Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Only Danera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49005)

Black-Jack 09-01-2008 23:53

ja na dzis tyle more nie pisze jutro powklejam foty jak sie uda jeszcze do tego zxe chce zablysnac dopisze ze mialem pastora za best frenda nie pomogl jak mnie lali to jego olalem nie padlem wsumie moglem mu to napisac ale niewazne ja tylko true frned szukalem ktorzy w kazdej sytuacji beda ze mna nie chcialem byc bogiem jak kazdy z was proste gralem dla siebie dlatego tak malo z was o moim istnieniu wiedzialo :) jutro cos dopiesz i poraz kolejny nie pisalem tu po to zeby pokazacjaki jest roro pisalem o lukaszu on sie wyjebal do mnie wiec ja do niego naturalna kolej rzeczy ale nie dla was wariaty wy wolicie sory powiedziec jak lev moze spasc trudno do jutra jebcie foty pm plx nie forum nie chce sie klucic powaznie :)

kciukol 10-01-2008 01:25

off topic bylo i nie ma

xxxjajoxxx 10-01-2008 02:18

wniose troche humoru w ta ponura atmosfere ^^

Philip powaliles mnie ^^ :

16:40 Rat plague in Thais!
16:40 Druid Philip [72]: af
16:40 Druid Philip [72]: silent masslog
16:40 Druid Philip [72]: in thais

husahusauhhsuahsuahsuahsua

Druid Philip r0x !! ^^

dudek949 10-01-2008 08:19

@Do wszystkich którzy się kłucą
Proponouje żebyście przenieśli sie do działu wydarzenia z danery lub zrobili sobie jakiś "czat" albo konfe na gg bo spamicie tylko forum i nie widać żadnych ss.

http://img177.imageshack.us/img177/9...sdsdsdsnd8.jpg

EDIT:
Lece na testy będe po 11 xD

PS. Jajo piczka ;p

Georgesso 10-01-2008 09:34

@Bastek :)
8o Ciągle o Tobie pamiętam :p te akcje z wiggetem hunty hydry itp :D pozdroO... jak dobrze pamiętam grałeś na orzech chaos i wigget ;p
@Zbych
Respect 4ever ;)
@Jacek & Roro
chętnie zobacze fotki, a co do kłótni to interesująca, ale moglibyście używać języka polskiego (znaków typu ". ,"
PozdrooOo 8o

I Miss Czerwiec - Wrzesień 2006 ;(

P.S Dymek śmierdzi a Sola to już szkoda gadać ;))

Mad_Iris 10-01-2008 10:48

black~~
Huehue te rowniak zadziwiasz mnie spytales mnie czy mam rk wyrobione ..nie ku*wa nie mam !! gram 100 kina bez rk bo po co mi ...lubie ryzyko zwlaszcza ze char nie jest od 0 moj wiec wiesz ...
Co do szafy wyjechales mi ze jestem "profrajerus" i pucuje sie do szafy wiec Ci odpowiedzialem "spier*alaj pewnie sam mu lizesz dupsko" bo jak ty to powiedziales ze grasz i jak dowiesz sie moj nick to hunted ....huehue
W rozmowie milo wspominales rora i caly czas o nim gadales roro to roro tamto roro tu roro tam ....a teraz jezdzisz po nich Wiesz co Cie czlowieku boli ??? oni zdobyli to o co ty sie starales i nie zdobyles ...respect i zaufanie .....a co to tego ze cisniesz na starych to kozak jestes w h*j
Ja przed tamta rozmowa nic nie myslalem o Tobie bo ledwo wiedzialem o twoim istnieniu ....tyle znalem twoj nick bo mialem cie pizgac z Szarym ..

nie sugeruje tutaj ze wygralem zremisowalem czy przegralem bo mnie to je*ie nie gadalem z toba zeby Ci cos udowadniac skakales skakales ale sie uspokoiles przypomnielismy old time i milo wspominam ta rozmowe pzdr 3manko

tyle odemnie

Dymek's 10-01-2008 12:06

@anubis

Racja 100%

Kain90 10-01-2008 12:08

Lol nikt mi nie liże asska, ani ja nie mam zamiaru nikomu. Jeżeli o Irisa chodzi to się kumplujemy już w chuj time i zawsze miło się gada. Natomiast jeśli chodzi o Jacka ostatnio all time z nim piszę, bo uważam, że jest to jedyny gracz na Danera, który nie boji się napisać tego co myśli jak 3/4 pl. Pozatym łączy nas nienawiść do pewnych osób :].

