![]() |
|
Cytuj:
|
komu wyczyscic behe questa ? demonke i g arma za pomoc.
|
Ta do wojny to mu bardzo będą potrzebne might ringi. Zanim ktoś coś napisze niech pomyśli.
|
love P.A.
hunted for forum |
@up
a to ma jakis zwiazek z tym "spotkaniem" w ankrahmun ? |
Cytuj:
|
Zna ktoś jakiegoś dobrego providera internetu radiowego w okolicach Poznania ?;) ;)
|
Witajjcie drodzy parafianie :D
Mam Mega Wielka Prosbe :D http://www.dlazdrowia.pl/index.php?modul=10&sek=1 wlazcie na ten link na dole sa komentarze z haslami reklamowymi i glosujcie blagam na SANDRULCIE :D Kocham WAS Dziekuje :D ZBieramy jak najwiecej glosow w akcji "dres damski dla Kiroya :D" BTW: spoko jeszcze jakies sneaki wlaniemy :P to nie ostatnie dedy NG :P bedzie dorbze jak nie teraz to za 2 miechy hyhyhy :D |
Kiroy a co o tym filmiku co mowiles ze pod koniec wojny umiescicie? :> wiem ze to nie koniec... ale to raczej koneic Ng vs ET
|
Cytuj:
kazal mi zmienic topic albo mnie za*ebie potem ng ganialo sie z moimi ludzmi... |
Cytuj:
Cytuj:
No ale mam nadzieje, że moi starzy kumple jakoś dadzą sobie rady xD. Hail Order ;) |
@up tu sie raczej sprawdza my mamy racje a oni karabiny :/
jedno jest pewne order nawet jak ma paść to łatwo sie nie da xD |
Yofa.. Order nie moze pasc... nie za mojego zycia i Twojego krolowania w nim :D
|
Vista
Siemka wlasnie zainstalowalem Vista ;] i tibi cos zle chodzi moze ktos ma albo mial podobny problem
Jak ktos wie cos o tym niech napisze xD |
Anihilator :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20531 Team: Archin , Vany Hod , więcej grzechów nie pamiętam xD Zresztą sami obczajcie.:D |
@Rewisim
Jak nie masz kompa za 9tys i zamierzasz grać to Vista to raczej głupi pomysł... Twój problem polega na 95% na tym, że Vista opiera się na bibliotekach Dx10, a tibia działa na Dx9, który musi być na Viscie emulowany.. spróbuj się przełączyć na OpenGl, ale i tak do gier polecam na razie XP |
nie wiem czy Ty wiesz ale viste powinno się trzymać na osobnym dysku...odłączonym najlepiej :D
|
A tutaj mój:
04:51 You advanced from Level 107 to Level 108. |
;o za co Atk hero padl ?
|
uu ^^
gz chlopaki ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |
|