![]() |
|
Cytuj:
|
Anum ja tu byłem od kradnięcia fragów więc ja tam będę lub ewentualnie będziemy tam razem xD
|
Panowie Panowie nie zapominajcie o mnie!
|
Nie ma co, ja bede expil w sylwestra z lubo na share experience:)
|
Cytuj:
mózgu ----- 06:57 Artharun Hoodz [61]: you can pay 10k now 06:57 Zuii [48]: since huxy is sittin next to me widze ze Zuii postanowil wrocic do expienia i pozabijal troche ludzi w tym czasie a tego Hoodz'a tez pierwszy raz widze a juz mi pajmenty wystawia xD |
Rojtan
Dec 31 2007, 08:56:58 CET Killed at Level 114 by Miatogi |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie !
Jak wy się przejmujecie, że zaś dziecko pod nickiem Vincento Vampire pisze. Każdy kto gra długo na Iridii wie, że to nie Polak B) |
/\word
Najlepszego na nowy rok kumple ! Oby byl lepszy niz ten xDDd <333 |
Cytuj:
Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku oczywiście:cup::cup: My dziś mamy gildiowego sylwestra w restauracji Mewtu, będziemy jeść kebaby i ryż, słuchać tureckiej nuty i świętować zwycięstwo w wojnie:cup::cup::evul: Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ryz pakowany czy w torebkach? kebab zwykly czy donner? |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Mama piecze placek Oni pieką placek Widzisz różnicę? |
Cytuj:
|
Miałem się nie pokazywać do końca roku, ale pewna już w sumie dawna sytuacja mnie do tego zmusiła, a mianowicie Panowie z Arc mam pytanie na temat: Danko Domi:
Dec 29 2007, 15:38:35 CET Killed at Level 116 by Firenze Bellator Dec 27 2007, 10:03:36 CET Killed at Level 117 by Barthosa Mam rozumieć, że reason dotyczy pewnego Sorka z Deadly Delight?? Jeżeli tak to proszę podaje swój nick: Benothor też Rl tego kogoś, więc jeżeli ktoś nie bierze udziału w wojnie ale zna kogoś z jednej z walczących gildii i to jest powód żeby kogoś takiego bić to gratuluje, a ja darzyłem wielu z Was szacunkiem, teraz już nie (w grze oczywiście, bo poza nią to nic do Was nie mam, bo....Was nie znam) i na dokładkę Szczęśliwego Nowego Roku! |
Nie nie o to tu chodzi Valard.Poprostu kazdy asslicker i pies padnie wczesniej czy pozniej..
|
Cytuj:
btw. Name: Gunnar Viking Sex: male Profession: Knight Level: 130 World: Iridia Residence: Venore Guild membership: Totally Uber Pwnage Dude of the Nusuper Vineross Last login: Dec 30 2007, 22:16:58 CET Comment: Jeszcze Polska nie zginela, Kiedy my zyjemy. Co nam obca przemoc wziela, Szabla odbierzemy. Marsz, marsz, Dabrowski, Z ziemi wloskiej do Polski, Za twoim przewodem Zlaczym sie z narodem. Przejdziem Wisle, przejdziem Warte, Bedziem Polakami, Dal nam przyklad Bonaparte, Jak zwyciezac mamy. Jak Czarniecki do Poznania Po szwedzkim zaborze, Dla ojczyzny ratowania Wracal sie przez morze. Account Status: Free Account |
Cytuj:
|
rzycze fam fszyttkego najfajnieshego w nofym rokó orąz milego zasgofania pod fplywem tanutkegyo wyna morze szumpana z stonki.
Nestazanie mush fujniutki rysónecek ubok niku swojeg. Bórdzo lóbie jęsć Bonnany JU tuu laj itingofasc bunany? :> Ladnuttgy łysuneczek postrafiam fas @up tzn tum wyshej Gunnar Viking może jak zazgoni to padnie na ziemie i mu sie w głowie lepiej zrobi :} |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |
|