Tyle Szafa.

Pozdro Iris.

Roro 10-01-2008 12:19

adnotacja do friendow i znajomych ktorzy pisza cos vs jacek :
niewarto tego robic on wymysli 100 innych sciem aby wam "zje*ac" opinie
ale i tak ci ktorzy sa waszymi prawdziwymi friendami /kumplami nieuwieza w to a napewno nieuwieza w to co on pisze ci co z nim kiedykolwiek gadali bo jak ktos wspominal zawsze pisal same pozytywy wobec mnie itd itp tylko w momencie gdy nasza przyjazn sie skonczyla to zaczal juz sciemniac co to sie neidzialo i wogole bo mysli ze sie tym przejmuje:) mam to w dupie i tyle:)

ad tego ze zaczalem ci cisnac to ja poprostu sprostowalem to co bylo z lukaszem a i tak niepowiedzialem wszystkiego co robiles w tamtej sprawie

ad rl itd to ty zaczales sypca zebym w rl wyskoczyl i rl fotki wrzucac jakies porazkowe (tak moje i niebawem beda jeszcze hardcorowsze z chrzcin jego dziecka ale jak widac nawet i tego swieta nieszanuje) i spamic co to w rl sie niedzieje

co do zbycha prawda ze wali w chuja z kasa ale rozumie goscia a robote ze mialem podpinac w rzadach pc i inne elektroniczne syfy to zes sobie pomylil to kto inny robi a ja milem tak jak zbychi powiedzial naklejki naklejac i z 2k by wyszlo ale byloby to tez dzielone miedzy 2 lub 3 ludzi zalezy ilu by nas bylo :)

dobra jeszcze raz apeluje zlac go z pyty niewarto amortyzowac klawiatury na niego bo niema to sensu:)

Georgesso 10-01-2008 12:33

@Roro

"dobra jeszcze raz apeluje zlac go z pyty niewarto amortyzowac klawiatury na niego bo niema to sensu:) "

co do tej "pyty" to przypomniał mi się filmik na komórze :D
-Co zrobiłeś z wypłatą (pyta koleś żula)
-Kupiłem uchwyty do trzymania pyty kurwa :evul: heheheh hohohoh hehehe xD

ASUHHUASHUASU

@Mój Avatar
tak tak, nie musicie pytać ;) to moje rl foto B)
Szukam dziewczyny :evul:
@Lizanie pupy a friend/bro/blood bro
3 zupełnie różne rzeczy ;) nie sądze żeby szafa musiał komuś lizać pupke mając 172 ek ;) wg mnie największe lizusy są poniżej 100 lvl którzy spamują często msg typu siemka witam bla bla bla i dziecinne minki ( takie które ja używam ;) :D xD :S )

Pozdro

Roro 10-01-2008 12:56

ad nieczaj zapomnialem dopisac co do rl to bylo tylko aby on sobie przemyslal co by bylo jakbym byl taki jak on i jakbym mu tez za rl zaczal brudy wyciagac

p.s. puki co niewmieszalem z jego rl lifa nic do tej pseudo klutni bo wiecej tu sciem niz to warte, a jacek za to juz rl life ruszal :)

Emef-Squn 10-01-2008 13:27

Jacek nawet nie wiem kto cie lał wiec nie wiem ocb lols
byłes jestes ziomkiem ale wyluzuj wiem ze lubisz byc kontrowesryjny, udaje ci sie fakt, ale to co było minęło jebać to . A i jeszce jedno kazdy popelnia bledy nawet Roro nawet TY i kurwa nawet Ja. A jak widze jak sie tu spinasz to mam beke z ciebie i tyle.Nie bronie Rora jestem w tej sprawie neutral bo Szafe like i rora tez.Powesz mi zaraz ze jestem asslicker ale mam wyjebane na to . Jesli jalize dupy to ty kutasy :)ema

Georgesso 10-01-2008 13:33

@up
myślałem, że ja tu jestem od lizania ku... :evul:

