idiotą, bayo.

Ohh no to jak widac mamy do czynienia z niepelnosprawnym umyslowo czlowiekiem

Vlaaaadek 22-04-2008 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 2014011)
Gdy ja po raz pierwszy siedzialem z draciem na vencie to twoja przygoda z tibia sie dopiero zaczynala... i wiem jakim jest skurwysynem;] a pozatym mam kilku znajomych z WRA z ktorymi walczylem na innych swiatach...
No i znow chlopek z wioski... Kurwa masz pecha bo bylem u ciebie w Debicy 2 tyg po tym jak kibice zasztyletowali 20+ letniego kolesia... Przyznam sie ze nie dziwie sie ze dochodzi tam do przemocy skoro ludzie bija sie tam o jedzenie... mieszkacie tam kurwa w roz*******ajacych sie osiedlach i barakach... nie smieje sie z waszego statusu spolecznego jak i finansowego ale stul pysk biedaku... nie mieszkam w piwnicy tylko w Akademiku... no i kurwa szacunku troche nastoletni gnoju... bo kurwa jak ja walczylem na tym serverze to ty po drzewach latales z kolegami... CYA wiesniaku mieszkajacy w szafie
pozdrawiam

edit

nie... bo przemek mial jakis udzial w losach serverach....

last edit-.-
slovik mimo iz nadal cie nie lubie po napisaniu PM mam do ciebie troche szacunku bo jestes nie co madrzejszy niz pokazujesz na forum.....

Taaa w kaliforni jestes ale nawijasz postami o kazdej porze dnia i nocy czasu pacyficznego i kto jest no lajfem/klamca ?

JechaczNakonny 22-04-2008 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2014984)
tak samo jak jego dziewczyna która mam na avatarze:)

Już myślałem że to ty taka GRUBA PYZA jesteś albo ściemniasz buło.

Elisabett 22-04-2008 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 2016269)
Już myślałem że to ty taka GRUBA PYZA jesteś albo ściemniasz buło.

To nie ja to jest Tofmina dziewczyna Sempiona.

JechaczNakonny 22-04-2008 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2016330)
To nie ja to jest Tofmina dziewczyna Sempiona.

yhyyy w chuja lecisz..

Elisabett 22-04-2008 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 2016383)
yhyyy w chuja lecisz..

To myśl sobie co chcesz:D

ELVL 22-04-2008 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2015698)

@ btw Panie up

Nie zebym chcial cie obrazic czy cos ale twoj nick przypomina mi nick pewnego debila , ktory chcial sie upodobnic do thelliona ;> i jakos mam wrazenie ze cos was laczy.

Biooolyy 22-04-2008 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2016462)
Nie zebym chcial cie obrazic czy cos ale twoj nick przypomina mi nick pewnego debila , ktory chcial sie upodobnic do thelliona ;> i jakos mam wrazenie ze cos was laczy.

Łączy nas to, że obydwoje czekamy z Thelliusem na Noilletha w wakacje xp

Firenzik 22-04-2008 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlaaaadek (Post 2016118)
Taaa w kaliforni jestes ale nawijasz postami o kazdej porze dnia i nocy czasu pacyficznego i kto jest no lajfem/klamca ?

życie studenckie... pisze wtedy kiedy otworze laptopa... a ze spie rzadko (wyklady,treningi,mecze,imprezy) to raz pisze w srdku nocy a raz popoludniu;] i jak cos "no liferem"... a zycia to mozesz mi tylko pozazdroscic drogi Vladku ;]
pozdrawiam

DuRi_Zmc 22-04-2008 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nemabias (Post 2014686)

Oni nigdy się nie poddadzą bo nawet jakby zapłacili to by padali pfff

Yayka 22-04-2008 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2016473)
Łączy nas to, że obydwoje czekamy z Thelliusem na Noilletha w wakacje xp

Taaaa ^^ Bioły jak tam testy poszły bo sie nie chwaliłeś:P??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38.