![]() |
|
Nie zmienił nicka, tylko złapał bana. Bo jak się niby miał nazwać? Celoz2, Celoz666 czy może Celoz_Tymczasowy? ;p
|
Ej bo ja nie w temacie, dlaczego każdy przepada za Celozem? Dalej chodzi o te bluzy slayera, nafaszerowany naszywami plecak itd?
@Down Omg no przecież wiem xD ale dalej chodzi o te same rzeczy czy ja coś przeoczyłem? |
Kulikos@
Przecież to ironia, oni wszyscy się z niego śmieją.. Emcess. |
Cytuj:
|
Uuu.. mamy ciekawego nowego kolege.. Abbatha...
|
Może to też Celoz 8o8o
|
Nie, ja to Celoz.
|
Cytuj:
|
Satan be ! przecz! jak ja nie lubie satanistów.
Papo Protos Kaka demona Łyżwiarz wie że kotek odkopał prezent We deny our mountain techno morality We destroy Asians with SARS! We destroy Asians with Silas! Amol Portos Kaka demona Koleś obciągnie chuja ci .....chce zapalić! Idzie, kto szybciej .....UFO! ..besides.. Decadence of hamster Pikachu, arise! Szczyp moje süty! Battle Chaos on stage! Mięso też byś chciał? żryj włosy z penis-A! W hali będzie... WISŁA! Siedzi hydraulik, nie może wyruszyć -bo się śmieje (LOL :D) I'M PREGNANT! Apple Protos Kako demona Armor Fotos Kako demona I z Corn Flakes'em był Wichajster. czipsy dwa Ścią-gnij wian-ki i stań przed Wyżellakiem biły go - bo nowym jest Panie... daj mi... 'Wine' STRENGHT! Golonke masz Pan? Jak Hitler nasz kraj Lawl - a, Tato - Biorę wam to samo! Mentos Kako Demon ass! Wyzwał mnie dałn! (LOL, BRUDAS) i mjutujki(?) Delmy! Chciałbym Lego, bardzo chcę! Siekierą cię Mexicans say my scrotum... LIES! Pedał bez rąk - I'm speaking it (Pedał bez rąk) Nie śmiejmy się już, lol! Behemoth -.- |
I tak nie będzie bardziej trv niż ja. Przeca to ja tu jestem dyżurny czołowy blek mietaler!
|
@2UP
Czy mi się dobrze zdaje, że uważasz ten tekst za oryginalny? @Down Jezus Maria, czy Ty mnie rozumiesz? Pytam, czy uważasz ten tekst za oryginalny czy tylko mi się wydaje? |
@up
Orginalny ? Jezus maria kolega mi go przesłał. @down rotfl |
Cytuj:
|
Prosiłbym o sprawdzenie ip i wnioskuję o bana dla pana up.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up,
A kiedy ja tam wchodzę, to libido naszej kochanej świty spada do zera. Pozdro dla nich. |
Cytuj:
@Razya 'White and nerdy'. |
@up
Wiesz..Raczej zadne z określeń z ze słowa "nerdy" do mnie nie pasuje... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |
|