@New Rule
nie gadaj z wyższym od siebie lvlem 8o

Black-Jack 10-01-2008 13:51

lol no emef niewazne tak bylo w p hope mnie lali mialem rsa napisalem ze leja ty sory expie niepamietasz niech bedzie z eto nie mialo miejsca od tego czasu przestalem z toba gadac myslalem ze to zauwazyles :) co do rora nie ma argumentow stracil duzo nie jest juz postrachem nienapisze nikomu wpadne ci na hate jak to robil do tej pory a jak napisze zaden 12 latek sie nie posra i nie chce tu zablysnac pisalem o lukaszu !!!! teraz slysze ze gralem na pulo to polazlem na laira stracilem 30-50 k wiec to co wlozylem w hara sie wyrownalo nic mi sienienalezalo lol a tydzien typa prosilem o pomoc wbicia 8lev z 32 na 40 frnedme kazdy moze byc jak dostaje all jak ma pomoc to juz ciezej

Kain90 10-01-2008 13:51

Geo dobrze, że skończyłeś grać w tibie, bo po avku widze, że ładnie musiałeś wdupcać przy game chuj wie jak przy takiej masie w siate pykasz xD nie no joke :D

Co do Jacka nie wiem co jest prawdą, a co nie. Lecz nie wydaje mi się by chciało mu się mejkać konto i pisać same kłamstwa lols. B) Dlatego mu wierzę.

Georgesso 10-01-2008 13:55

Codziennie jak grałem to wdupcałem cukierki "krówki" 2.5 litra pepsi cheetosy i laysy (big) :evul: AUHSuhasuhasuhaush
Chyba musze iść do dentysty? czy nie 8o

Kain90 10-01-2008 14:05

Po foto widać, że zęby dorodne xD więc problemów nie było z jedzeniem.
Nie wspominałeś nigdy, że nadwagę masz. Wyobrażam se jak skaczesz do ataku haha 8o

Georgesso 10-01-2008 14:09

Qrczem bo jeszcze ktoś łyknie, że to naprawde ja :DB):]:p8o:o
pozdrawiam tego kolege :D

Phil128 10-01-2008 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Georgesso (Post 1835485)
Codziennie jak grałem to wdupcałem cukierki "krówki" 2.5 litra pepsi cheetosy i laysy (big) :evul: AUHSuhasuhasuhaush
Chyba musze iść do dentysty? czy nie 8o

za blisko czarnobyla mieszkasz :D
czapke tez masz fajna 8o
btw

Could not find character
Character Exsta Flow does not exist.

Roro 10-01-2008 14:33

sam popelnilem blad przed ktorym lukasza przestrzegalem mianowicie wdalem sie z toba w konwersacje zapominajac ze to ty jestes stracony i probojesz w jakikolwiek sposob to zmienic ale juz delece all posty niemam zamiaru more sie tlumaczyc

Black-Jack 10-01-2008 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roro (Post 1835515)
jacek 13:30:06
tak jak ja walki cisne i to wypominasz a sam cioles

jacek- black jack i skomentuj czy niejest to prawda bo moze slowa z przed 30 min juz zmienily swoja wiarygodnosc ?

tyle odemnie .

no walki tne juz nie tne ciolem twoim harem roro rzeznikiem selalem pacc i selalem te pacc z toba ty mi pisales co mammowic i brales polowe kasy :) wyrwales zdanie z kontekstu idioto i myslisz ze walki w sensie ze klamie omg steven powiedzial ze mowiles ze jestes maly koks mowiesz ze nie prawda on to potwierdzi powiesz ze klamie z rpo polewales jak dal foto 3 dup na forum to pisales ze cipa wyglada jakby tam 4 dupy staly z wiga polewales sam ci foto na gg poslalem bo niewczytywalo ci na only danera nie masz argumentow to probujesz cos wylapac ja do walkow si eprzyznalem ty nie a robiles ich tyle co ja w sensie walek = selanie pac frajerowi i brani hajsu za nic z tego sie kozacyzles palem niepamietasz ? niezarbaiales hajsu tylko traciles i cioles next walka

