![]() |
|
@Pobol
Mysle ze Ja, Shortys i Cirka mamy pvp. |
Cytuj:
|
Ahh ta stara Silvera... Onrow Was pamięta... B)
|
Nie lubię Cię.
|
dobra, już nic :P
|
Cytuj:
Po za tym circa i shortys to widziałem na filmikach że skilla pokazali, a u ciebie to tylko klikanie w hotkeye więc, nie wiem czemu siebie wpisałe¶ o.O... Sam oczywiscie tez pro nie jestem żeby nie było xD @down Nie znasz sie, to nie gadaj ^.- Powiem ci że pl w ftp maja najlepsze pvp wsród ftp;) |
U all w Tibii też klikanie w hotkey :D
|
Powiem jedno. Trening czyni mistrza :)
|
@ALL
Mieliscie kiedys takie cos, ze przy uruchamianiu tibi resetowal sie wam komputer?X( xD. @Down A ja przeinstalowalem windows i chuj...(ofc all wyczyscilem) |
Mi się resetował jak grałem, odkurzyłem i było ok xD
|
Rojal Misiu ;** Help me ;(
@Down Duriel ;**** Thx |
Daawno tu nie pisałem , i postanowiłem napisać co¶ ważnego.
Duriel ty zajebany pedale , wy*******aj. :O Co do pvp , lubie sę ogladać jak asen biega na openkach i rzuca m walle XD Niby to chuj a nie pvp ale mnie tam się podoba ; D |
Cytuj:
A jezeli to co asen robi na openkach to chuj a nie pvp, to ty pokaż swoje;) @edit: A czy ja cie obrażam tym postem? Nie, tylko wyrazilem swoja opinie :D |
To chodĽcie na ots pvp-enfo z hotkeyami ;D.
|
@Girni
A czy ja go w jaki¶ sposób obrażam tym postem? lół Btw. Bako po chińsku oznacza idiote podobno XD |
Pogralbym se na ots 7.6 taka mapka na rooku B)
Edit: nie postawi nikt ots i chary z silvery ??:PP |
Cytuj:
|
@Up
Wiedzialem, ze mi pomozesz, dziekuje ;** zrobie to co kazales:D "jesli dalej nie pomoze to wejdz w tibie options grapfics advanced i ten pasek na samym dole przestaw tak do 1/3 wtedy bedzie mniejsze zuzycie procesora" Nie moge tego zrobic... odrazu mi sie komp resetuje xDD |
Mozna by zrobić taki turniej na pvp, Kto¶ by zrobil ots pvp (bo pvp enfo ma hujowe exhausty (nie wiem jak sie pisze) xD) I se pograć by hoster zrobil kazdemu po 80 lvl sorc/druid.. I grali 3 vs 3 albo 4 vs 4 do 5 wygran teamu. xD
Kiedy¶ gralismy tak z solarami i jego ziomami, ja, ambel i asen na jego i jego 2 kolegów. zalozylismy sie o 10k niestety oszukiwali zrobili sobie po 130 mlvle i jebali w nas po 400 z sd (lol) |
@Shaka & Girni
Tyle ze ja mowie o PVP jak byla tibia 7.6 a nie teraz. Dziwne Girni ze jak bylo glosowanie na najlepsze pvp polakow z silvery to najwiecej glosów JA i SHORTYS no ale ze zwlekam z oddaniem kasy Wiesiowi bo nie mam to wiem ze podoba ci sie wrzucanie mi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |
|