![]() |
|
No jego to juz naprawde zal troche jest xP
|
Jego liderem jest Akon. Ale jakby co mozesz tez do mnie in-game pisac.
@Imperek Sprowadzisz do parteru Vassantiego czy ja mam to zrobic? :confused:[/quote] |
@ LAvio
Nie wbijales w dzień ... cala noc przepalałes od 126-130 i nie mów że nie :P Impotel Utek roox :D Imperator Rapu to potega,każdy go jedzie jak chce :D |
Cytuj:
Podobnie jak większo¶ć z was ;) |
Apr 21 2008, 12:17:11 CEST Killed at Level 110 by Kuvok
and by Cinek Niszczyciel Spartian Dominator xD :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: Kolejny nupek ogarniacz xD |
Cytuj:
|
@Karaoke
Żalosne jest te Karaoke . Przyznać sie moge ;] Skunabaki = Adam Cold tyle że wcale nie pomagam Rc to za**bali¶cie mnie czyli to oznacza ze trzeba wzi±¶ć sie za grę i wytepic pare ludzi z karaoke ;] bo w h** jestescie nie zgrani tymi noobami :baby:
|
@ 2 up
On zrobil gilldie bo myslal ze jest free i pewnie nagadal tak geturowi i innym dzis im napisze aby opuscili jego gilldie :) |
Loco Elex
Apr 21 2008, 14:32:31 CEST Killed at Level 74 by a minotaur archer of Benisato Pay or die |
Cytuj:
|
popieram pana up :D
żal @down GZ :)) Dobra truskawa nigdy nie jest zła |
Karycandy
Apr 21 2008, 15:03:20 CEST Killed at Level 81 by Benisato and by Ande Galfos |
Cytuj:
|
Cytuj:
I kogo to obchodzi ze jeses jakis siurekbaki??? Padłe¶ za poprzedniego napinacza ^.- Co do twojego ogarnięcia to wiedz ze my sie tylko bawimy pkowaniem ;] |
Apr 21 2008, 16:24:12 CEST Died at Level 200 by a frost dragon hatchling
;( |
@Toksong pipka
Raczej nie pamietasz co sialem na tym servie wiec zamknij pysk ;) bo ja zrobilem chara (skun) i nim mordowalem a ty kupiles i nie umiesz mordowac :baby:
|
Cytuj:
Sorry koles ale pierwszy raz o tobie slysze :baby: @Victeron Bravo. |
Skunabaki to member of Uriza Pk team ?
Skunabaki, sam to możesz siać postrach na trollach w Thais to po pierwsze, a po drugie jeżeli co¶ kokretnie pekowałes to powinienem co¶ słyszeć o Tobie ale jako¶ sobie nie przypominam :PP Offtop wstrętny ;p |
LEJE, MURZYN JUZ KURWA THREADA MUSIAL ZROBIC xdddddd ( tibia.com )
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |
|