![]() |
|
Cytuj:
powiedz mi czemu tak sadzisz ? |
Cytuj:
|
heh a czemu nie chcecie poruszyc tematu deeco ;P jak sadzicie jak i dlaczego doszlo ... ;]
|
Cytuj:
|
Dokladnie zgadzam sie z toba Sting.
Nata dlaczego Endrox? Bo endrox to Nata loool |
Cytuj:
Cytuj:
|
Justys Druidka
Apr 07 2007, 03:08:35 CESTKilled at Level 100 by Vladislavus Dragulia and by Thor Arteva Julia Deathblade Apr 07 2007, 03:22:03 CEST Killed at Level 134 by Folari and by Warriors Adu xP |
Julia kozakiewicz podziekowała ;D moze wrescie sie nauczy ;<
-Flimon |
@Elom
Chyba jednak nie chca czekac na twojwgo sova... a to peszek :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Elom zaktualizuj lvl i najlepiej wymaz gildie , bo wstyd dla gildii.
|
10:29 Mark Devire [73]: ty...brzydki
10:29 Mark Devire [73]: Jaki jest mój payment? 10:29 Mark Devire [73]: xd 10:29 Vesz [157]: a kto powiedzial ze taki istnieje 10:29 Mark Devire [73]: :o 10:29 Mark Devire [73]: to mam sie czym chwalic 10:29 Mark Devire [73]: xd 10:30 Vesz [157]: 100k 10:30 Mark Devire [73]: :o 10:30 Mark Devire [73]: szkoda |
Ta nie mam co robic tylko fake robić jakiegoś 90 najta!!!
Tylko 1 post o moim dedzie? Niesłychane! @Devire: nie zauważyłem tego 1 zwrotu także mała poprawka:200k. |
Ciekawe czy moje 2kk nadal aktualne, bo jak bym sprzedał pamiątkę po fascie to zawsze tylko zostaje 1kk
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
obejrzałem filmik Natalona z 6 kwietnia. Wydaje się, że walka była w miarę równa (choć allianci przeważali ilościowo). Ale bardziej chciałbym obejrzeć filmik z perspektywy Vesza albo Zevsa i jeszcze z drugiej strony - np. Vladislavusa lub Butka
dosyć długo cała akcja trwała :) |
...
Skoro ubiliście Julie~ i Justys~ za co Gz, to może poexpijcie trochę. ;)
Bo jak to Cromak opisał (ja tak zrozumiałem) podnieśliście sie już. ;) @co do NaTA90 To nie Endrox ;) Tylko rl od tego ciulasa 'czyt. złodzieja' Albo jak kto woli NaTA to: Sir'Jakob ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |
|