![]() |
|
Cytuj:
po pierwsze co do nabrania sie nadal sam uwarzam ze z taifunem bylo cos nie tak bo nie wieze ze byscie tak stali i nic nie robli po drugie interesuja mnie tamte wydarzenia bo mam 2 rl kumpli w dusk~ i troche gadalem z taif nie mowie ze moj kumpel itd ale troche go znam po trzecie tak taifun to taki tibijski idol dla mnie P.s spiegol wojna juz prawie skonczona choc mozliwe ze sie zacznie nowa ale juz bez nas dalo rade zamowic te rzeczy na allegro ?XD hehe |
Cytuj:
taa bez was... to zacznijcie kontrolowac toxo? a poza tym jaka wojna? |
Dunudofi, dal zdjecia na photobucket ja byl u nas xddd
http://s11.photobucket.com/albums/a1...dofi/Trip%201/ xDDDD I nie mulcie juz xddd |
Cytuj:
|
Cataclism
Zalozmy ze masz racje, powiedz mi tylko dlaczego Gain Tina ciagle pekuje na swoim sorcu niewinne osoby? Moim zdaniem powinniscie go wylac z lithium, chociaz wiem ze to wasz kolega. |
Zazek to jest maniak :D on gra bardzo bardzo dlugo 3/4 dnia przez ostatnie 5 dni 3lvl ;p
|
Osz kurde! W lithium nie ma Wielkiego Dajmosa! xD
|
Catrishia tez pekuje za free....;( ;( Cati idziesz na innego serva?:cup: :cup:
|
Cytuj:
|
...
Hmmm... Taifun idolem moze byc pod wzgledem pg. Pasterz ma dobre pvp ;] wiec brakuje mu tylko taifuna i pozamiataja^^. Tak, wiem nie ma juz pvp = nudne. Zaloze sie, ze taifun tak latwo nie odpusci i ze wzgledu na swojego chara, dokona wszelkich staran zeby wygrac i zeby sie zgrac.
|
dziwie sie ludzia ktorzy podziwija taifuna, bo niby ma ten zarabisty level ale ile osob na nim gralo 2, 3, 4 moze 7?
|
...
WAtpie, ze ty z kumplami wbil bys taki lvl ^^
|
Piszecie tak o furorze, a ja napisze cos o galanie Znam plan hwl na najblisze 2-4 tygodnie xDDDD
Very Very nice strategia :cup: :cup: :cup: xDDD "...wiesz cos sie liczy?..." xDDD |
ta, ale napewno bym tez nigdy chara nie kupil :X
|
Cytuj:
a nie sorry twojim planem jest propaganda bo juz ci sie nudzi w pz i przegrales wojne |
01:00 You advanced in sword fighting. (96)
Przez mojego neta w akademiku nie wbiłem 100 w tym roku. Porażka |
Cytuj:
|
...
On chce zeby mu gratulowac...
|
Cytuj:
|
@2,3 up
Wyluzujcię, wbił tego sworda i gz dla niego, niech się cieszy :P @down Hehe ;ddd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47. |
|