Black-Jack 10-01-2008 14:46

Roro 13:47:01
sorry ze nieprzyznaje ze masz racje ale niemam zamiaru tego robic jesli jest inaczej:) skoncz juz pisac bo piszesz caly czas to samo i caly czas jakies sciemy pozatym mowie ci ze niemowie ze niekozaczylem a ty mowisz ze mowie ze niekozaczylem a kozaczylem ty patrzysz ale niewidzisz czytasz ale nierozumiesz niewiem co ci odjebuje ale powiem na koniec tylko jedno : uwazaj abys niezrobil krzywdy swej rodzinie i pamietaj ze lolek jest niczemu winien tyle mozesz dla old frienda zrobic zebys chociaz w rodzinie sie potrafil przyznac do bledu czasem majac na celu dobro dziecka bo zniszczyc mu zycie jest latwo ale naprawic je potem bardzo trudno i szczerze ci zycze aby lolek mial dobre warunki dorastania i kochajacych rodzicow.

ktos niewierzy dam ss mala ruda kurwa grozi mi i mojemu dziecku w rl ma przejebane proste :) straciles gre stracisz wiecej

Roro 10-01-2008 14:49

sam popelnilem blad przed ktorym lukasza przestrzegalem mianowicie wdalem sie z toba w konwersacje zapominajac ze to ty jestes stracony i probojesz w jakikolwiek sposob to zmienic ale juz delece all posty niemam zamiaru more sie tlumaczyc

Georgesso 10-01-2008 14:56

2x up
ja to odbieram chyba dobrze ;) tak mi się wydaje:
-roro- nie bij mnie bo jak mi się coś stanie to idziesz do kicia a dziecko traci ojca, jeśli się myle- wybaczcie

Kain90 10-01-2008 15:02

Ja jebie co ma rl Do tibi ten wyjebał z realem i do dziecka się przyczepia :baby: . "Lolek" Ma rodziców, więc co Ci do tego mam nadzieje, że go lepiej wychowają niż ciebie. Teraz to już chyba straciłeś co mogłeś u all :(

Phil128 10-01-2008 15:07

To wszystko przez Bolka...

Roro 10-01-2008 15:15

Black-Jack 10-01-2008 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roro (Post 1835561)
lol niemieszam tibi do rl to byl moj rl friend i pisalem do niego NA GG PRYWATNIE jak do bylego rl frienda i to niebyla grozba tylko zyczenie aby niepopelnial bledow(niemowie o tym ze go do paki wrzuce albo ze jego dziecko do domu dziecka lol?)w wychowywaniu dziecka i zeby byl w stanie w rl famili poswiecic swa dume i przyznac sie do bledu jezeli go popelni aby nieucierpial na tym niczemu niewinny lolek

niewiem po chuj wam to wyjasnialem ale lol jak mysleliscie ze przez jedna klutnie zniszcze gosciowi rl life to nice nasrane do lba musicie miec

lol zjebane life juz masz ty i tibijskie i rl na gg prywatnie piszesz lol a potem wklejasz na forum wyrwane zdanie z kontekstu all wiedza co miales na mysli ale jak ci pojechalem ze sie teraz do twojego rl dojebuje to bajer pocisles znowu ze all zle cie zrozumieli jak kazdy jest takim idiotom bo zle rozumie co piszesz to po co tu zagladasz i szukasz poparcia ? neutralni widza jaki jestes a frnedow juz naprawde duzo nie masz !

Roro 10-01-2008 15:23

Black-Jack 10-01-2008 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roro (Post 1835573)
lol no niezagladalbym jakbys nienadinterpretowywal tego co napisalem
a w dupie mam to ze mi grozisz lata mi to kolo chuja
p.s. ja szukam poparcia???sorry ale to ty spamisz historyjkami ktorymi jak sam przyznales niewszystkie sa true i zapytalem czy moge to skopiowac i zgodziles sie wiec niepierdol jakbys byl kims kto ma honor i wedlug niego postepuje bo zal mi juz czasu siedziec na tym forum i prostowac kazde twe slowo

lol napisalem ze walki robilem tak jak ty a ty piszesz ze klamie i sei przyznaje ze klamie lecz sie pizdo i nie groze ci tylko pisze ze masz przejebane nie w sensie ze ci najebe :) i teraz tak piszesz jakbys olewal ta gre i owszem olewasz bo juz przegrales all co mogles i pisze sama prawde ty sie wybielasz nie wiem po co byles jestes i bedziesz szmata rob z siebie niewiniatko :) walowales tak jak ja a pisze prawde wal nie znaczy ze pisze nieprawde ale to tylko ty umiesz wszystko interpretowac tak zeby zrozumiec

dudek949 10-01-2008 15:36

@Kłutnia

Jeszcze raz apeluje !!! PRZENIEŚCIE SIĘ NA GG ALBO PW !!

