![]() |
|
Ruszyła maszyna już nikt nie zatrzyma, kto wpadnie pod koła ten uciec nie zdoła, hola!
|
Brawo Inter!!!
|
No to mamy pierwszego sprzedanego dla kasy zawodnika :D. Coś mi się zdaję ,że tu nie długo druga Chelsea będzie....tylko akurat szejkom kasy nigdy nie zabraknie :).
------ Visca el'Barca! |
Araby kupują zawodników dla ManCity
Mourinho, a nie Romek kupyał dla CFc. City miało przeciętną ekipę przed Arabami( choc wiele jeszcze nie zmienili kadrowo) CFC miala ekipę dobrą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
Brawo Sławek Szmal i reszta chłopaków z pola! :)
|
Cytuj:
|
...i dyrekcji Realu Madryt, a także wszystkich trenerów i kapitanów reprezentacji którzy na niego głosowali. Dla mnie oni są jednak "trochę" lepszymi ekspertami niż jakiś koleś z forum o tibii, który oglądał może kilka jego meczy w tym sezonie -.-
|
Cytuj:
Btw: dodawanie podpisu do każdego postu jest głupie i irytujące. Nie lubię cię. |
Cytuj:
Posłuchaj koleś z forum tipia pe el(bo mnie *****ca bierze). Gdzie kaka ma się do: Ronaldo,Lessiego(masz ciesz się), Casillasa, Torresa(i kilku innych by się uzbierało)? Odpowiadam:Nijak. |
pff, smialbym sie jakby Lyon, a konkretnie Benzema napierdolil far$y ze 3 bramki a po sezonie przeszedl do Realu. <szyderczy_smiech>
up a co ma bramkarz do pomocnika czy tam ofensywnego pomocnika czy chuj go wie kim on jest? ; f xendriel nie, ale Benzema i Ribery w zupelnosci by wystarczyli. po co Tevez, skoro jest Higuain<swoja droga podobno zapowiadaja go jako jednego z najlepszych napastnikuff na swiecie(lubie jego gre btw.), Villa moglby dojsc, a Aguero to predzej by sie powiesil ; f btw dojebales sie tak do tego kaki to wyslij list do laporty to moze udostepni te 150 mln na niego ; o i tak juz jest wystarczajaco zadluzony ; D zrestza z tego co wiem to wyjebali calderona tak wiec mam nadzieje ze cronaldo zostanie w manyoo yoh mi sie wydaje ze milan ma wieksze szanse -_- |
Szmal zagral wysmienicie, jesli sie nie myle to w 2 polowie zaden karny Rosjan nie wpadl do bramki. Chociaz zwyciestwo przyszlo z wielkim trudem. Ja wiem, ze rywal trudny, ale jak mozna byc tak nieskutecznym? Z drugiej strony kapitalne zawody rosyjskiego bramkarza, szczegolnie w pierwszej polowie.
Niestety, prawda okazala sie dzis brutalna: Manninger < Buffon, Gigi nie mija sie z pilka! |
Cytuj:
@Bols i co jeszcze Teveza, Ville i Aguero:baby: edit. Drugie 100 pójdzie na Ronaldo a po roku $real zatonie w długach. @Down Thx pójdę obstawić. |
Ligę Mistrzów w tym sezonie zdobywa Arsenal. I to jest pewne.
|
Pix - obraziłeś Messiego, jesteś na fali! gratuluje! \o/
Yoh - zobaczymy, ale z czego to wnioskujesz? Bols - podobno Benzemą i Ribery'm się interesuje Barca, ale ja nie chce żeby ich kupowali. Niby jest rotacja w składzie, ale i tak już mamy nadmiar graczy trochę to bez sensu, jak już kogoś kupić to dobrego ofensywnego lewego obrońce. Najlepiej ktoś pokroju Alvesa, ale drugiego takiego obrońcy z 3, stalowymi płucami to nie ma :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam nadzieje że to zwycięstwo doda skrzydeł i że teraz wszyscy będą delikatnie mówiąc miażdżeni przez The Blues. Lampard > Kaka |
W tym tygodniu podwojne Derby Liverpoolu. Ho ho ;-)
|
Cytuj:
1 raz uzyskałem taki wynik na najwyższym poziomie, i to przeciętnym Evertonem z L'poolem. ...what ever. Cytuj:
|
Cytuj:
W ogóle wpuścić 5 goli na najwyższym poziomie to jest żal. Kimkolwiek byś nie grał. Cytuj:
|
A bo ja słaby jestem :)
I dla mnie nawet wygranie ligi w pes nie jest tylko i wyłącznie kwestią kilku spotkań ;) W ogóle to Arsenal na prezydenta! Arsenal > Kwa Kwa dwa. |
Cytuj:
Nom, Arsenal > reszta. (PES2k9) Jedyny remis to mecz z Tottenhamem na White Hart Lane. Ale to są derby. Rządzą się swoimi prawami. |
No to brawo :) Mówie jestem słaby ;)
Z L'poolem to też były derby :D ... what ever, ciesze sie do dziś, satysfakcja jest z takiego ciekawego dramatu. Za 3,4 sezony pewnie będę już obłowiony piłkarzami z umiejętnościamy min. 90, to już nie będzie takich emocji. Tak jest zawsze:P Z innej beczki: http://www.manchestercity.pl/transfery-3.html |
No Bellamy już przeszedł.
|
Cytuj:
dziś NBA od 19 :) |
Cytuj:
O 20:55 derby Merseyside |
Cytuj:
|
Szkoda mi cię, Fintex, temat "mamy to gdzieś" jeszcze nie powstał, więc musisz tutaj spamować tym nba.
|
Cytuj:
|
Yoh, PES ssie.
|
Cytuj:
ARSENAL NA MISZCZA! |
PES > NBA
... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Gdybym chciał się bawić w Perry'ego, zrobiłbym temat z ankietą, na wzór konkursu "a kogo to". Cytuj:
|
Cytuj:
I gość, który mówi, że jeśli 1 zawodnik zaczyna trafnie określone *COŚ* grać, zdobycie LM jest kwestią 7 spotkań, krytykuje mnie za napisanie po wygranej Barcy w fenomenalnym stylu 5:0, kiedy po półmetku ma na punkcie 50pkt i 59 strzelonych bramek, że może wygrać lige mistrzów. A no tak, Polska :) |
Ja cię nie krytykowałem za stwierdzenie, że po zwycięstwie 5:0 nad Depo Barca wygra LM. Odwal się. :baby:X(:evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |
|