![]() |
|
Hahah :baby::baby::baby:
|
ja mysle ze nie bedziesz gral do next update
|
nie jestem aż tak odważny boję się że moge dostać szoku związanego z nadmiernym zażywaniem real lajfa i narazie skonczyłem tylko z expieniem za co dziękuję cipsoftowi i jeszcze jednej osobie która nie wymaga przedstawienia :P
|
jak ci postacie wszystkie by skasowali to bys predko nie wrocil ;p
ja np nie gram juz z 5 czy z 6 miesiecy.. i dopiero powolutku wracam a moze nie wroce wcale.. to moze skasuj ten acc z elarem xd |
poco ma kasowac lepiej odac jakiemos ogarniaczowi ketopromowi czy komus ;d
|
Cytuj:
Dzięki chociaż sie nie zgodze ponieważ duży wpływ na moje zachowanie miała wcześniej wymieniona rzecz. Btw ponad polowa graczy która rzuciła tibie wraca do gry po jakimś czasie módl sie żebyś do nich nie należał. @Trol Bede sobie ogarniał na swoim Ketopromie ;) |
Cos na Elysii ostatnio spokojnie jest:o:o:o
|
bo ketoprom juz nie robi pa ;/
|
gupi dentysta ukradl mi zęba :(
|
trzbea bylo myc a nie jesc czekolade i grac w tibie
|
Trol 1-0 Kafes :)
@Decade Nie usune acca z z Elarem, bo na nim jest Hakiv, a nie mogłbym tak po prostu zostawić ludzi z seleny, jakiś tam sentyment jednak jest, mam jeszcze 23 dni pacca, jezeli nie wróce przed jego upływem to myśle że bedzie good ;P @Ketoprom niby większość wraca, ale ja w tą grę grałem z nudów a potem mówiłem że jest nudno żeby tylko w nią grać, ale tydzień temu wszytko się zmieniło :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do boju ! :cup:
|
Cytuj:
Trol = Kafes!!!!!!! :O |
|
Cytuj:
10 znakow |
Cytuj:
chyba ze chodzilo ci o ten film http://www.youtube.com/watch?v=DaW79t_7qgo |
kafes wlozyles tego zeba pod pod poduche ?
uwaga tibiawiki hakuje !! |
nie, a powinienem ? ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |
|