My tu chcemy ss-y oglądać a nie kłutnie ...

Roro 10-01-2008 15:46

Georgesso 10-01-2008 15:46

Eee tam przynajmniej się nie nudze ;p
Grypka panuje... :evul:

Black-Jack 10-01-2008 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roro (Post 1835600)
anubis chcailem skonczyc z spamieniem forum piszac na gg i wyjasniajac tam all to on ma jakas fobie aby wywlekac swoje rl problemy na forum i probowac udawadniac jaki to on boss niejest w rl i w tibi wiec srry ale na niektore posty musze odpisac bo zostaja blednie zinterpretowane (jak np ten co niby groze jemu i jego dziecku no lol w tymze poscie jeszcze mowie ze jest on niczemu winien to dlaczego mialbym robic cokolwiek co mogloby mu zaszkodzic...)

lol idioto skonczony to ty sie wybielasz pokazujesz jaki jestes boski a nie jestes i wyszlo to z ciebie nie pisalem o tobie ale oczywiscie musisz pokazac ze ty all wiesz a gowno wiesz pisze co co i jak to ty dalej o czym innym potem pisze ze waly robiles tak jak ja w sensie selales pace na wala krawcowi a piszesz ze sie przyznalem ze klamie no lol placz juz ci zaslania trzezwe myslenie stev powiedzial co mowiles ze jestes koks ciagle pijesz rzucasz kuflami i sie bijesz dalem ci copy na gg i mowisz ze all klamia piszesz os 20 osob to odbiera jednoznacznie po czym piszesz ze debile zle odebraly bo wiesz juz napisalem ci na gg co z toba zrobie itp :) po 10 min od czasu kupy postanowiles sciemnic ze miales co innego na mysli i mowisz ze cie nieobchodzi co pisza all a piszesz ciagle leszczu przypomnij sobie jak siedziales po 20 h na kompie more niz 3 ownow wigeta razem rl nie masz wogole 1 zawod milosny (zreszta akcje odjebales rl kumplowi dupe chciales poderwac zal ) pisales ze sie wieszasz itd tylko tibie miales i sciema ze cie all wali rudy falszywy gbur

Black-Jack 10-01-2008 15:56

http://img208.imageshack.us/my.php?i...8120050un1.jpg

Varis 10-01-2008 17:12

Mały Adv

http://i259.photobucket.com/albums/h...8lvlVartis.jpg

Varis 10-01-2008 17:29

;]

B) jeszcze lv wpadl ale nie mam foto
http://i272.photobucket.com/albums/j...mek91/mlv8.jpg

Naitfle 10-01-2008 19:05

Black-Jack daj sobie spokój, bo żal w ch te twoje posty. Ch nas obchodzi rl rora i twoje historie. To co ty piszesz to się nadaje na rozmowę na gg, a nie na forum za screenami:x Poza tym naucz się pisać, bo tych twoich postów się nie da czytać...;X

ss:
http://foteka.pl/full/669c3992898c0e...ed9091851a.jpg

Powrót p.a na chimere xD
z 2 miechy temu robiony ss
Sqars-sama - maciej
Naitfle - me

pozdro kopakepa

Vodur 10-01-2008 21:40

Mam nadzieje, że ci co idą na banshee wiedzą co mają wziąść.
Nie będziemy na nikogo czekać...

Needed:

* Rope
* Pick
* Vial of blood
* 1 Black Pearl and 1 White Pearl

http://tibia.wikia.com/wiki/The_Quee..._Quest/Spoiler

Poczytajcie sobie...

Damu13 10-01-2008 22:46

http://img219.imageshack.us/img219/1...huntroxpv7.jpg

www.flogao.com.br/damu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47.